homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-50

#932 2011-11-03 22:21:20

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

Noapte buna Maya

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#933 2011-11-03 22:24:39

nerama
Insomniac member
De la: Timisoara
Inregistrat: 2009-11-18

noapte buna puss wave

din 10.10.2011 sunt cea mai fericita mamica hjarta bebe
un anisor si jumatate de fericire, implinire si bucurii

#934 2011-11-03 22:50:05

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Va urez si eu Somn Usor, maine am o zi lunga ce incepe devreme big_smile

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#935 2011-11-03 22:57:58

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

wave
pupacesc fetele mele dragi kram  puss  puss  puss  puss  puss  par

.

#936 2011-11-03 23:07:17

Almi Ingerash
Addicted member
De la: capătul țării..
Inregistrat: 2009-06-15

hello fete cucuiete! eu azi toată ziua am avut o stare super-ultra-mega-giga-tera-POZITIVĂ happy happy happy mă simt foarte bine big_smile

mucoasa a scris:

almi puss citesc intotdeauna cu mare placere postarile tale big_smile sa-ti dea Dzeu 1 bebic-2 in burtica pana de craciun

puss mulțumesc mult.. să dea Dumnezeu rugaciune
- mă bucur mult că-ți plac postările mele rodnar

dirida a scris:

almi, daca va fi o hiperstimulare usoare e de bine. Mie dr mi-a zis ca i-ar placea daca as face o hiperstimulare usoara. Cea severa nu e de bine. Deci sa ne rugam ca vei face cel mult o hiperstimulare usoara.

puss eu știu că se numește stimulare și că atunci c?nd produci foarte mulți foliculi deja dai ?n hiperstimulare.. eu sunt predispusă la așa ceva pentru că la mine se dezvoltă mulți deodată și niciunul nu ajunge la maturitate.. de aici și aspectul de ovare micropolichistice.. deci eu mă aștept să ajung la stadiul ăla, dar sincer pentru bebe suport orice mi-e dat să suport hjarta

angel_sweety a scris:

Almi puss e mult pana demarezi "proiectul" ca apoi nici nu o sa iti dai seama ce repede vor trece zilele
sa iti ajute d-zeu sa fie bine

puss sunt sigură de asta big_smile abia aștept momentul demarării lol

mayya06 a scris:

almi puss puss multumesc . iti doresc sa reusesti din prima goodluck mereu mi-a placut cum gandesti, esti o persoana puternica si te admir pentru asta puss puss
- goodluck in alegerea unei noi tunsori, eu incerc sa il las lung desi si mie imi cade foarte mult, cateodata ma sperii. am crezut ca e de la vopsit dar coafeza mi-a zis ca e de la stres. ca dupa cate tratamente anticadere am facut trebuia sa se remedieze treaba sad

puss să dea Domnul să fie bine smile
- gata, m-am tuns happy pun poze ?n c?teva minute big_smile

sonia30 a scris:

almisor kram iti multumesc inca o data pt cuvintele de incurajare.acum chiar m-ai impulsionat!ma gandeam cu ziua 14.de unde stie medicul ca ovulez chiar atunci?nu trebuie sa imi faca o monitorizare sa vada foliculul? nustiu ca poate imi implanteaza in z14 degeaba.io nu stiu,de-asta intreb cesafac sper sa fac si eu IA inainte de Craciun si mai sper sa fie reusita,sa vina bebe si la mine in burtica.deci SPER!intr-adevar mi-e frica si de opus,ca nu ar reusi...da nu vreau sa ma gandesc.mie mi-ar da ceva stimulare inainte?n-am luat niciodata cesafac iti doresc sa fii de Craciun borti rugaciune da,ma,numai cu ea in gura stau rotfl

