Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-43
- madalyna7
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2011-02-10
Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56
anca90 a scris:sonia30 a scris:si nu,nu ma duc la popa,cum ma indemna o atotstiutoare
la vremea aceea, credeam ca esti ft credincioasa, pt ca te tot vedeam scriind "doamne ajuta ". pe urma mi-am dat seama ca nu e deloc asa (oricat ai nega tu). imi pare rau ca ai ramas marcata de sfatul meu; mi-l retrag, pt ca nu ai ce face la preot. daca vrei cu adevarat sa faci ceva pt tine si sa nu pierzi ceea ce (inca) mai ai, atunci la psihiatru trebuie sa mergi. n-o spun cu rautate, pur si simplu nu ma ascund dupa degete, ca fetele de pe aici, care, de dragul de a nu te supara, te incurajeaza sa speri. suferi de obsesie si depresie (negarea e un simptom) si o spun la modul cat se poate de serios: esti bolnava si trebuie sa te tratezi, daca vrei sa poti creste un copil normal. tu nu suporti tipetele copiiilor din bloc, dar te-ai gandit ca si copilul tau va creste si se va juca, va tipa impreuna cu alti copii? ca sa nu mai zic cat va plange in primul an de viata. cum crezi ca il vei suporta? daca tie nu iti plac copiii altora, ce te face sa crezi ca iti va placea al tau? toate aspirantele sunt innebunite dupa copii, n-o auzi pe una zicand ca a enervat-o vreun copil sau ca nu poate privi copilul sau burtica alteia. asta inseamna sa iti doresti un copil pt ceea ce e el, nu ca pe un tel suprem si egoist, ca unic scop de realizare personala. sper sa reflecti mai mult la ce ti-am scris acum si, in loc sa imi scrii o replica ce-ti va aduce tot tie banarea, sa ai intelepciunea necesara sa iei masuri pt binele tau si al copilului ce ti-l doresti.
Buna Anca. Pentru ca obisnuiesti sa stergi mesajele, te-am citat. Sincer si fara suparare, nu cred ca ai nici studiile necesare si nici experienta de viata suficienta ca sa-ti permiti sa trimiti o persoana pe care nu ai vazut-o nicioadata la psihiatru... Poate ca toate de aici suntem putin 'bolnave' ( desi e un termen mult prea adanc ca sa-mi permit eu sa-l folosesc la adresa altora ), pentru ca toate ne dorim foarte mult un copil si da, e apasator, e frustrant, te simti complesita de nereusita iar unele sunt mai sensibile decat altele in fatza problemelor. Eu lupt pt un bebe de 2 ani. si am trecut prin multe probleme si vesti proaste. nu ma consider o persoana bolnava de 'obsesie si depresie', dar sincer, as merge la un psiholog. cu care pur si simplu sa vb despre viata, despre pareri, despre trairi, despre oameni. doar ca nu as accepta niciodata sa ma trimita o persoana neavizata la psihiatru, asa ca, chiar nu stiu ce te asteptai sa obtii cu mesajul asta... si nu, nu o incurajam pe sonia luna de luna sa spere cand de fapt ar trebui sa o trimitem la psihiatru dupa parerea ta. o respectam pe sonia, o intelegem in zilele ei cele mai negre si incercam sa-i fim alaturi pt ca ne este draga, asa cum ai fi putut sa ne fi si tu daca veneai pe forum dand sfaturi nu diagnostice...
si, specific, ca in mesajul asta nu-i iau apararea soniei ( poate sa se apere si singura) ci ma iau direct de tine. asta in cazul in care vrei sa incepi un razboi si cu mine...
- green_fairy
- Platinum member
- De la: undeva...
