homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-46

#856 2011-11-03 13:16:05

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

green  chicot , asa sa faci sa nu te lasi mai prejos  big_smile

#857 2011-11-03 13:19:41

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Neata!

Any, ce sa comit aseara?   visslar

Diri, de obicei doare daca ai uter retrovers/retroflex. Tu nu ai asa ceva, nu?

Green, nu astept rezultatele intai ( le iau luni) oricum nu cred ca ovulez pana atunci...si am intrebat ieri la doctor daca ar fi ok sa prestez, i-am spus ce tratament am luat si mi-a zis ca se vindeca usor Myco,mai ales ca am combinat mai multe medicamante impotriva acesteia... si ca pot sa prestez linistita  nustiu

Time  goodluck

Onu puss merci. Or fi avand ei aparatura moderna dar acu un an ma durea de nu stiam ce-i cu mine, ca imi atingea nervul  cesafac

kapitulation  kapitulation  kapitulation Nu imi place deloc sa va vad suparate  supa Pe de-o parte inteleg tristetea Soniei. Pentru ca noi ne facem un scop din a face un copil, acum depinde de fiecare, pentru unele e un scop principal, pentru altele poate un scop secundar.  Mie personal mi se pare ca.. cel mai important lucru pe care l-as putea face in viata e sa aduc pe lume/ sa cresc un copil intr-o familie unita . Cariera, placerile personale sunt pe planul 2. Presupun ca si Sonia face parte din prima categorie de femei, a avea un pui langa ea e cea mai mare dorinta. Iar vazand ca dupa atata timp de incercari de a avea un copil, acesta nu apare, intr-adevar simtim o tristete profunda, instinctul matern fiind neimplinit...
Nu toata lumea vede insa lumea asa, suntem caractere si caractere, cu prioritati diferite in viata, cu moduri diferite de a ne exprima, cu un grad de emotivitate diferit.
Pe de alta parte, ce a spus Anca nu este ceva rautacios, insa modul in care a spus-o este foarte rautacios. Ideea principala era mersul la un psiholog, ceea ce nu este deloc un lucru rau atunci cand intampini probleme in viata. Mi-ar placea si mie sa merg, banii insa sunt problema.

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#858 2011-11-03 13:46:29

Ioana He
Insomniac member

Elena buna puss , neata la ora 1?  big_smile . Ce viata de student  lol   kram

#859 2011-11-03 13:56:02

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Ioana rodnar     puss

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-03 13:56:19)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#860 2011-11-03 13:58:24

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Anca, eu inteleg ce zici, imi pare rau ca ai pierdut o sarcina, zici ca vrei sa ajuti dar uite ca pe Sonia nu o ajuti cu vorbele tale grele adresate ei  neutral  ba din contra, o intarati...In fine, din respect pentru fete  kapitulation  nu mai zic nimic
Sonia  puss te pup cu drag!
Si pe fetele scumpe de aici  puss
UItasem sa zic mai demult: Almi bafta cu LE IA (scuze-mersi mary)  goodluck  majoreta  majoreta  goodluck

Ultima oara a fost editat de dana82 (2011-11-03 14:23:38)

Publicitate

loading...

#861 2011-11-03 14:01:55

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

dana puss si noi te pupam
Almi a noastra s-a decis sa incerce IA nu fiv wink

Elena puss

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-11-03 14:02:13)

#862 2011-11-03 14:47:11

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Off, lipsesc cateva ore si intoarceti forumul pe dos big_smile.
Pentru ca sunt moderatoare nu prea imi pot spune eu parerea asa cum ar trebui, trebuie sa fiu obiectiva. Discutii au mai fost la topical asta si vor mai fi, asta pentru ca fiecare suntem firi diferite, si fiecare interpreteaza mesajul alteia cum crede de cuviinta.
Anca, doar vroiam sa-ti spun ca sa nu crezi ca Sonia e singura?si eu ma intristez  cand vad o graviduta sau un bebelus (si uneori chiar nu pot sa privesc, sau prefer sa nu stiu de cineva care a ramas), asta nu pentru ca nu iubesc copiii sau mi se par urate gravidele, ci pentru ca imi aduc aminte de situatia in care sunt (si sunt sigura ca multe fete aspirante de aici gandesc la fel ca mine). E greu cand vezi ca luna de luna nu apare testul poz sau si mai rau, cand stii ca singura ta sansa de a ramane gravida e FIV-ul si n-ai posibilitate sa-l faci, si daca nu treci prin asa ceva nu ai cum sa stii ce simte cineva care trece. Eu personal i-am zis sotului ca nu vreau sa stiu cine mai ramane gravida, cine mai naste, pur si simplu ma simt mai bine daca nu stiu. Nu intru la burtici si mamici, chiar de acolo sunt multe fete care le stiu, pentru ca imi face rau sa aflu multe detalii despre sarcina. E un mod de a ma proteja pentru ca sa merg mai departe. Sonia intr-adevar e mai sensibila si asta e modul ei de a reactiona. Fiecare reactionam in mod diferit la diferite esecuri. Eu nu ti-am interpretat mesajul, asa cum n-am s-o fac pentru nici una dintre fete, dar te rog fii mai rezervata cu sfaturile pe viitor. Cred ca toate stim teorie, practica ne omoara. Si pana la urma suntem aici pentru ca este un subiect mai delicat ce nu poate fi discutat cu oricine (in viata reala ma refer), si pentru ca toate avem aceeasi dorinta ne bucuram impreuna si ne intristam tot impreuna. Daca Sonia se simte mai bine cand se plange ca nu reuseste asta e , asta e modul ei de a se descarca. Am si eu momente cand sunt pesimista, si orice mi-ar zice altcineva(chiar si fetele de pe forum) nu ma ridic decat cand sunt eu destul de puternica sa ma ridic.

