homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-30

#552 2011-11-01 21:39:17

Raveca
Hero member
De la: land of hope...
Inregistrat: 2009-01-03

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

Buna seara, fetelor! Am intrat sa va salut si eu. Nu prea am mai intrat in ultimul timp pt ca m-a epuizat serviciu si cand ajung acasa...nu vreau decat somn.
Sper ca sunteti bine toate! par

"Nu te teme, că Eu sunt cu tine, nu privi cu îngrijorare, că Eu sunt Dumnezeul tău. Eu îţi dau tărie şi te ocrotesc şi dreapta Mea cea tare te va sprijini!"
Doamne, ajuta-ne sa se implineasca dorinta noastra de-o viata!

Port mereu o parte din tine in sufletul meu ...

#553 2011-11-01 21:57:15

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna raveca, toate bune pe aici
odihneste-te, nu mai sta la calc, fugi in pat

almi stiu ca e greu pt ca bebe nu vine asa cum apare in mod natural si firesc in viata unei femei. sunt etape si etape, insa esti puternica si ne-ai dovedit asta de infinite ori si ne-ai dat un exemplu de "asa da". eu am incredere ca vei reactiona bine la stimulare si vei face IA in curand. ai dreptate, se apropie de final o etapa din viata ta, insa incepe o alta care va fi luminata de prezenta si rasetele unui beleus. capul sus si sa fii tare si optimista intotdeauna, cum spui chiar tu, DD trimite copiii in familii puternice, sa fiti puternici si uniti in tot si sa va binecuvanteze si pe voi DD cu un sufletel

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#554 2011-11-01 22:15:06

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

raveca puss

onu puss eu oricum sunt optimistă și ?n puținele momente ?n care sunt pesimistă lol doar că mă g?ndesc la aspectele negative pentru că dacă vor fi aspecte pozitive mă voi manifesta ca atare.. ?mi pregătesc psihicul pentru un eventual eșec.. dar asta e altă poveste.. sentimentele sunt problema că nu le pot controla, dar am ?ncredere ?n Doamne Doamne că va fi bine.. au fost 2 dăți mari ?n care am visat cu toată inima/mintea/corpul/universul meu cum să-mi anunț soțul ?n respectivele luni că sunt gravidă și mi-am pus tot ce ?nsemna speranță acumulată de-a lungul vremii ?n lunile respective: o dată anul trecut ?n aprilie (dacă nu mă ?nșel) c?nd a plecat C prima dată pe mare pentru 11 săptăm?ni și visam eu că dacă m-a lăsat gravidă ?i trimit filmuleț cu bebe pe mail, și o dată luna trecută c?nd aveam feeling-uri ciudate și am zis eu că poate poate și ?ncepusem să visez că la nuntă pe 9 octombrie merg la microfon și-mi anunț soțul că va fi tătic.. au fost suficiente.. și celelalte luni fără rezultate + au fost triste dar nu așa nustiu
?ți/vă imaginezi/imaginați că la IA speranțele sunt mult mai mari, iar un rezultat negativ nu știu cum mă va face să reacționez..

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

#555 2011-11-01 22:30:27

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

almi  atreia oara cand sperantele tale vor depasi limitele realului va fi cu noroc. e bine ca vrei sa te pregatesti psihic de esec, asta e intotdeauna de ajutor, atata timp cat in momentul esecului iti e de folos toata pregatirea. dar eu sunt convinsa ca la tine nu va fi nevoie de asa ceva, nu vei avea un esec. sa ramai optimista si sa fii asa cum ne-ai invatat pe noi sa fim pusspuss

va parasesc si eu pt seara asta, ma duc sa preiau si plec acasa. vremea asta mohorata mi-a dat o stare de somnolenta toata ziua, dar acum e mai accentuata starea mea ca oricand smile. va citesc maine, ori la cafea, ori dupa ce imi pregatesc tura de predat. somn dulce si va doresc si o noapte cat mai linistita si odihnitoare. somn dulce! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#556 2011-11-01 22:35:36

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

onu puss așa voi fi! tummenupp

somn ușor și de la mine wave

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#557 2011-11-01 22:42:32

ras_cristalin
New member
Inregistrat: 2009-01-28

Buna seara, viitoare mamici si dragi aspirante,  wave

Sunt si eu o aspiranta la bebe de 10 luni deja si inca nu s-a intamplat minunea la noi. Analizele le-am facut abia acum recent si au iesit bune si ale mele si ale sotului. Probabil urmeaza HSG si monitorizarea ecografica, de indata ce ne revenim cu banutii. Poate, intre timp se intampla sa raman si banii sa-i directionez pe vitamine prenatale, nu pe analize de preconceptie.

