homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-64

#1198 2011-11-05 22:00:39

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

o seara frumoasa si tie any, noapte buna pusspuss

sonia v-ati intors devreme. spor la exercitii, dush placut si o noapte cat mai odihnitoare puss

ies si eu, am clienti dar ma pregatesc sa preiau si sper ( rugaciune ) sa plec acasa in curand. somn dulce tuturor pusspuss

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2011-11-05 22:27:30)

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1199 2011-11-05 22:38:31

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

hello  wave
va pup si eu pe ziua de azi, nu am stat deloc acasa ca sa intru la voi. am fost pe la cumparaturi de papa, pe la niste prieteni, apoi am venit am gatit peste la gratar cu broccoli fiert. si am facut si niste foietaje cu branza sarata ca aveam un aluat la congelator.
nu am apucat sa va citesc, sper ca sunteti toate bine.

sper sa reusesc maine sa intru sa recuperez puss
noapte buna

#1200 2011-11-05 22:56:07

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Somn usor si de la mine!

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1201 2011-11-06 08:46:39

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

neata fete puss hai la cafeloaie mornincoffee

ma trezii iar devreme fara nici un motiv si mai e si duminica roll shit!in timpu saptamanii as dormi...

onu,mersi puss pai am stat pe la ei vreo 2 ore jum.apoi pe la 9 a sunat pe mess frate sau ,ca e plecat din tara si voiau sa vb si ei toti.era acolo si nevasta sa si fetita.si am plecat.oricum pt mine era tarziu.m-am dezobisnuit de iesiri.

maduta puss

fete,daca am facut aseara :sexinpat:si miercuri repetam spermograma,sunt ok cate zile de abstinenta sunt,nu?ca pana acum recoltam a3a zi ,acum am zis sa facem si in a 4a.

va pup pe toate puss

eu beau cafeaua si ma apuc de curatenie in bucatarie,apoi sterg geamurile pe dinauntru si al meu pe dinafara.si vreau sa iesim un pic si in oras pana la masa,sa imi caut niste ghetute.si sa mai luam ce ne mai trebuie.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1202 2011-11-06 09:45:48

Onutza23
Insomniac member

neata dragelor pusspusspuss. v-am pregatit la toate cafea/ceai/cioco/cappuccino, poftiti si va serviti  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee
va doresc o duminica frumoasa, sa va odihniti, leneviti mult azi! eu tre sa ies in oras sa cumpar cadouri, maine am 2 sarbatorite la serviciu, plus ca vreau sa-i cumpar, deja!, mamei pt mos craciun un ornament floral pe care l-am vazut in oras. oricum nu cred ca stau mult, ma intorc repede la voi. ce urat e afara...

mada puss ai avut o zi "veritabila" de sambata, cumparaturi, mancare si prajitura. bine ca ai scapat de curatenie chicot

sonia puss multumesc de cafeloaie chicot. spor la treaba azi, la cumparaturi si sper sa-ti gasesti ghetutzele visate

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#1203 2011-11-06 10:07:17

sonia30
Moderator

neata,onu puss spor la cumparaturi!nu imi mai cumpar nici o gheata.bagaram bani in benzina si-n gaz,ca luam masina lu socru meu miercuri la craiova.si el nu ne ajuta cu nimic.are pana si benzina si gazu din masina la limita.da se intoarce roata.m-au scarbit astia in ultimii ani cu cate diferente fac....bine ca am luat decizia corecta de a sta cat mai departe de ei.gata banii.pt mine nu mai sunt.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1204 2011-11-06 10:54:50

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Neata gagicute wave

O duminica frumoasa tuturor!

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1205 2011-11-06 10:55:33

sonia30
Moderator

neata smart smile ce face bebe?

#1206 2011-11-06 11:12:39

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

neata fetelor
sonia puss naspa cu banutii. si eu mi-as lua niste cizme peste genunchi (ca in rest mai am) insa nu ma indur sa cheltui bani...spor la curatenie, dar stii ca dupa asta urmeaza relaxarea big_smile
onu, spor la cumparaturi...deja cadouri de craciun. la noi..in cazul in care apare bebe nu mai cumparam nici un cadou rotfl2
smart o zi frumoasa
ma urnesc si eu acus..merg cu sotzoiul sa cumpar o geanta barbateasca pt al meu cumnat. e ziua lui azi.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1207 2011-11-06 11:32:05

smart lady
Addicted member
Inregistrat: 2009-10-21

Sonia bebe acum doarme, are oleca de colici, incerc sa-i alin durerile cum pot si sper sa treaca mai repede perioada asta asta nasoala smile

Mami mandra de Alexandru nazdravan- 4 ani +

#1208 2011-11-06 11:33:36

sonia30
Moderator

neata,green puss rezolvam noi ,ca singuri ne-am descurcat mereu.

eu cam terminai treaba.mai am,da sambata viit.al meu spala balconu,dadu cu spray antimucegai,acum retuseaza peretii cu lavabila si iesim sa ne luam ce mai trebuie.

