homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-154

#2908 2011-11-17 15:59:37

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

pofta mare mayya pusspuss
eu nu tin post, n-am mancat deloc carne ieri si azi, dar am compensat cu iaurt si branza smile

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2909 2011-11-17 15:59:46

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

maya puss
onutza da la alea ma refer, mi le-a facut cadou iubi hjarta la o zi dupa ce ti le-ai luat tu chicot draga mea nu trebuie sa te revansezi cu nimic, si asa ai facut foarte multe pt mine  puss  puss  puss stii tu ce mai trebuie sa trimit pt nora mea chicot doar sa ajung pe acolo
fetelor eu va las, fug sa iau un cadou pt fina si apoi acasa happy
intru mai tarziu sa citesc ce a facut angelus la dr
pupici la fiecare puss  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2910 2011-11-17 16:01:15

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Mayya puss suna foarte bine meniu. sa ai pofta
Muco puss spor la gasit cadou si o seara frumoasa
ufff....mai am si eu o ora cesafac

#2911 2011-11-17 16:03:33

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

eu mai am 2 sad

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2912 2011-11-17 16:05:46

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Onutza multumesc  puss , maine cred ca ma incalt cu ele si va pun poze cu cizmulitele (sper sa nu uit) , ca acum le-am lasat in portbagaj.
Any, spor la cumparaturi  puss
Eu mai am 3  skitarg

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-11-17 16:07:23)

Publicitate

loading...

#2913 2011-11-17 16:06:00

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

onutza puss multumesc
any puss puss shoppinguiala placuta puss puss
mada puss , time puss sa treaca repede ora/orele ramase

#2914 2011-11-17 16:11:48

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

La mine incepe marele razboi rotfl incep curatenie generala adica si in toate dulapurile, frigider samd. Va dura 4 zile. Ca luni vine nasa cu fetita pt o saptamana chicot

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#2915 2011-11-17 16:12:26

Onutza23
Insomniac member

any acum inteleg de ce mi-ai zis ca-ti plac cizmele mele in ziua in care mi le-am luat, dar nu mi-ai zis ca ai si tu la fel rotfl. eu credeam ca tocmai de asta iti plac, pt ca ai si tu rotfl. sa le porti sanatoasa!
spor la cumparaturi, sa gasesti cel mai frumos cadou pusspusspuss

mada, ioana, time hai ca acush trece wink kram
si eu mai am inca 6 jumate azi si 8 maine tongue

elena spor la treaba, sa termini la timp toata curatenia. de ce se opereaza nasa ta? cred ca ne-ai spus dar n-am retinut bang

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-17 16:13:16)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2916 2011-11-17 16:13:53

madalyna7
Hero member

Mayya puss Onutza puss
elena lol ce tare esti. faci curatenie si stii sigur si cat va dura : 4 zile chicot

#2917 2011-11-17 16:23:44

cocof
Insomniac member
Inregistrat: 2009-09-22

Neata si de la mine  puss  puss  puss
Am inceput in a citi din urma , am ramas la capitolul "pareri contradictorii "  lol , am intrat repede sa va pupacesc ca trebuie sa plec si ramaneati nepupacite de mine  puss  puss  puss  puss  Continui cand ma intorc  coffestudiu

mami de cocosel din 12.11.10 hjarta
sjuk    ...O POVESTE... ...DOUA POVESTI...

#2918 2011-11-17 16:28:34

Onutza23
Insomniac member

cocof pusspusspuss si de la mine

#2919 2011-11-17 16:31:04

timean86
Addicted member

Coco puss

Elena, spor la treaba.

#2920 2011-11-17 16:47:54

rona_persefona
Sr. member
Inregistrat: 2011-11-15

Maya, atotstiutoare cum sunt, eu cred ca tu esti insarcinata ! smile

“Toate darurile inchise in destinul nostru sunt ingradite cu suferinte si numai la atatea daruri ajungem, prin cata multime de suferinte putem razbi cu bucurie."- Parintele Arsenie Boca”
Mamica fericita de gemenasi bebic  bebic hjarta

#2921 2011-11-17 16:50:40

madalyna7
Hero member

Cocof puss te pup
Am plecat si eu spre casa, intru mai tarziu
va pup  wave

#2922 2011-11-17 16:54:02

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Mada, o seara placuta  puss  wave

#2923 2011-11-17 16:56:46

timean86
Addicted member

O seara frumoasa Mada wave

#2924 2011-11-17 17:15:15

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

camy, diri, a fost o gluma/un sarcasm ce a zis anca cu editarea mea.
sper sa se calmeze spiritele si chiar daca e greu in urma celor zise...sa aiba loc toti aici
ioana sa porti cu placere cizmele
eu nu am nimic de dat la schimb la mancare rotfl2 tre sa fac maine. azi bagam o omleta ceva forgetit
mada, time, onu, ioana, cocof, elena, mayya, muco, cmin, diri si restul fetelor va pup.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#2925 2011-11-17 17:21:08

