homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-10

#172 2011-10-28 20:19:03

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

pai secretia era doar pe hartie..pe lenjerie nu se cunostea asa multa..era egg cred, cam ca albusul de ou, asa mai clara cumva nu albicioasa. am avut pana la inceputul saptamanii cam asa, insa ovarele nu m-au intepat incat sa imi dau seama pana azi cand am mai simtit. atunci cred ca astept pana pe 14-15 sa fiu sigura...sau dca o sa ma omoare curiozitatea o sa fac unul si pe 8...ca tot sper sa fie ceva ca e si ziua la sotzoi de sf mihai big_smile
da la contactul din perioada fertila face referire..of asa aiurea cu ciclurile astea dupa pilule ca nici nu poti sa te iei dupa ultimul...poate luna urmatoare vine la 28 big_smile mna sunt si eu nerabdatoare
te pup onu...eu ma retrag la o partida cu sotzoi rotfl2) si un film

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#173 2011-10-28 20:26:09

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

green, pai ovulatia are loc cam atunci cand e secretia watery/ eggwhite. deci weekendul trecut s-ar putea sa fi ovulat. Nu neaparat trebuie sa se scurga pe lenjerie. Eu mereu observ de pe hartie, ca merg la baie destul de des si nu prea are timp sa se scurga... Ai putea sa sa aduni 14 zile de la data presupusei ovulatii si sa faci testi
goodluck sa iasa +. Ce test ti-ai luat?

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#174 2011-10-28 20:31:42

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

daca ai ovulat la inceputul saptamanii, cred ca ai putea incerca un test si pe 8, daca ai unul bun gen femina sau first response. cine stie, poate ii faci un cadou unicat sotului de onomastica wink
green x-uiala fierbinte big_smile si vizionare placuta la film dupa, daca va mai tin puterile tongue pusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#175 2011-10-28 20:33:10

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

elena puss multumesc.beau si de casa,acum am avut de anu trecut,da am si cumparat.pana se face al nostru de la tara de dolj chicot

onu,multumesc din suflet puss

green,multumesc puss  goodluck la test!

va pup.fug la dus.noapte buna puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#176 2011-10-28 20:38:56

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

pup si eu fetele puss puss puss puss puss puss

la munca am ramas fara net azi mad

am intrat doar sa va pupacesc de noapte buna , ca nu ma simt prea bine, ma doare capul de mor, si parca imi tremura stomacul. e o senzatie enervanta .

asa ca va pupacesc pe toate si va doresc o seara frumoasa puss puss puss puss

l.e. : am pus poza cu any pe FB, ca am incercat sa o pun in album dar nu merge , mai mesteresc eu si o pun maine.

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-10-28 20:42:35)

Publicitate

loading...

#177 2011-10-28 20:42:45

Onutza23
Insomniac member

sonia dush placut si somn dulce dupa. sper sa te poti odihni in seara asta. maine sa ai o zi usoara, sa scapi de meditatii, daca ai, cat mai repede pusspuss

mayya pusspuss baga-te in pat si odihneste-te, sper sa fie doar de la oboseala durerea ta si maine sa nu mai ai nimic. pusspuss pe frunte
am vazut poza, amandoua sunteti doau bombonici

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-28 20:44:06)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#178 2011-10-28 21:18:07

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hello girls  wave
almi puss am gasit intr-un final euthyrox  happydance . a umblat soacra mea pe la toate farmaciile azi si mi-a gasit o cutie. iar luna viitoare imi trimite sor-mea ca sa stau linistita.
muco puss weekend placut la parinti
mayya puss baga-te in pat sa te odihnesti. pup sa te simti mai bine puss
sonia puss noapte buna. sanatate sotului
green puss sa fie cu noroc testul. ti-au spus si fetele secretia nu trebuie sa fie si pe lenjerie, important e ca a fost  goodluck  eu zic ca poti baga un test pe 8  wink
ioana puss weekend placut
onutza puss ai pofta de vinulet  chicot

fetele eu ma bag la un film si la somnic
va pup pe toate, noapte buna puss

#179 2011-10-28 21:52:08

Onutza23
Insomniac member

mada pusspuss ma bucur ca s-a rezolvat cu tratamentul, stai si tu linistita. vizionare placuta la film, sa dormi bine dupa si sa visezi frumos! pusspuss

ies si eu, il las pe sot la laptop pana la 11 cand plecam acasa, ca altfel adoarme chicot . va citesc maine, daca nu apuc dimineata la cafea, cand imi termin de rezolvat treburile. va pupacesc pe toate, somn dulce si vise de ciocolata! pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-28 21:52:40)

#180 2011-10-28 23:09:49

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Mada, bine ca ati gasit medicamentul; puss Sa te ajute!