puss iubita mă bucur mult că am reușit să te impulsionez big_smile
- referitor la ziua 14... eu știu de la mai mulți medici să ovulația trebuie să fie ceas pentru IA.. deci trebuie să știi exact c?nd are loc ovulația.. dacă nu, ți se dă stimulare mai mult sau mai puțin ușoară, probabil ție ?ți va da o stimulare ușoară cu closty și va lucra la ovulația asta ceas: te va chema să vadă cum sunt foliculii și eventual ?ți va da să faci injecția pentru spargerea foliculului/foliculilor.. dar asta vei discuta cu el.. poate foarte bine să nu-ți dea să faci nicio stimulare și să te monitorizeze și să-ți dea doar injecția respectivă s-o faci ?n funcție de dimensiunea foliculilor deci eu zic să fii optimistă.. te rog mult ?ncearcă să-ți pregătești psihicul de pe acum și pentru eșec.. știu că nu e ușor dar dacă Doamne ferește va fi să fie un eșec te va ajuta foarte mult pregătirea asta de dinainte kram par
multă baftă ?ți/vă doresc goodluck mergem de m?nuță la medic luna asta chicot și dacă ne dau undă verde probabil vom merge de m?nuță și cu IA-ul happy

madalyna7 a scris:

Almi puss imi plac la nebunie postarile tale, f frumos si corect ceea ce i-ai scris Soniei, iti tin pumnii sa reusiti sa faceti IA-ul pana-n Craciun  goodluck

puss iar eu mă emoționez p?nă la lacrimi oridec?teori citesc aprecierile voastre chicot mulțumesc mult de tot par
- felicitări teiubesc pentru mesajul către anca
- de-aia n-am citit eu prea mult la viața mea rotfl2

green puss al meu taie tot ce vreau eu....?n bucătărie lol la păr nu se bagă și nici nu am curaj să-l las big_smile

OMFG  diablo și mă simțeam și eu bine... am ajuns la postarea cu pricina  skitarg  skitarg  skitarg scriu la final că e mult de zis big_smile

dana puss anca răspunde cui are chef, dacă are chef forgetit nu-i ceva nou lol
- să fie! puss aflu pe 23 c?nd fac IA, dacă o fac (așa cum ?mi doresc) etc.. vă țin la curent big_smile
- tu miroși un pic a aspirantă lol vrei bebe 2? big_smile

onu puss să fie! mulțumesc frumos kram

biannca puss

ana puss

green puss știi că te iubesc da? dar și eu am ceva de comentat referitor la ce i-ai zis soniei.. nu mai vreau să repet ce a scris mădă legat de asta pentru că sunt ?ntru totul de acord cu ea.. de multe ori alungam sau măcar ?ncercam să alung sentimentele care se năpusteau asupra mea la fiecare sf?rșit de ciclu c?nd ?ncercam să descopăr a doua liniuță de pe testul de sarcină.. te năpădesc o grămadă de sentimente, stări, g?nduri, trăiri și ce mai vrei tu, toate de la gri la aproape negru odată cu trecerea timpului.. ești la ?nceput după cum bine ai zis și ?ți doresc din suflet să răm?i gravidă de luna asta, să nu treci prin ce-au trecut geo, dirida, mika și alte fete care acum, după mulți ani, sunt ?n sf?rșit mămici fericite.. suntem diferite una de alta, caractere diferite, personalități diferite.. sonia așa e ea, postează așa cum simte, trăirile pe care le are și pe care nu vrea să le spună soțului din dorința de a-l priva de sentimentele pe care le are ea.. preferă să ni le spună nouă și, fetelor, eu una i le citesc mereu.. eu nu sunt de acord cu ideea de ?a nu face un țel ?n viață din dorința de a avea un copil?.. știi de ce? pentru că ăsta este țelul meu ?n viață: să am un copil (sau 2, 3, 4 ... 10).. celelalte lucruri se fac ?n paralel, cu at?t mai mult cu c?t deja le ai.. eu nu am casa mea, nu am mașină, nu sunt angajată și totuși țelul meu ?n viață este să dau viață pentru că este singura problemă cu care mă confrunt și căreia nu-i găsesc o rezolvare.. de stat am unde să stau, mașină la dispoziție am slavă Domnului 24/24 ore 7/7 zile, cariera vine și ea ?ncet și sigur.. mai devreme sau mai t?rziu le voi avea pe toate.. dar copiii nu-i poți face la orice v?rstă smile