eu am cizme pana la genunchi,am cizmele de mi le-am luat acum cu toc mic si ghete fara toc.da voiam si niste ghetute cu toc mic.alta data.ca ne trebuie bani de analize miercuri,apoi iar bani pt dr martea cealalta.

smart,sper sa fie bebe bine si sa treaca colicii repede! smile

Ultima oara a fost editat de sonia30 (2011-11-06 11:34:57)

#1209 2011-11-06 11:40:49

angel_sweety
Platinum member
Inregistrat: 2008-08-08

Hello fete dulci  puss
fac si eu prezenta azi si va urez o duminica cat mai placuta

un falfait de ingeras a devenit glasul unei minuni , 23 decembrie ora 22si 44 min
Cand viata-ti da o suta de motive ca sa plangi, arata-i ca ai 1000 de motive ca sa zambesti
http://www.fertilityfriend.com/home/322f77

#1210 2011-11-06 12:17:07

Onutza23
Insomniac member

am revenit la voi puss

sonia ma bucur ca ati terminat curatenia, sa aveti spor la cumparaturi. imi pare rau ca s-au dus banii de ghetutze. nu-i inteleg pe socrii astia ai tai, doar e copilul lor, chiar si motorina la masina sa va puna s-o platiti  wow  wow . tin pumnii inca de acum pe miercuri la doctor si la analize. tu nu mergeai pe 15? sau am retinut eu gresit  nustiu

smart si bebe pusspuss duminica frumoasa si voua si sa treaca repede perioada asta cu colicii. va pup pe amandoi pusspuss

green puss spor si voua la cumparaturi si la multi ani cumnatului. eu incep deja sa caut cadouri pt cine ne-am propus sa luam, nu de alta dar eu ma misc tot mai greu acum ca ma doare spatele si pana la craciun poate nu mai am chef de plimbari si alergaturi dupa cadouri. plus ca mai bine iau din timp, imi place ceva, pac am si cumparat. mamele le-am rezolvat deja chicot

angel si bebe pusspuss o duminica placuta si voua! cum a iesit ieri prajitura?

#1211 2011-11-06 13:12:43

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Salut, wave

Am intrat sa va spun ca am mai facut un test ieri dimineata si e tot negativ.
A inceput sa ma doara si burta. Deci eu ies din cursa, dar revin in forta luna viitoare smile

Sa aveti in continuare o duminica placuta. Eu am pus sarmalele la fiert si ma duc apoi la lenevit. chicot

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1212 2011-11-06 13:48:26

Onutza23
Insomniac member

time puss imi pare rau pt testul negativ sad. dar te simt increzatoare si asta ma bucura, sa nu te lasi niciodata doborata! mult succes in noua luna, daca vin uratii. pana vezi rosu mai poti spera smile, in a cata zi esti?
sarmalutze drool

#1213 2011-11-06 14:11:23

sonia30
Moderator

onu puss mersi.da pe 15 mergem cu rez la dr.si fac si secretia iar.imi luai gynozol ovule.nu ne-a pus sa platim benzina si gazu,da el nu mai avea in masina si bagaram noi.oricum ne punea sa bagam noi si daca avea forgetit  n-amnici o treaba cu ei.nu merita.ei n-au decat un copil.si ala nu esotul meu.nu dau 2 bani pe ei.

time puss imi pare rau de test. goodluck luna viitoare!

angelus puss o zi frumoasa si tie!

noi veniram,mai luaram de mancare.mancaram,bauram vin rosu big_smile acu ne bagam in pat

#1214 2011-11-06 15:03:34

Onutza23
Insomniac member

sonia mult succes la analize, la secretie si la doctor pe 15 goodluck
leneveala placuta puss

#1215 2011-11-06 15:36:07

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

time...chiar ma gandeam aseara la tine. pare rau puss
onu asa e, mai bine iei daca vezi ceva din timp
angel o zi frumoasa
eu pana la urma m-am intors cu vin si bomboane de la moldoveni pt cumnat ca nu am gasit gentuta de care ma gandeam eu. vinul e din ala bun de servit la desert, plus ca are si tort facut de soacra big_smile si am gasit bomboane la pachetel frumos ambalat gata de cadou, mai multe feluri. lui ii plac f mult dulciurile si m-am gandit ca e o varianta ok.
eu mi-am tuns sotzoiul, acum fac ostropel de pui

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1216 2011-11-06 15:52:43

Onutza23
Insomniac member

green spor la gatit si distractie placuta daca mergeti la aniversarea cumnatului

eu va parasesc, o astept pe colega sa vina ca sa-i predau tura. o sa trecem pe la ai mei dupa ce plec de aici, si la nasi ca le-am promis o vizita astazi. net acasa oricum nu am, sper sa ma pot conecta maine, daca nu va citesc cand revin la serviciu. sa aveti grija de voi si sa va gasesc cu bine! pusspusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.