homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-19

#343 2011-10-31 15:28:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

scuzati disparitia , a aparut sotul acasa  va taman cand il barfeam la burtici  rotfl

Sleep puss ma bucur ca iti place
Green ti-a scris Sleep reteta  wink

Elena puss ce repede ai vazut ca nu are cascaval rotfl rotfl
eu inainte sa pun peste blat ingredientele, ung blatul cu suc de rosii (sau bulion diluat cu apa )

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#344 2011-10-31 15:37:59

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

mada puss spor la treaba

angelus puss puss lol

#345 2011-10-31 15:44:03

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Mayya puss tie tot rau iti e noaptea? ciudate rau caldurile astea ale tale

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#346 2011-10-31 15:46:44

mayya06
Insomniac member

da angel, inca sunt in calduri lol. nu stiu  ce am , ma bate un gand sa mai repet ceva analize, calciu , fier, magneziu cine stie..o explicatie nu am ..

Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-10-31 15:47:20)

#347 2011-10-31 15:48:42

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

pup fetele care au mai intrat puss  puss
ziua mea infernala de lucru din fericire s-a terminat happy dar durerea de ca[p a ramas cesafac
am citit asa pe diagonala ca ma grabesc sa merg acasa sa gatesc ceva ca nu am nimic de mancare
soniuca puss  puss  puss  puss draga mea imi pare extrem de rau, ti-as bate uratii daca as putea ca sa nu mai vina la tine box  box tu trebuie sa fii tare acuma, nu ai voie la butoi, da? par  par  par  par sunt alaturi de tine
va pup pe toate fara nominalizari puss  puss  puss  puss  puss
wave

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

Publicitate

loading...

#348 2011-10-31 15:58:02

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Spor la treaba Muco si sa treaca durerea de cap. kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#349 2011-10-31 16:09:50

mayya06
Insomniac member

any puss puss sa treaca durerea de cap si spor la bucatareala puss puss

#350 2011-10-31 16:23:08

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sleep, mayya ms. sper si eu
muco spor la bucatarit
am vazut angel big_smile numai ca sar peste pizza azi ca a venit frate'meu pe la mine si a facut el cinste cu o pizza. maine fac big_smile
am bagat si eu masina sa spele...ma intind putin asa de amiaza smile

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#351 2011-10-31 16:27:35

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Muco puss o zi frumoasa
mayya puss multumesc

eu inca mai am de terminat cate ceva, asa ca ies acum
diseara avem musafiri, vin nasii cu nasicul cel mic hjarta
o sa intru maine la cafea

va pup pe toate, o seara frumoasa sa aveti puss

#352 2011-10-31 16:38:55

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Pa Mada wave o seara frumoasa si tie

Ma pregatesc sa ies si eu  happy  happy  O seara frumoasa la toata lumea.  wave

Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-10-31 17:13:02)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#353 2011-10-31 17:38:23

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello! puss puss puss

timean86 a scris:

Almi goodluck goodluck sa iasa din prima

puss să dea Dumnezeu

ana puss majoreta majoreta majoreta să vă trăiască, să fiți sănătoși și fericiți!

sonia puss ?mi pare rău pentru ur?ți..

neruca puss

green puss da, m-am apucat de stimulare.. om vedea ce va fi..

angel puss să fie.. păi ?i fac pe plac, am ?ncotro? chicot

mayya puss să fie! eu oricum ?n stimulări de genul ăsta, light așa, nu cred.. mă refer la cazul meu.. Nicoleta Luciu a luat ce iau eu acum și a făcut tripleți.. eu nici nu ovulez măcar forgetit

vă pupic dulce pe toate, sunt prin zonă smile

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#354 2011-10-31 18:07:11

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor pusspusspuss. dimineata am intrat la voi, pregatisem si cafeaua, din pacate netul vecinului big_smile n-a mai mers ca sa pot sta de vorba cu voi. acum sunt la serviciu si am net, dar ce urat ca nu mai vrea stick-ul meu sa mearga, cum intru pe forum cand sunt libera? sad

almi puss imi pare rau de urati sad. cand mai mergi la doctor?
succes sa faci cat mai curand IA si sa fie cu reusita  goodluck  goodluck

sonia puss felicitari pt ziua frumoasa de ieri, ai avut o duminica pe cinste. azi in schimb vad ca a fost o zi proasta, imi pare rau de urati, azi ai voie sa plangi, de maine trebuie sa fii din nou puternica kram

elena puss imi pare rau pt masina de spalat, sper sa se rezolve si sa nu aiba nimic grav. ma bucur ca ti-a trecut supararea pe al tau wink
cat despre soacra... speechless...
goodluck la myco, sa iasa buna analiza

mada puss foarte frumoasa ziua ta de duminica, ma bucur ca ai profitat de soare si te-ai relaxat. si ca v-a alintat mama soacra, si noi am fost la ea de sambata seara si am fost super alintati si rasfatati
o seara frumoasa cu nasii puss

far puss multumim de vestea buna pe care ne-ai adus-o despre ana

any si bebe pusspuss ma bucur ca a fost frumos in weekend, ati anuntat marea veste la ai tai wink, si felicitari pt bunicul sotului, ce bine ca i-a revenit culoarea in obraji si se simte mai bine
spor la gatit si sa te lase durerea de cap pusspuss

time puss goodluck  goodluck joi daca faci test

sleep puss ce bine arata  drool pizza ta wink, noroc ca am mancat in weekend la socri, ca altfel trebuia sa fac si eu

angel si bebe pusspuss ce ai patit azi de a trebuit sa te urci fortat in pat? sper ca te-a fortat sotul ca sa eliberati energiile negative big_smile

nera si bebe pusspuss, diri puss, poke si bebe pusspuss, green puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#355 2011-10-31 18:55:52