Bine hopsieuv-  am gasit!

Gandeste-te de doua ori si fa o data, ca sa poti sover linistit noaptea.

#558 2011-11-01 22:52:18

Adoriana
New member
Inregistrat: 2011-11-01

ras_cristalin a scris:

Buna seara, viitoare mamici si dragi aspirante,  wave

Sunt si eu o aspiranta la bebe de 10 luni deja si inca nu s-a intamplat minunea la noi. Analizele le-am facut abia acum recent si au iesit bune si ale mele si ale sotului. Probabil urmeaza HSG si monitorizarea ecografica, de indata ce ne revenim cu banutii. Poate, intre timp se intampla sa raman si banii sa-i directionez pe vitamine prenatale, nu pe analize de preconceptie.

Bine hopsieuv-  am gasit!

bine ai venit ras cristalin puss puss sedere scurta iti doresc

#559 2011-11-01 23:26:44

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Mi-am dat seama ca.......cu tot cu varsta mea mai frageda e deja a 9-a luna de cand ne-am apucat de conceput, stiu ca majoritatea timpului mi l-am ocupat cu tratamente, si stiu ca unele dintre voi incarcati de ani intregi, nu ma pot plange tocmai voua, si totusi s-a implinit oarecum teama mea de a astapta atata timp...

Almi puss Eu sper ca va fi de succes I.A.  , si in acelasi timp cred ca vei fi o mama buna, in general, nu imi imaginez ca vre-una dintre vechile aspirante sa fiti mame rele, doar v-ati dorit atat de mult un puiut.
Si eu am avut gandul acesta, ca imi doresc atat de mult un copilas, si odata cu sarcina va trece o perioada minunata din viata.
Dar big_smile apoi m-am gandit ca mai fac un pui sau 2, si o sa retraiesc frumusetile sarcinii.
Iar fiecare varsta are frumusetea ei. La un moment dat consideram ca nunta va fi cel mai frumos moment din viata, acum sunt ferm convinsa ca la vederea testului dungat voi fi de 10 ori mai feritita decat la nunta. Apoi se va naste copilasul, cred ca vom fi mereu fericite pentru copiii nostri!  Apoi vom imbatrani si ne vom dori nepoti, si stii cum se zice, nepotii ii iubesti si mai tare decat copiii big_smile
Concluzia e ca viata e plina de momente frumoase !

Ras-cristalin, bine ai venit ! Sa vina bebicu! goodluck

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#560 2011-11-01 23:30:35

Adoriana
New member

elena fiecare lucru minunat care vine cu siguranta va fi cel mai frumos. eu ma emotionez la gandul ca poate odata o sa fim 3 de Craciun si cum zici tu fiecare moment din viata e frumos si trebuie trait de toate in parte

#561 2011-11-01 23:52:11

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Noapte buna tuturor!
Merg sa imi fac coafura la fofo ca maine dau analiza big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#562 2011-11-01 23:57:42