anca am ?ncercat ?n fel și chip să fiu pe aceeași lungime de undă cu tine și am văzut că nu se poate.. continui ?n repetate r?nduri să provoci lumea și asta nu-i deloc ok, deci dacă sonia va fi banată, corect și normal (din punctul meu de vedere) ar fi să fii și tu banată pentru că ai provocat-o mereu.. ți-am urmărit postările nu doar aici, ci și prin alte părți.. nu faci altceva dec?t să corectezi, să provoci cu un aer de superioritate ieșit din comun.. nu cred că ești tu ?n măsură să dai sfaturi de mers la psihiatru.. nu te supăra pe mine, dar cel mai ?n măsură să decidă dacă sonia are nevoie de tratament psihiatric este soțul ei, nicidecum tu sau vreo altă persoană de pe forum.. c?t despre fetele care se ascund după deget ca s-o facă să se simtă bine și s-o ?ncurajeze aș putea să raportez și eu și toate fetele de aici mesajul tău pe motiv că ne-ai etichetat și ne-ai făcut prefăcute/ipocrite cu sub?nțeles etc ...  și uite-așa ai provocat iar, ca să ai ce raporta.. n-ai dec?t, din păcate pentru tine tu singură ?ți pui ?n cap pe toată lumea..
- și dacă ești de 100 de ani pe forum asta nu-ți dă dreptul să faci ture și să tai și să sp?nzuri ca și cum ești pe tarlaua ta, mă scuzi.. degeaba ai n ani de forum dacă nu știi să-ți exprimi părerile cu limite fără să jignești.. că vine unul/una care are 3 luni pe forum și dacă știe cum să scrie și cum să-și exprime opiniile fără să jignească te-a luat la capitolul respect.. ceri respect dar nu oferi.. bad choice smile
- și nu te umfla ?n pene, că green nu e de acord cu tine dec?t la un singur aspect pe care și eu l-am ?nțeles și care ?n fond i s-a mai spus soniei forgetit

elena puss ceea ce nu ai observat este că anca i-a recomandat soniei să meargă la ?un psihiatru? ... psihiatrul este una, psihologul este alta.. la psihiatru faci terapie medicamentoasă, la psiholog faci terapie prin discuții libere.. la psihiatru merg oamenii nebuni, la psiholog merg oamenii care simt nevoia să vorbească cu cineva, să se elibereze de anumite g?nduri, sentimente sau pur și simplu să vorbească despre ele pentru a se răcori și pentru sfaturi.. ori la statutul ancăi (care deh, e de at?ta timp pe forum) și la cultura ei ar fi rușinos să nu știe care-i diferența ?ntre psihiatru și psiholog.. știe cu siguranță pentru că ?n postările ulterioare a spus că la sonia este ceva patologic (adică o boală).. a scris voit și cu răutate ceea ce a scris..

sakura kram puss

ioana puss kram par

mika puss

pupici tuturor puss puss puss

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-03 23:14:16)

??? Everything will be OK at the end. If it's not OK, it's not the end.  ???
..::: bebe Eveline-Ioana (29.05.2015) prin FIV bebe :::..
..::: bebe Erika-Maria (10.02.2020) natural bebe :::..

Publicitate

loading...

#937 2011-11-03 23:29:29

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

big_smile sonia, onu tin pumnii pe 15. mai mai ca as face si eu test atunci sa fiu in ton cu voi dar nu cred ca am rabdare. stau cam prost la capitolul asta..asa ca dupa 8 incolo o sa il fac cand o sa ma las purtata de val.
almi puss in ultima parte ma regasesc si eu smile bine ca si acum ma gandesc daca e momentul potrivit cu banutii si cu tot insa raspunsul la asta nu il voi avea niciodata smile asa ca prefer sa incerc acum cand am doza de inconstienta big_smile ca sa zic asa si ma axez pe ce imi doresc. chiar ma gandeam recent...daca e sa se intample la mine repede..si sa trebuiasca sa va dau vestea..mi-ar fi cumva jena (poate nu e chiar cuvantul potrivit) avand in vedere ca alte fete incearca de atata timp...aveam o stare ciudata. eu oricum va multumesc pentru sustinere tuturor.
si in final, sa iti fie de bine tunsoarea.
elena ma bucur ca te-ai simtit bine
mika pup back si spor
eu cred ca au bagat astia ceva in apa azi de am inceput sa ma gandesc si la porci la protap rotfl2 mai bine merg sa dorm. noapte buna