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

fete wave

va multumesc la toate pt cuvintele frumoase si de incurajare puss

eu sunt praf,imi vine sa mor.la sscoala numai cu copiii in clase fusei alta.in cancelarie incercai sa maschez cum putui.da nu ma machiai,plansesem un pic,ca atat apucai.acum nu stiu daca mai plang.cu toate ca m-as mai descarca.nici nu stiu.sunt distrusa in bucati.nu am cuvinte.nu mai pot.asta simt...

si totusi sunai la dr si ma programai pe 15.si sapt viit mergem la craiova sa facem analizele.

viata mea e praf.asa simt.ma doare totul.burta de la monstrii e mic copil.cred ca daca as muri acum nu mi-ar parea rau decat ca nu mi-am tinut si eu puiul meu in brate.si mi-ar parea rau ca nu l-as mai vedea pe-al meu.hai,ca iar imi dadura lacrimile.sunt rau de tot.da oi vedea.

Doamne,de ce nu-mi dai mie puiul avortat de altele?de ce?

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-31 19:08:40)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#356 2011-10-31 19:33:53

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

supa  sonia... kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram  kram

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#357 2011-10-31 19:49:13

mayya06
Insomniac member

am atipit putin chicot

Sonia supa supa m-a intristat foarte tare ce ai scris. scumpa mea stiu ca suferi, stiu cat e de greu dar nu te lasa invinsa sad . vorbeste cu cineva, vorbeste cu al tau, spune-ti durerea. tare mi-as dori sa fiu langa tine, sa te imbratisez si sa iti sterg lacrimile. suntem aici pentru tine puss puss puss puss puss puss puss puss puss

#358 2011-10-31 19:52:16

sonia30
Moderator

green puss iti multumesc.sper sa ramai cat mai repede graviduta,sa nu cunosti nici pe sfert din durerea asta

maya puss azi sunt singura.pot sa mor.iti multumesc.stiu ca esti langa mine.plang incontinuu.nu ma pot opri.ce viata!nu ma gandeam ca atunci cand m-am hotarat sa fac un copil,n-o sa-l pot avea.daca nu o sa am copil,pot sa mor.oricum n-as mai fi eu.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#359 2011-10-31 20:01:08

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

sonia draga mea pusspusspusspusspuss, doamne ce greu trebuie sa fie pt tine sa fii singura in astfel de momente. stiu ca durerea ta nu ti-o poate sterge nimeni si nimic, doar acel sufletel pe care ti-l doresti in burtica si pe care eu inca mai cred ca o sa-l ai in curand. nu stiu ce sa-ti spun, stiu doar ca sufletul meu plange odata cu tine dezamagirea de a mai fi trecut o luna fara burtica. tre sa fii puternica draga mea si sa te ridici, cum spune almi, DD le da copii oamenilor puternici si familiilor unite. tre sa iti impui sa fii tare si sa lupti pana in panzele albe. e greu si te inteleg si as da orice sa te pot ajuta cumva. capul sus, azi plangi si alunga supararea, de maine te vreau iar in picioare, puternica, hotarata sa lupti si sa invingi! kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram kram

mayya puss sa-ti fie de bine somnicul

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-10-31 20:02:25)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#360 2011-10-31 20:03:31

sonia30
Moderator

onu puss iti multumesc.eu vreau sa fiu singura acum.al meu nu vrea sa ma vada asa,cred ca ar muri...simt ca nu mai am aer,ca plutesc,ca nu mai sunt.e cea mai mare durere.

cine m-a pus sa stau atat fara copil?ce ma fac daca n-o sa am bebe meu de Craciun?nu cred ca rezist.si vine sora ma in tara dupa un an de zile.cum a a mai trecut un an si eu nu am puiu meu?pot sa mor...

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-10-31 20:04:53)

#361 2011-10-31 20:04:20

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

sonish puss kram par și nu mai știu ce maimuțoi să pun să te fac să ?ți revii măcar un pic.. ?ți ?nțeleg durerea.. dar uite, cum zice și mayya, vb cu soțul tău și descarcă-te.. pl?ngi, pl?ngeți am?ndoi, dar revino-ți, trebuie! ?ți dau voie să pl?ngi doar ?n seara asta puss puss puss

onuța puss cu ur?ții asta e.. știam că vin forgetit
- legat de medic: doar ce am stat de vb cu C și cu ai mei, toți 4.. ei ne-au văzut un pic abătuți și ne-au ?ntrebat ce probleme avem.. și le-am zis că nu avem probleme doar că eu vreau să fac IA luna viitoare și că vreau să mă programez pe 25 noiembrie la doctor (atunci ar fi ziua 1 a ciclului următor).. problema veșnică o reprezintă banii.. noi avem at?t c?t să ne ajungă de pe o zi pe alta, tragem de bani pentru că nu știm c?nd mai pleacă C și nici c?nd le vor băga banii pe august butter și ei au zis să facem liniștiți ceea ce simțim și să punem m?na să facem acum pasul/pașii ăsta/ăștia pentru că timpul trece fără să ne dăm seama și o să ne trezim că e prea t?rziu.. așa că m?ine sun la Medlife să fac programare pentru 25 noiembrie ca să vedem cum planificăm IA-ul.. cu siguranță C va face o nouă spermogramă iar mie mi se va prescrie tratamentul pentru stimulare și vom stabili ?mpreună cu medicul c?nd să mergem pentru IA.. TOATE astea dacă e C acasă.. programare fac oricum și ?n caz că pleacă C ?ntre timp voi suna s-o anulez (măcar să-l sune) și o vom lăsa pentru după ce vine el acasă de la muncă smile

și uite-așa v-am comunicat și noutățile mele chicot

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.