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

am revenit puss
am disparut azi, ca a trebuit sa pregatesc pranzul si porma am plecat in viteza

time, green, Any puss multam

Elena puss noua ni se pare socant persoana de care zici tu , dar asta e , fiecare isi ghideaza viata dupa anumite teluri
pe noi aici ne-a unit telul de a fi mamici

Mada puss dulce ca de obicei, pai tot tu iti ceri scuze? hai capul sus, nu pune la suflet , sti ca noi  teiubesc

Any puss bine ca ai dat un semn ca altfel intru fetele la banuieli

Ioana puss sa porti cu placere cizmele

Mayya tu luai pastile, ceva de sustinere, le-ai oprit?
ce meniu super drool

Green lol nici eu nu am nimic de mancare de dat la schimb, dar in clipa asta sunt asa satula ca nu poftesc la nimic rotfl

Mada puss o seara frumoasa

va pup pupici multi sa va treaca supararea  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss  puss

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#2926 2011-11-17 18:11:20

Onutza23
Insomniac member

am recuperat si din urma, ca ati avut putin chef de vorba in 5 ore

mayya pusspuss serviciu usor si sa pleci cat mai repede acasa!

mada puss ziua ta vad ca a inceput prost aici pe forum, imi pare rau ca te-ai enervat de dimineata kram
o seara frumoasa!

green puss punct de grasime am avut si eu pe pleoapa sau pe pometi, dar a disparut de la sine. lasa-l in pace ca dispare singur. despre cealalta problema nu stiu ce sa-ti spun, mai rar mi se intampla si mie, dar acum colonul meu oricum e dat putin peste cap smile
de ce esti trista? care situatie?

dea si bebe pusspuss imi pare rau pt dintele tau, sper sa se poata rezolva, dar nu mai plange ca nu are rost, se repara  goodluck  goodluck

mika puss azi cum se simte sotul tau? ai avut o perioada nasoala, sper sa se recupereze curand iar recuperarea sa fie cat mai usoara, sa-ti mai revii si tu

sonia puss o zi usoara, sa termini repede orele

angel si bebe pusspuss totul bine?

s-au creat iar discutii, nu-mi place cand e atmosfera din asta aici, fiecare are destule pe cap ca sa mai stea sa se contrazica aici cu diverse persoane care desi au intentii bune, se exprima in asa fel incat se intelege altceva. rona chiar mi s-a parut a avea intentii bune si a incercat sa o incurajeze pe mada, dar faptul ca a fost atat de familiara a dat altceva de inteles...
ce mai vroiam sa spun... eu am intrat aici ca aspiranta in stadiul analizelor, am ramas insarcinata din a doua luna de incercari si nu m-a alungat nimeni de aici numai pt ca eu urma sa am un bebe si fetele nu. fetele cu vechime m-au primit f bine, am legat prietenii, virtuale ce-i drept, dar ma simt apropiata de fiecare din ele. vreau un sfat, o parere, am cui s-o cer. chiar si cand e vorba de carnati. daca moderatoarele au permis ca aici sa se discute si despre altceva decat infertilitate si luni esuate in incercarea de a ramane insarcinata, nu inteleg de ce nu e acceptat acest lucru. pt mine aici e ca o a doua familie, pt cine nu doreste sa discute despre cadouri, mancare si spalat rufe, e suficient sa posteze o intrebare, sa ceara un sfat, sa astepte un raspuns si cam atat. cand intri intr-o comunitate si vrei sa te integrezi accepti sa oferi si sa primesti, sa aberezi, sa oferi sprijin. pana sa intru la aspirante am mai postat diverse intrebari pe forum, dar intentia mea nefiind de a ma integra, am asteptat sa mi se raspunda si m-am retras. iar cand am vrut sa fie mai mult decat o banala intrebare, am intrat in grupul aspirantelor. aici se discuta despre orice, si sincera sa fiu ma bucur, ar fi deprimant sa vorbesti despre aceleasi chestii, nici nu ar fi subiecte de discutie. asta inseamna acest topic pt mine, niste prietene cu care vorbesc oricand, orice
ma bucur ca am lipsit cat au fost discutiile, nu vad de ce trebuie sa fiu judecata, pt ca vorbind la general s-a facut referire la mine si la restul fetelor, nu inteleg cu ce deranjez daca-mi place mie sa discut pe langa subiect. cine nu are interes sare peste postarile offtopic si culege de aici strict ceea ce considera ca-i este de folos

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.