Adoriana
New member

spor la coafat elena big_smile

#563 2011-11-02 07:53:20

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza dragele mele puss  puss
va invit la cafea, cioco, ceai, capuccino mornincoffee  mornincoffee
time puss am inteles eu gresit buga poate totusi a fost prea devreme pt test, tin pumnii goodluck si tu ai facut peste drool
soniuca puss sa dea rezultate tratamentul goodluck cum te simti azi?
angelus puss mersi, esti o scumpa par
elenuca puss sa rezolvi si cariile. ce bunatati ai gatit chicot
onutza puss  la multi ani mamei tale pt maine birthday  birthday sa fie sanatoasa si sa se poata bucura de nepotii ei big_smile cand citeam ce ai scris lui almi, mi-am amimtit de datile in care ma incurajai pe mine rodnar iti multumesc, pt mine a insemnat foarte mult puss  puss  puss
adoriana puss sa fie cu noroc goodluck
mika puss  mornincoffee
georgy puss si in avans chicot  puss  puss  puss
almi puss  daca ai terminat cu dulapul, treci si pe la mine chicot nu conteaza ora la programare, important e sa te indrume medicul goodluck exact aceleasi stari le-am avut si eu acuma in prima luna de (re)incercare, inteleg cum te simti puss  puss dar vreau sa-ti spun ca vei fi o mama excelenta, buna, care isi va iubi copii extrem de mult retas  kram  puss va fi totul bine, nu-ti mai face ganduri negre puss  puss  puss  puss  puss
raveca puss serviciu usor
diri puss hai la ceai mornincoffee , o zi usoara!
maya puss  tu pe unde umblii? tongue
ras cristalin puss  bine ai venit, sa vina bebe repejor goodluck

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-11-02 07:56:27)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#564 2011-11-02 08:04:55

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Buna dimineata!

almi, e normal sa te simti asa, stiu prin ce treci, am fost si eu asa inainte de FIV. Ai sa vezi ca dupa ce incepi procedura, o sa treaca zilele asa repede ca n-o sa mai realizezi. Cea mai greu perioada iri zic de pe acum e cea in care astepti sa faci beta. Atunci te incearca tot felul de ganduri, dar important e sa fii cat de cat optimista. Eu zic ca daca dr e unul bun nu ajungi la hiperstimulare.  goodluck astept cu nerabdare sa treci dincolo, macar tu si mika, poate asa mai sper si eu intr-o minune...

Poke, aseara am aflat ca si catelusa noastra e tot teckel big_smile. Am dus-o la dr, nu ne-a placut deloc de d-nul dr ca ne-a facut injectie si  ne-am agitat. Ne-a zis ca are cam 4 luni, ne-a aratat dintii de lapte si unu se pregatea sa cada. I-a dat ceva pt deparazitare si ne-a facut carnetel de sanatate. Mai tb sa mergem peste vreo 2 sapt iar. Na ca acum ni s-a facut mila de ea, si nu mai vrem sa o scoatem afara sa o tinem toata iarna. Ma tineam eu tare  ca fara caine in casa, dar mi-e mila de ea sa stea afara in frig. Acu incerc sa o obisnuiesc in baie cat suntem plecati. Si ce mi-a placut e ca nu isi face nevoile in casa, astepta si rabda pana o scoatem afara. Cred totusi ca cineva a invatat-o.

Sonia, pentru ce e prednisonul ala? Succes cu tratamentul.

pe mine m-a intors ieri raceala, iar is pe medicamente, dar azi ma simt mai bine.

ras_cristalin, bine ai venit, sedere scurta!

onu, La multi ani mamei tale!

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#565 2011-11-02 08:37:26

AmaliaRaluca1985
Hero member
Inregistrat: 2011-06-28

neata fete dragi.
va pup si va imbratisez pe toate. noi azi suntem fericiti, pe bunica au externat-o sper sa stea cuminte acasa, ca e genul de om care daca nu-si are gradina aliniata nu poate sa doarma. Degeaba incercam noi sa-i explicam chestii, ea tot pe a ei o tine.
aspirantelor noi venite le urez si eu sedere cat mai scurta.
almi tinem si noi pumnii ca totul o sa iasa asa cum este legea firii si dorintele fiecareia dintre voi de aici. Punem o vorba buna si la Barbos (asa ii zic eu lui DD).
kram puss

un pui de om a facut sa pluteasca de fericire o mama si un tata. Bine ai venit in viata noastra, fetita draga!
Si-ai sa cresti mare, si-ai sa inveti despre luna, despre prieteni si despre viata. O, de-ai ramane asa mica si fericita, gangurind catre mine cu ochi mari si calzi...

Ana, Îngeraș drag!

