|
Nu esti logat.
Inselat-4#58 2011-10-28 13:03:16
Re: InselatNu am inselat si nici nu ma tenteaza sa o fac. Nu vad sensul. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #59 2011-10-28 13:09:56
Re: Inselatdea, cel mai bine e sa ceri fidelitate intr-o relatie de durata macar din punctul de vedere ca, daca se culca si cu altele, iti aduce tie hpv-uri. acuma e discutabil, daca e vorba de o relatie "friends with benefits" e una, iar daca e vorba de dragoste e un pic altceva, poate are si el grija sa nu te-mbolnaveasca de la altele . daca n-ar fi atatea boli ar fi mai simplu Offline #60 2011-10-28 13:43:41
Re: InselatPe mine ma socheaza alte situatii. Cunosc un caz in care un tip insurat are o relatie cu o alta femeie de vreo 2 ani. Ce ma socheaza pe mine e faptul ca omul se poarta foarte frumos cu sotia, si in acelasi timp,cu amanta careia i spune ca este indragostit de ea, ca pt el, ea e un vis frumos si imposibil, (care nu s-a putut materializa fiindca de la inceput, amandoi erau implicati in relatii) dar la care nu poate renunta. Si stiu ca ea, cealalta, a incercat de multe ori sa o termine cu el, insa el nu poate sa conceapa lucrul asta, ii spune ca e peste puterile lui sa renunte la ea, desi repet, are multa grija si de nevasta. Ce parere aveti de asa ceva? Credeti ca poti iubi doua femei? Ca eu la asta m-am gandit de cand am aflat de toata povestea. Sau credeti ca o femeie poate iubi doi barbati? Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-10-28 13:45:51) Offline #61 2011-10-28 13:47:30
Re: InselatNu poti iubi doua persoane,eu asa cred,cel mai probabil stie calitatile nevestei,stie ca nu vrea sa o piarda,dar a gasit si alte lucruri la amanta care nu le are sotia si invers. Offline #62 2011-11-06 22:35:05
Re: Inselatam fost inselata , am trecut cu vederea dar nu am uitat insa cand era sa se intample si a doua oara am pus capat relatiei . acum sunt de parere ca Cine inseala odata inseala si a doua si a treia oara .... Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-07 14:02:28
Re: Inselat
ahhmm.. scz ca intreb..dar, cum ti`ai dat seama ca era sa se intample si a 2a oara? If you take it personal, that's ok! Offline #64 2011-11-07 14:50:53
foarte simplu ... sa gasit tocmai la prietena mea cea mai buna '' sa se dea '' , azi un sms maine un tel ... o invitatie in oras la o cafea cu mentiunea ca eu sa nu aflu .. bineinteles ea mi-a spus , de multe ori eram cu ea cand el o cauta , l-am lasat , ea ia facut jocul si cand s-au '' intalnit'' am aparut si eu . si ca orice barbat nu a putut decat sa nege si sa-mi spuna ca sunt nebuna ca imi inchipui ce nu este .. ca el defapt vroia sa se vada cu ea k sa vb depsre rel noastra ( ce penibil ) Offline #65 2011-11-07 15:58:42
Re: InselatSi acum scuza-ma ca te intreb si eu:ce fel de relatie aveati voi? Offline #66 2011-11-07 16:59:03
Re: InselatNu am inselat Offline #67 2011-11-07 17:13:49
eram impreuna de 7 ani ... iar acum nu pot decat sa-i multumesc ca am deschis ochii si am vazut ce fel de om este . Lupul isi schima parul dar naravul ... Ultima oara a fost editat de fara_nume11 (2011-11-07 17:15:50) Offline #68 2011-11-07 17:24:36
Re: Inselatfara nume daca tu ai fost inselata si esti 99% sigura ca era sa te insele din nou si l-ai prins inainte de a o face, nu generaliza... nu inseamna ca toate persoanele care au inselat o data o vor face si a doua oara. e ca si cum ai spune ca cel care a condus o data alcoolizat o va mai face, ca cel ce a ucis o data, va recidiva s.a.m.d. sau esti mai presus de noi si ne ghicesti viitorul? n-am vrut sa fiu rea, dar ca om, nu poti pretinde ca stii ce vor face altii. parca exista un concept de 'liber-arbitru'. ca nu ai mai avut tu incredere in fostul tau si pe buna-dreptate, asta-i cu totul alta poveste. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-07 17:32:05) Offline #69 2011-11-07 17:53:00
hmmm de omorat nu stiu de condus alcoolizat nu bag mana in foc , am condus asa , am vazut ca nu se intamplat nimic si am condus si a doua oara deci ... de inselat am inselat si eu si nu doar odata , dar in cazul meu nu a banuit nimeni nimic . Nu esti rea stai linistita , facem conversatie , nu ma supara parerea ta insa nici parerea mea n-as vrea sa te deranjeze.... Offline #70 2011-11-07 19:04:13Re: InselatEu nu am fost inselata dar parerea mea coincide cu a lui "fara_nume". Si sincer, eu cred ca cel care a furat odata o va face a doua oara, ca daca a dat o data in tine o va face si a doua oara, ca daca violeaza odata mai violeaza si a doua oara. Offline #71 2011-11-07 19:21:11
Re: Inselat ok. nu am nimic cu parerile voastre dar ma deranjeaza generalizarile extreme... adica tata mi-a dat o palma cand aveam 7 ani de m-a invinetit (a doua zi evident), mi-a dat sangele si am adormit cu sangele ala la gura si dimineata mi se lipisera buzele de la el si a fost chin sa le dezlipesc cu minim de durere, plus ca erau foarte umflate. au trecut 16 ani si tata nu a mai indraznit sa ma atinga in vreun fel agresiv... mergand pe teoria vostra de care sunteti atat de sigure inseamna ca trebuie sa ma astept sa-mi dea una in viitor... Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-07 19:23:27) Offline #72 2011-11-07 19:29:04
Re: Inselatehh .. oricum concluzia este ca .. de inselat toti inselam ( cu gandul si / sau cu trupul ) Offline #73 2011-11-07 19:39:38
Re: Inselatda, 'exact' ce ziceam si eu... Offline #75 2011-11-07 20:02:19
Re: Inselatcine nu trece prin asa ceva nu are cum sa stie )) cand te arzi cu ciorba suflii si-n iaurt Offline #76 2011-11-07 20:04:49
Re: InselatOr mai exista si barbati care gresesc prima data dar a2a oara nu mai calca stramb, evident in relatia cu tine, dar cred ca sunt foarte rare aceste cazuri. Si eu sunt de principiu sa nu ierti daca te inseala dar nu se stie cum vom reactiona pe moment. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|