Ultima oara a fost editat de green_fairy (2011-11-03 23:30:59)

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#938 2011-11-04 00:19:33

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

Soniuca, esti o scumpa  puss  Bine zis, bine gandit  tummenupp
Almi  'ori la statutul ancăi (care deh, e de at?ta timp pe forum) și la cultura ei ar fi rușinos să nu știe care-i diferența ?ntre psihiatru și psiholog.'  rotfl2  Sa mor de ras nu alta...si mie imi plac posturile tale  smile  mereu ma fac sa rad  smile

#939 2011-11-04 00:36:36

madalyna7
Hero member
Inregistrat: 2011-02-10

Almi puss si eu in mesajul meu am folosit si psiholog ( cel la care spuneam ca m-as duce) si psihiatru ceea ce i-a recomandat ea soniei, fara sa specific diferenta pt ca ma gandeam  ca o sa reactioneze si o sa recunoasca ca ea chiar se refera la psihiatru, nu a facut nicio greseala, dar n-a mai avut curaj...
m-a deranjat f tare faptul ca a si diagnosticat-o trimitand-o la psihiatru, d-aia i-am spus ca nu are studiile necesare sa faca asta ( daca era vreun medic psihiatru poate mai intelegeam) ........iar tu ai destule carti citite forgetit
te pup puss si iti doresc din suflet sa-ti atingi cat mai curand telul wink

green puss draga mea, nu cred ca sunt fete la topicul asta care sa-ti ureze sa ramai repede insarcinata doar asa din politete. asta inseamna ca ne vom bucura alaturi de tine. asa ca,da-ne o veste pozitiva luna asta, fara jena wink

va pup pe toate puss acum chiar ma bag la somn big_smile

#940 2011-11-04 00:38:04

Almi Ingerash
Addicted member

green nu ai avea de ce să te simți aiurea față de noi.. mika are o vorbă: venim pe r?nd aici și plecăm pe sărite.. fiecare devine mămică atunci c?nd va fi momentul potrivit, moment pe care niciuna din noi nu-l cunoaște smile
- c?t despre faptul că și acum te g?ndești dacă e sau nu momentul potrivit.. ia nu mai g?ndi at?t punish

dana puss de ce să r?zi tuh? big_smile păi am vrut să scot ?n evidență faptul că anca știa foarte bine ce zice și nu a zis din greșeală ?psihiatru? ?n loc de ?psiholog? ... eu știu așa: c?nd vreau să mă apropii de o persoană despre care știu că și-a făcut o părere greșită despre mine ?ncerc cu orice preț să vorbesc cu ea, să demonstrez că părerea care și-a făcut-o despre mine este greșită, nu ?ncep să o afund pe ea că vezi Doamne a zis ceva nasol la adresa mea.. ?ncerc să-mi măsor fiecare cuvințel fără să jignesc (fiind un forum public, cu reguli) și eventual ?i dau niște mailuri.. uneori rufele nu se spală ?n public că mai aț?ți și pe alții.. anca putea foarte frumos să-i dea un mail soniei dar a știut foarte bine că pe forum ar fi mai spectaculos, ar fi mai multe fete revoltate care s-ar lua de ea forgetit a reușit să și le pună-n cap, dar n-a reușit să le facă să ?ncalce regulile forumului tongue asta a fost ultima chestie care am mai spus-o legat de subiectul ăsta at?t timp c?t nu se mai reia și nu se vor mai spune lucruri cu care nu sunt de acord..

mădă puss rotfl2 partea cu cărțile se referă la bancul ăla pus de tine rotfl2 my fault că n-am specificat buga
chiar nu am multe cărți citite pentru că nu mi-a plăcut literatura niciodată ... am citit din obligație forgetit

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-04 00:40:04)

#941 2011-11-04 00:42:07

madalyna7
Hero member

Almi, bravo ma, si eu care ma gandeam ca ma 'ataci' de ce i-am zis ancai rotfl
bine ca am si revenit la sb-ul ala  disperat
sa vezi ce te bat  chicot