- Inregistrat: 2006-03-11
saku si eu abia astept sa ma vad muco ms. tu tine stafeta aia bine pfff, sper ca nu te superi dar sunt oarecum de parere cu anca...nu cu tot ce a scris ea..ci doar cu faza de realizare personala si unicul tel. nici nu stiu cum sa scriu ca sa nu se inteleaga gresit, desi am scris ceva asemanator si zilele trecute. cu siguranta nu inteleg inca asa de bine dorinta ta arzatoare pentru ca sunt abia la inceput de drum, insa ar fi cazul si sper sa poti macar putin sa te mai "detasezi". insisti mult prea mult pe ceva ce NU TINE DE TINE (ma repet) si uiti sa traiesti. stiu ca e si stresul zilnic prezent cu scoala, cu timpul, cu banii insa trebuie sa treci peste el ca altceva nu ai ce face, decat sa te afunzi mult mai mult in negura. m-a intristat enorm si ma intristeaza de fiecare data cand te citesc si spui ca nu mai vrei craciun, nu mai vrei zapada sau orice altceva inafara de copil. si aici e buba mare. o fi greu, nu te cunosc personal, nu stiu de ce esti in stare si daca esti in stare insa fa pe dracu-n patru si iesi din fundatura in care te-ai bagat. traieste zilele, bucura-te de soare, de sot. imi venea sa bat din palme cand ai scris de mini excursia din weekend si am zis: uite ca a putut, macar pentru putin timp. efectele negative insa primeaza..mai ai sclipiri inca si sper sa le scoti la iveala. sper ca ce am scris sa iti dea macar un boost de incredere si veselie. ia-o ca atare, se intampla, esti constienta ca faci tot ce se poate pentru a-ti realiza visul, insa trebuie rabdare. si in timpul asta de asteptare sa nu uiti sa iti traiesti viata, asa cu bune si rele cum e ea. te pup
si apropo de ce a scris mada, sper sa iei asta ca pe un sfat...ca pe o grija a mea fata de tine, prietena mea virtuala. cred ca asta suntem aici o data ce ne povestim tot si ne incurajam reciproc.
Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-11-03 12:00:10)
Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer
- timean86
- Addicted member
- Inregistrat: 2008-10-27
Eu zic sa schimbam subiectul.
De exemplu: cine ce gateste astazi ? Incep eu: spaghete bologneze mi-ati facut ieri pofta
D+T= = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"
- nerama
- Insomniac member
- De la: Timisoara
- Inregistrat: 2009-11-18
subscriu la ce a scris green si nu vreau sa se supere nimeni pe mine... si eu i-am mai spus soniei sa se mai detaseze....
LE: acum stiu sigur ca nu voi mai fi dorita pe aici...
Ultima oara a fost editat de nerama (2011-11-03 12:02:47)
din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
lipsesc putin si ce gasesc
desi evit sa ma bag in discutii deja se sare calul .
anca aici nu se ascunde nimeni dupa deget, nimeni nu zice lucruri de forma. aici suntem o FAMILIE! de ce? pentru ca suntem aici zi de zi, trecem impreuna prin toate relele si bunele , nu intram cand avem chef de comentarii sau curiozitati ( am observat ca esti foarte curioasa, iti bagi nasul cam peste tot ) . Habar nu ai cum e sa fii in locul nostru. Poate suntem nebune, treaba noastra dar nu ai nici un drept sa intri aici cand ti se nazare si sa jignesti. S-a legat cineva de tine asa din senin? am intrat vreo una din noi la topicurile unde scrii sa ne luam aiurea de tine? nu cred! daca ai fi facut parte din aceasta FAMILIE aveai dreptul la o parere, in rest nu te baga!
Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-11-03 12:09:35)
- mucoasa
- Insomniac member
- De la: ardeal
- Inregistrat: 2011-04-28
5 iunie 2012 Doamne iti multumesc pt minunea noastra!
- mucoasa
- Insomniac member
- anca90
- Platinum member
- Inregistrat: 2008-07-16
green, ma bucur ca cineva a inteles CE am vrut sa transmit si nu a vazut din mesajul meu o declaratie de razboi. tu ai gasit cuvinte mai frumoase pt a exprima ideea. eu cred insa ca sonia are nevoie de ajutor de specialitate, nu cred ca va putea singura sa faca ceea ce ai scris tu. ar fi frumos si bine sa poata si poate mesajul tau o va motiva, pt ca al meu n-a facut decat sa o enerveze atat de tare incat sa nu mai vada ideea din spate.
mada, daca as fi considerat ca si tu (sau orice alta aspiranta de aici) suferi de "obsesie si depresie", as fi spus-o cu ocazia asta. nu e nevoie sa extragi din text idei pe care eu nu le-am enuntat.
mayya, sunt membru al forumului inca dinaintea multor fete de pe aici. consider ca am dreptul sa postez la orice subiect. nu am facut pe nimeni prefacut. am vrut doar sa spun ca de dragul diplomatiei si al "FAMILIEI", nu o indrumati pe sonia sa faca ceea ce trebuie pt a se salva.
