homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-150

#2832 2011-11-17 11:54:20

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

sonia spor la scoala

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2833 2011-11-17 11:57:20

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

mersi,green

aaa,anca,vezi sa stergi mesaju sa nu vada moderatoarele nimic,ca de fiecare data.eu nu te citez...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#2834 2011-11-17 11:59:13

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Sonia, spor la treaba  puss . Incearca atunci cand vezi nume pe care nu le agreezi nici macar sa nu mai citesti portul. Nu are sens sa te enervezi  kram

#2835 2011-11-17 12:06:57

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

rona nu a fost deloc agresiva. raspunsurile date ei in schimb, au fost. si nu, nu sunt rona, orice moderator poate sa verifice tongue.
nu am vreun motiv sa sterg mesajul. nu e nicio problema daca il vad moderatoarele. nu eu am incalcat regulamentul, ci atitudinea unora fata de rona.
sonia, cine ti-a spus tie ca va raportez? ai tu vreo informatie in sensul asta?

#2836 2011-11-17 12:10:47

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata cu intarziere si de la mine puss

Mada puss a mai curs aseara? sau azi ? vad ca ai temperatura sus  rugaciune  rugaciune  rugaciune
succes la doctor saptamana viitoare  goodluck
am ajuns la partea cu rona  rotfl  rotfl  rotfl Mada ce scumpa esti cand te infurii

Almi puss pupicei in lipsa , ca noi asa rar ne intalnim
cum mai merge cu practica ?

Time puss neata, cum esti azi, ti-a mai trecut bazdacii ?
am citit acum, deci a mers tratamentul lol e medicament minune

Mayya puss ce faci ? cum esti azi ? nu ai mai completat graficul  supa
vad ca  nu au venit inca uratii
succes la analize  goodluck

Dea puss pupicei dubli puss puss si inca unul ca ti-ai pierdut dintele puss
rotfl scuze ca rad dar ai fost comica cand ai zis ca esti stirba, stai linistita, se repara

Mika mea puss doar o lingurita? pai se vede ca ai tras chiulul, ca am unda verde la cafea  dance  dance
hai ca dau eu o ceasca intreaga  mornincoffee
in ce stadiu esti cu casuta ?

eu am fost primita in forum imediat  dance  dance  dance  dance si fetele m-au acceptat asa dementa cum sunt, perioada de asteptare a fost aici , impreuna cu ele , pentru asta le sunt si eu alaturi acum
deci madam detectiv, aici e primit oricine, ca nu e pamantul lu bunica, doar sa sti sa vorbesti frumos

si acum va pup pe toate puss si va invit la cafea  mornincoffee ceai de buruieni  mornincoffee si ciocolata calda  mornincoffee

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-11-17 12:16:13)

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Publicitate

loading...

#2837 2011-11-17 12:11:25

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Madalina, m-ai pus bine la punct. De fapt, ai cam maturat cu mine pe jos. Mesajul meu era unul de incurajare, imi pare rau ca s-a interpretat altfel. Imi pare rau si ca mi-am permis sa te sfatuiesc in vreun fel. N-aveam niciun drept, asa este! Sper ca te-ai racorit bine !
  Eu nu mai am nimic de zis! Sa fiti sanatoase si sa vina bebele la voi cat mai curand!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2838 2011-11-17 12:15:16

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Anca, tu chiar nu poti sa traiesti fara sa ne citesti pe noi? N-ai si tu o viata? Stai toata ziua si citesti mesaje de la niste disperate, ciudate sau cum ne mai crezi. ce naiba...
si vezi ca habar n-ai ce vb. green e binevenita aici si e prima luna cand incearca. ioana ne e draga rau si a ramas imediat gravida. Muco la fel, prima data a ramas cum a intrat si lista continua. Dar si tu simti nevoia sa-ti dai cu parerea in necunostinta de cauza.
toate sunteti binevenite aici, sa cautati informatii, sa va impartasiti experienta dar nu ne invatati pe noi ce sa facem pentru ca nici intre noi nu facem asta! cele care nu stiu sa dea un sfat sau care in loc de sfaturi dau diagnostice sa se abtina. e foarte simplu sa scrieti doar la sb si sa raspundeti doar la sb.
iar daca tu crezi ca am fost agresiva cu rona, putin imi pasa. daca vreun moderator crede asta nu are decat sa ma penalizeze. Sunt o femeie matura care am in spate o poveste grea si chiar nu permit unei persoane care nu ma cunoaste sa ma invete ce sa fac. e un moment prea greu pt mine. eu cand nu trec printr-o situatie si habar am ce inseamna asta pt ca inca nu am fost nevoita sa trec prin acel lucru, incep mereu mesajul de incurajare cu "imi imaginez prin ce treci, imi pare rau....etc, etc" daca sunt femei pentru care din a avea un copil nu este un tel in viata, treaba lor, dar sa nu incerce sa ma convinga pe mine ca asa trebuie sa fie.