#566 2011-11-02 08:39:37

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Neata kram

Almi, trebuie sa depasesti starile astea kram trebuie sa fi optimista si e asa cum ti-au spus Onu si Diri

bine ai avenit ras_cristalin ( eu o sa-ti spun "cristal" daca mai intri pe la noi smile )

Muco kram vom vedea ce va fi

Diri, ma bucur pentru voi, pentru catelusul adoptat. Nu trebuie sa-ti pierzi speranta, mai sunt si miracole, pentru oamenii speciali, ca si voi.
Sa treaca raceala repede.

Pestele a fost grozav. Mika multumesc pentru reteta kram

O zi frumoasa la toata lumea

Amalia neata kram

Ultima oara a fost editat de timean86 (2011-11-02 08:41:05)

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#567 2011-11-02 08:44:37

dea_dea
Sr. member
Inregistrat: 2010-08-20

Neata! puss

Am aparut cu imbratisari calde pentru toata lumea! kram

Abia aseara am ajunj acasa si acum.....la munca......sper din suflet sa recuperez cat mai repede! A fost foarte frumos,am fost la memorialul durerii,la cimitirul vesel si alte multe locuri superbe....dar va mai povestesc eu!

http://www.fertilityfriend.com/home/30bc6a
O minune creste in burtica la mami!Sunt cea mai fericita!
bebe 38+

#568 2011-11-02 08:45:16

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss

onu,multumesc puss

almi puss o sa fii omamica f buna,pt ca iti doresti f mult.si mie mi-e frica de esecul IA ului.as face in decembrie,dar nu pot pleca de la scoala,ca e sf semestrului,incheiat de medii,ii las incurcati pe toti.sa vad ce zice si dr.si daca ma pot strecura.cu toate ca dureaza cateva zile sa stau plecata.sper din tot sufletul sa iti reuseasca din prima!pt ca o etapa mult mai frumoasa va incepe in viata ta!m-au emotionat cuvintele tale...

ras cristalin,bine-ai venit!

any,neata puss multumesc.sunt trista.si nu numai.da asta e viata...

diri,neata puss multumesc.pt inflamatia de la trompa stanga.e permeabila,dae inconjurata de inflamatie si mi-a zis dr ca s-ar putea sa nu fi fost functionala niciodata.
sa treaca raceala!

eu ma trezii la 7 jum,ma trezira zdupaniturile de f dimineata ale copiilor vecinilor care pleaca la scoala.si nu mai putui sa adorm.am med la 10,deci puteam dormi linistita,plus ca am adormit greu...si am zi plina...

va pup pe toate puss

time,neata puss

dea,neata puss nu mai stiu unde ai fost nustiu

amalia,neata puss

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-11-02 08:47:46)

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#569 2011-11-02 08:50:20

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

diri puss o minune trebuie sa vi se intample si voua rugaciune   kram sa treaca raceala goodluck
time puss
deea puss bine ai revenit par
soniuca puss nu mai fi trista draga mea  puss  puss  puss  puss
haideti fetelor la o cafeluta cascat  mornincoffee
amalia puss

Ultima oara a fost editat de mucoasa (2011-11-02 08:50:57)

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#570 2011-11-02 08:54:09

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

neata fete dulci puss

Almi puss esti un amalgam de sentimente , dar cred ca e normal asa
vei reusi negresit IA , vei avea bebicul tau in burtica si vei fi o mama extraordinara (deja dai dovada ca esti din moment ce iti faci deja griji pentru viitorul copilas )

Diri puss neata, aiurea cu raceala , multa sanatate

timean86 a scris:

bine ai venit ras_cristalin ( eu o sa-ti spun "cristal" daca mai intri pe la noi smile

Time puss neata , nu am putut sa ma abtin sa nu zambesc, mi-ai amintit de aspirantele de o zi lol

Any puss neata, cu multa placere

Elena puss si  goodluck la analize

Amalia puss

Dea puss ma bucur ca ai aparut

Sonia puss puss pupicei dubli sa iti mai iau din tristete

va pup pe toate si va invit la cafea  mornincoffee ciocolata calda  mornincoffee si ceai de buruieni  mornincoffee

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.