Va urez noapte buna!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#181 2011-10-28 23:19:23

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sonia odihna placuta
mayya insanatosire grabnica
mada ma bucur ca ai gasit medicamentul. sper sa dea rezultate si sa fie totul ok
fetelor ms de pareri.asa as crede si eu ca atunci a fost ovulatia...acum de cateva zile nu mai observ la fel pe hartie..secretie, insa azi tot am simtit pe la ovare...si voiam sa iau si teste de ovulatie insa am zis sa iau doar test luna asta. testul... nu e first response...e sure chek. asta e bun? eu cu marca asta am ramas in cap si asta am cerut
si eu as spera ca deh stiti cum e, tot asociem vestea cu diferite evenimente ba ziua unuia, craciun etc big_smile
film nu am mai vazut, ma uit eu acum la un episod din house
va urez noapte buna, sper sa mearga bine netul ca am vrut sa intru de mai inainte insa nici nu se incarcau paginile.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#182 2011-10-28 23:26:34

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

back rock

Onutza23 a scris:

almi applause tine-o tot asa. normal ca inveti repede, pt ca iti place ceea ce faci
o seara frumoasa la socri puss

puss așa este, chiar ?mi place big_smile probabil de-aia le prind repejor (nu rapid pentru că nu sunt niciun geniu lol )

sonia puss mulțumesc

elena puss

green puss ?mi place... abia aștept să am farmacia mea  lyssna

mădă puss mă bucur mult că ai găsit.. și mie mi le-a prescris endocrinologul dar luam doar luni, miercuri și vineri c?te una dimineața.. la mine e puțin modificată tiroida.. faza e că nu le-am mai luat că nu mă țineam de ele roll o să mai fac o vizită la endo probabil ?nainte de IA și cu siguranță la Medlife ?n București smile (unde fac IA-ul)

mie azi trebuia să-mi vină... dar pentru că am uitat să iau duphastonul și l-am luat doar 3 zile probabil ?nt?rzie cesafac ..
pup dulce toate fetele puss puss puss somn ușor cascat

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#183 2011-10-29 08:57:32

Onutza23
Insomniac member

neata fetelor pusspuss. va dau cafeaua acum, desi vad ca inca nu v-ati trezit, dar eu tre sa ma ocup de aprovizionare ca la 4 ies din tura si am si un grup diseara si trebuie sa las totul in ordine. deci serviti cafea/ceai/cioco/cappuccino cand apareti pe aici, e cald/a si am pregatit totul cu dragoste pusspuss

green puss eu stiu ca sure check se pozitiveaza mai greu, zicea cmin ca sure check streamer e mai bun (parca, nu sunt sigura). dar femina pe care il gasesti in farmaciile dona sau first respons-ul din carreforu sunt f bune

almi puss

#184 2011-10-29 09:40:35

sonia30
Moderator

neata fete puss

onu puss neata.multumesc.am dormit fff prost.m-am trezit si nu am mai putut sa adorm decat f greu.am 2 med.

maya puss

almi goodluck sa ai farmacia ta!

mada puss ma bucur ca ti-ai gasit tratamentul

va pup pe toate puss

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#185 2011-10-29 09:48:41

Onutza23
Insomniac member

sonia puss neata. dau o cafea sa-ti mai revii mornincoffee. spor la meditatii, sa treaca repede si sa te poti odihni dupa amiaza

fug in oras, va citesc mai tarziu puss wave

#186 2011-10-29 09:54:31

sonia30
Moderator

multumesc,onu puss

#187 2011-10-29 10:01:56

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

neata dragelor, stau si eu putin cu voi puss
sunteti bine?

#188 2011-10-29 10:13:40

sonia30
Moderator

neata,sleep puss pe mine ma ia iar raceala.si tare mi-e frica sa nu am candida! cesafac

#189 2011-10-29 10:14:59

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

pune niste iaurt cu siringa soniush, daca inca nu ai simptomele clare o poti intoarce din drum

#190 2011-10-29 10:19:38

sonia30
Moderator

sleep,mersi puss orice iaurt?si din comert?nu stiu cum naiba ma procopsesc cu candida.de joi dim ma ustura si ma mananca la exterior si in interior.eu am avut numai gardnerella si acum vaginita nespecifica mi-a iesit,care e cam tot gardnerella.da nu am avut mancarimi.candida am avut acum ani de zile.de atunci nu mi-a mai iesit.offff...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.