#942 2011-11-04 00:43:13

dana82
Hero member
Inregistrat: 2009-12-11

almi  puss  inteleg perfect ce zici si sunt total de acord cu tine (ehh asta nu ma mira ca mai mereu am fost pe acceasi lungime de unda) Si pe mine exact acelasi lucru m-a deranjat ca activand al forumului ca o persoana se ia mereu de o alta persoana , voit, cu rautate  hmm  chiar asa in privinta asta nu se poate introduce ceva in regulamentul forumului. In fine  kapitulation  capitulez si eu ca e tarziu si dimineata am cea viu desteptator  lol

#943 2011-11-04 00:47:57

madalyna7
Hero member

Almi esti foarte dragalasa asa tunsa. imi place mult cum iti sta. sa-ti fie de bine puss

noapte buna

#944 2011-11-04 00:49:06

Almi Ingerash
Addicted member

mădă retas aștept să ne vedem să mă bați lol puss
lasă subiectul ăla popa
LE: mulțumesc puss

dana puss și eu am avut niște divergențe cu anumite persoane, nu mi-e rușine s-o spun.. am făcut greșeli, le-am rezolvat ?n particular cu unele din ele, cu altele suntem la stadiul de tolerare.. dar nu ne-am ?nțepat continuu, la fiecare pas/mesaj/postare.. a fost, a trecut, a rămas acolo ?n urmă, am mers mai departe big_smile

somnic ușor și de la mine cascat

Ultima oara a fost editat de Almi Ingerash (2011-11-04 00:49:30)

#945 2011-11-04 07:55:12

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

neatza fete dragi puss  puss  puss
va invit la cafea, cioco, ceai, capuccino mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
mada  puss  azi e vineri chicot  dance  dance  dance
mika puss cand bem o cafeluta impreuna? chiar mi-e dor sa mai povestim supa cum stai cu aranjatul apartamentului?hai mai povesteste-ne cate ceva puss  puss  puss
georgy trombon  trombon n-ai mai intrat sa te pup retas  puss  puss  puss
almi puss draga mea applause pt tot ce ai scris si pt modul in care ai scris puss  puss
si  tummenupp imi place la nebunie cum te-ai tuns big_smile mi-ai facut pofta de par scurt chicot deci e clar ca trebuie sa ma tund wk acesta happy
dana puss si pt tine un pupic mare de tot puss
elenuca puss stiu cum e fara ochelari chicot eu ii port tot timpul tongue
maya puss  sa-ti fie de bine prestatul de aseara chicot sa iasa cu  bebic  majoreta
green puss cred ca toate fetele ne-am bucura daca ti-ar iesi testul pozitiv par aici nimeni nu se preface retas

pup toate fetele mele dragi puss  puss

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#946 2011-11-04 08:08:05

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

Neata!

Muco, prima la raport ca intodeauna.

Am si eu o curiozitate, unde vedeti voi cum s-a tuns almi? In album nu vad nimic ... nustiu

Almi, mie dr cu care am facut FIVu mi-a explicat ca exista o diferenta intre hiperstimulare usoara si hiperstimulare severa. Daca esti curioasa iti explic...
Apropo, foarte bine punctat la adresa ancai!  tummenupp

dana, ai ocolit intrebarea lu' almi...ia zi repede, te gandesti la bebe 2? big_smile

green, vezi poate mananci bataie... app cand o punem de intalneala? (valabil si pt elena, maya, onu si altele de prin zona big_smile)

va puuup

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#947 2011-11-04 08:15:09

mucoasa
Insomniac member

diri neatza puss  da sunt prima ca cineva trebuie sa faca cafeaua pe cand va treziti chicot
legat de intrebarea ta: intra pe blogul lui almi si pe prima pagina apare poza ei big_smile

5 iunie 2012

#948 2011-11-04 08:16:35

dirida
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-02

gata am gasit, ms muco....
almi, iti sta super big_smile

Doamne, te rog, fa o minune si pentru noi!

#949 2011-11-04 08:24:36

daenarys
Vizitator

neatza,fetelor puss

#950 2011-11-04 08:27:18

mucoasa
Insomniac member

diri cu placere
sakura neatza puss

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.