Si mai vroiam sa spun ca sunt de accord cu Mada si maya big_smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#863 2011-11-03 14:58:51

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

tot cu branza ati tinut-o disperat pana ajung acasa sa-mi fac mamaliga cu branza o s-o iau razna rotfl2

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#864 2011-11-03 14:59:28

daenarys
Vizitator

e fac paste diseara cu sos rosu si parmezan big_smile

nici eu nu incerc sa raman acum insarcinata,da zau daca nu imi place sa intru aici si sa va ascult si sa fiu atenta la diverse pt cand o sa incercam si noi smile

#865 2011-11-03 15:10:23

madalyna7
Hero member

Muco puss mai ai putin si ajungi si acasa la branza , mai intai te duci sa afli o veste buna wink
Sakura puss hai ca acusi te aud si pe tine cu ovulatii, teste etc big_smile
Diri puss si eu sunt de acord cu ce ai scris.

#866 2011-11-03 15:12:00

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

elena, am uitat sa-ti raspund. Nu am uter retrovers.

Nu am incercat vreo pozitie noua, nu ma durea col-ul, ci burta, exact tensiunea de la ciclu a fost. in fine...sper sa nu se mai repede si sa nu fie ceva de ingrijorat

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#867 2011-11-03 15:14:28

daenarys
Vizitator

madalina,doamne ajuta.
dupa ce imi termin scoala si lucrez 6 luni un an ne apucam si noi

si mai vac o ciorbita de vita cu bors si carnea o mancam cu hrean big_smile

#868 2011-11-03 15:21:36

Ioana He
Insomniac member

fetelor, hai ca eu am spus ca nu ma bag dar ma mananca limba rau de tot.
Eu sunt de acord cu urmatoarele: acest site, este singurul pe care eu l-am gasit, atunci cand aveam nevoie, si in care fetele nu judecau ceea ce simte celalalt, si unde mereu am vazut ca se aduc incurajari celui care este la pamant indiferent de motivul pentru care este acel om la pamant. Eu cred ca e dreptul fiecaruia sa simta asa cum simte el, mai ales atunci cand asta nu ii afecteaza direct pe ceilalti. Si mai cred ca acest site este exact locul in care fiecare putea spune ce simte stiind ca nu este judecat ci dimpotriva inteles, ca sunt persoane care macar odata s-au simtit asa si te pot intelege, incuraja sau iti pot intinde un umar unde sa plangi.
Eu slava domnului de cand mi-am facut aici cont si pana am reusit sa raman a trecut foarte putin, si comparativ cu fetele de aici chiar si perioada dinainte a fost scurta si tot am trecut in mare parte prin starile descrise aici, si atunci nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul celor care asteapta atat sau care deja stiu ca mai au de asteptat. Cred ca tocmai faptul ca nimeni nu judeca pe nimeni, ci dimpotriva, facea acest site minunat si tocmai acest lucru m-a facut sa raman aici in continuare si sa-mi faca placere sa stau in compania fetelor desi poate uneori nu le fac bine nici eu si poate nici celelalte fete gravide care trec pe aici. Insa ele intotdeauna ne-au primit cu bratele deschise si chiar s-au bucurat sincer alaturi de noi atunci cand ni s-a intamplat un lucru bun.
Fara sa va laud fetelor, desi v-am mai spus-o, cred ca sunteti minunate fiecare in felul vostru, unele sensibile, altele mai plangacioase, altele firi puternice sau poate toate cu cate putin din toate cele enumerate.
In speranta ca nu v-am plictisit si ca am reusit sa fiu coerenta, va pupicesc pe toate si va doresc tuturor sa va atingeti visul cat mai rapid posibil  pentru ca meritati din plin  goodluck

#869 2011-11-03 15:30:17

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ioana par

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#870 2011-11-03 15:34:14

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

mada puss esti o scumpa par mai ai o ora jum si ai scapat majoreta
sakura puss sa fie cand va doriti majoreta ciorbica yam yam chicot
diri puss  puss
eu mai stau un picut si apoi plec wave va pup pe toate puss  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#871 2011-11-03 15:34:17

madalyna7
Hero member

Ioana puss ne esti foarte draga si cel putin pe mine niciodata nu ma deranjeaza ca voi, fetele, care ati reusit sa ramaneti gravidute, mai intrati pe la noi. chiar ma bucur ca o faceti  kram

#872 2011-11-03 15:36:51

daenarys
Vizitator

muco iti dau maine un bol big_smile

#873 2011-11-03 15:42:14

Ioana He
Insomniac member

Any  goodluck  sa intri sa ne spui ce-ai facut la dr  puss
Mada  puss  kram
Sakura mult noroc atunci cand va hotarati sa nu asteptati prea mult  kram

#874 2011-11-03 15:59:34

daenarys
Vizitator

Ioana,multumim frumos puss
da o sa mai dureze,cel putin asa zic eu acum.cine stie ce o sa se intample in viata noastra si cum or sa decurga lucrurile smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.