rona imi pare rau daca ai simtit ca am maturat cu tine. crede-ma ca nu asta a fost intentia. cum spuneam , poate o sa-mi devii chiar draga, dar trebuie sa mai treaca ceva timp. trec printr-o situatie grea si incurajarea ta nu a sunat asa cum trebuia. m-ai judecat fara sa ma cunosti, asta a fost greseala ta.
sper sa mai intri pe forum si sa ma faci sa-mi schimb parerea despre tine.

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-11-17 12:18:24)

#2839 2011-11-17 12:18:43

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Eu zic ca mai bine pe acest forum despre fertilitate sa discutam despre sarmale, carnati si cadouri pentru cei dragi! Ca nu ami ies discutii! Aici e o mare cloaca! Chiar nu exista niciun moderator ? Chiar imi pasa mie ce cafea beti, cand va culcati, cand va spalati rufele ??? Mi se pare penibil! Sunt mii de oameni acre citesc forumul fara sa-si faca cont! Respect pentru ei nu aveti ? E forumul vostru? Discutati ep messenger despre asta! Va rooog!
Si nu , nu sunt anca 30!

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2840 2011-11-17 12:22:45

angel_sweety
Platinum member

rona_persefona a scris:

Eu zic ca mai bine pe acest forum despre fertilitate sa discutam despre sarmale, carnati si cadouri pentru cei dragi! Ca nu ami ies discutii! Aici e o mare cloaca! Chiar nu exista niciun moderator ? Chiar imi pasa mie ce cafea beti, cand va culcati, cand va spalati rufele ??? Mi se pare penibil! Sunt mii de oameni acre citesc forumul fara sa-si faca cont! Respect pentru ei nu aveti ? E forumul vostru? Discutati ep messenger despre asta! Va rooog!
Si nu , nu sunt anca 30!

va  va  va  va si eu care credeam ca esti o fata draguta, mie mesajul tau de aseara chiar mi s-a parut cu intentie buna  popa  popa  popa  popa

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti

#2841 2011-11-17 12:24:44

Ioana He
Insomniac member

Mai Rona, aici este "Topic pentru aspirantele la titlul de mamica" ceea ce inseamna ca se poate discuta orice intre aspirantele la titlul de mamica, pentru alte subiecte legate strict de sanatate, retete, siropuri minune sau probleme medicale grave sunt deschise alte discutii unde se vorbeste numai despre asta. A se vedea sectiunea "index - Intrebari despre fertilitate".. Pentru a solicita respect trebuie inainte de toate sa oferi acelasi lucru.
Eu de fel nu ma bag in discutii de genul, insa mai stiu un lucru, can nu diger unele persoane le evit, cu atat mai mult cu cat ele vorbesc despre sarmale si eu caut caltabosi.
Angel, te rog o cafea si la mine. Ce gatesti astazi?  big_smile

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-11-17 12:25:36)

#2842 2011-11-17 12:25:36

madalyna7
Hero member

Angel puss nu te-am pupat, iarta-ma. nu a mai curs, dar si tensiunea de la sani a scazut, pana sambata sigur ma invadeaza
eu am ramas fara replica....sincer! aproape ca regretam ca m-am luat asa de ea, ma gandeam ca sunt prea trista si prea sensibila.... nu mai am nimic de comentat

#2843 2011-11-17 12:26:40

angel_sweety
Platinum member

Ioana fac caltabosi , sigur la sarmale nu ma bag rotfl
uite o cafea mornincoffee sti ca te-am visat aseara , ca beam o cafea si tu fumai si eu eram pe langa tine salivand rotfl
dar mie chiar nu imi e pofta de tigara lol

Mada puss stai linistita , eu am citit ce s-a scris, si sincer daia nu am zis nimic, ca mi se paruse cu intentie buna , chiar daca poate s-a exprimat un pic diferit
dar vezi tu aparentele insala

Ultima oara a fost editat de angel_sweety (2011-11-17 12:28:13)

#2844 2011-11-17 12:28:55

Ioana He
Insomniac member

Angel, eu as fuma 5 de-odata  drool . Mai mai dar ce mi-a sarit mustarul. Si asa zici, ca azi noapte am reusit sa te fac sa simti ce simt eu cand vorbesti de mancare?  chicot

#2845 2011-11-17 12:36:00

madalyna7
Hero member

Angel puss nu mai zic nimic azi. Poate sunt eu aia dusa si nu-mi dau seama....