- nerama
- Insomniac member
- mucoasa
- Insomniac member
neruca si eu ti-am scris
- madalyna7
- Hero member
Onutza multumesc. o zi usoara si tie. Dana nerama timea nice try
Green tu imi esti foarte draga pt ca esti alaturi de noi de foarte mult timp, asa ca na, imi permit sa ma iau de tine nu-ti doresc sa simti niciodata ce inseamna sa vezi luna de luna un test cu o singura liniuta, sa vezi in ochii sotului tau speranta si dezamagire, sa te simti ca o femeie defecta pt ca nu esti in stare sa reusesti in, practic, scopul unei femei in lume....sunt multe trairi care in timp te darama. si iti trebuie putere sa treci peste. sonia este o persoana foarte sensibila dar si puternica in acelasi timp. si cred ca ea, a avut curaj sa scrie aici trairi pe care poate alte fete si le ignora ca sa poata trece mai departe. si mie imi este greu cand o vad la pamant, pt ca stiu cum e si stiu ca orice i-as pune ea singura trebuie sa se ridice. asa ca faza cu detaseaza-te! bucura-te de viata! etc etc sunt inutile. cu siguranta toate ne bucuram de viata, ne iubim sotii, iesim sa ne distram cu prietenii, dar aici pe forum ne concetram la bebe ( despre asta e forumul) si la cat de mult ni-l dorim si e normal ca aici sa fim sensibile si de cele mai multe ori triste....asta nu inseamna ca nu avem o viata de care sa ne bucuram si pe care sa o traim asa cu lipsurile ei.... e greu sa intelegi pana nu treci prin asa ceva....din pacate nu exista pastile pt detasare in alta ordine de idei, stii ca nu te supara pe mine
Anca, mai citeste o data mesajul meu, poate il intelegi....
Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-11-03 12:15:35)
- nerama
- Insomniac member
- mucoasa
- Insomniac member
- mayya06
- Insomniac member
- Inregistrat: 2010-01-28
anca nu conteaza de cand esti membru al forumului, eu ma refer strict la topicul asta unde tu intri doar ca sa creezi discutii , si nu s-a intamplat doar o data treaba asta. daca ai citi tot nu numai posturile ei ai vedea ce sfaturi primeste. in fine nu ajungem la nici un capat cu discutia asta.
Ultima oara a fost editat de mayya06 (2011-11-03 12:20:19)
- madalyna7
- Hero member
- dana82
- Hero member
- Inregistrat: 2009-12-11
Anca mie nu mi-ai raspuns... Eu nici nu vreau sa ma pun in pielea lui Sonia, ca stiu ca nu as suporta si as fi EXACT ca ea . Unele persoane sunt mai emotive si cand vine o problema mai grea, nu o suporta bine. Stiu ca am trecut pe acolo si nu am ajuns nici la spiital cu capu , nici la psihiatru sa ma 'trateze' . Cu incurajari si cu trecerea timpului am ajuns unde sunt acuma si ACUM inteleg de ce a trebuit sa trec prin starile alea extreme. In fine, numai o persoana emotiva rau poate intelege prin ce trece Sonia... Madalyna , bine ca ai citat-o pe anca ca tot cautam in urma sa vad ce a scris si nu gaseam niciunde Any pupici dulci pe burtika LE mayya ai zis fix ce gandeam si eu. Nu mi-a raspuns anca dar am observat ca intra pe aici si nu cred ca vrea sa raman gravi...intra la mamici si nu cred ca are copii...Si eu sunt de destul de mult timp pe forum dar nu intru numai in locurile care ma intereaza. Nu vad rostul sa intrii la un subiect care nu te priveste pt ce? numai sa te iei de oameni? rautate pura!!
Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-11-03 12:26:36)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|