#2846 2011-11-17 12:37:52

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

madalyna7 a scris:

Anca, tu chiar nu poti sa traiesti fara sa ne citesti pe noi?

eu citesc cam tot ce se scrie pe forum, nu doar "pe voi". la subiectul asta citesc pt ca, printre discutiile despre sarmale si rufe, gasesc si informatii legate de conceptie. acelea ma intereseaza.

ioana, pe bune ca as scrie doar la subiectele indicate de tine, daca cineva cu experienta ar raspunde. din pacate (pentru forum), toate cele care au trecut prin probleme de fertilitate sunt concentrate aici si nu ies in afara acestui subiect. deci scrii la subiectele dedicate si nu-ti raspunde nimeni. neutral

Ultima oara a fost editat de anca90 (2011-11-17 12:39:17)

#2847 2011-11-17 12:46:38

angel_sweety
Platinum member

ba da anca, iti raspund moderatorii , sau vin ei si dau link la fetele de aici
vezi "ovulatia" cat a stat garga si a ajutat-o pe alintus , dar fata a avut rabdare si a citit raspunsul atunci cand a avut si garga timp sa scrie

#2848 2011-11-17 12:47:44

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

rona_persefona a scris:

Si nu , nu sunt anca 30!

WOW Rona, asa da, bravo, da-ti arama pe fata.
"Dragutza", daca "aici e o mare cloaca, si nu-ti pasa ce cafea bem, cand ne culcam, cand ne spalam rufele " de ce te cobori atat de jos, pina la penibilitate, sa ne citesti 2 luni pe ascuns si apoi sa-ti faci cont si sa intri in aceasta "cloaca" ? Du-te draga si discuta pe alte forumuri, ca mai sunt cu topic similar, sau scrie la alea din State. Vii tu aici sa dirigalesti si sa dai lectii la moderatoare. Tu ai aratat respect fata de noi si fata de ele cand ai scris acest mesaj ? Te rugaaam noi, nu mai scrie aici, ca o sa te lovesti de un mare IGNORE.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2849 2011-11-17 12:48:11

Ioana He
Insomniac member

Anca, si cu toate astea nu faci nimic in directia asta. Eu ce pot sa spun atunci? Eu sa sti ca nu am stat la aspirante decat jumatate de luna, si iti spun sincerc ca nu joc nici teatru si cu toate astea fetele de aici nu au avut niciodata nimic cu mine ci dimpotriva. Este normal sa nu fiu la fel de integrata aici ca Sonia sau ca Mika (exemplele sunt luate la intamplare dintre fetele foarte vechi aici) pt ca ele sunt de foarte mult timp aici si se cunosc deja destul de bine, lucru pe care crede-ma nu si-l doreste nimeni, dar se intampla unora din pacate. Deci nu are nicio legatura ce ai spus tu ca ele nu inteleg si nu accepta in grup decat persoane care raman greu insarcinate. Accepta orice persoana capabila sa empatizeze si care nu incearca sa judece orice cuvant sau reactie. Fiecare suntem diferiti, asta ne face mai interesanti, tocmai asta nu ne da dreptul sa judecam pe nimeni pt trairile pe care le are, sau sa spunem cuiva ca nu are dreptul sa fie disperat. Am mai spus si ma repet fiecare e asa cum vrea cu atat mai mult cu cat nu afecteaza trairea celorlalti. Vrei sa compatimesti pe cineva e perfect, nu vrei sau nu intelegi de ce e disperat incerci macar sa taci si sa nu pui sare pe rana.
Nimeni nu are dreptul sa-i spuna cuiva ce teluri trebuie sa aibe in viata.

#2850 2011-11-17 12:52:50

angel_sweety
Platinum member

time calm, ca iar baga sotul tau doza dubla porma sa te calmeze rotfl
hai fetelor , radem, ne enervam, dar nu e mai bine sa tragem linie , sa dam ignor si sa ne vedem de carnatii nostri ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.