homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56-68

#1274 2011-11-07 10:52:59

madalyna7
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2011-02-10

Re: Topic pentru aspirantele la titlul de mamica-56

Sonia puss din pacate nu vei gasi nicio modalitate cu sanse sigure. eu te sfatuiesc luna asta sa incerci dupa contact sa stai mai mult in pat. chiar citeam in weekend cat de important e sa nu te ridici inainte de jumatate ora, mai ales daca sotul a avut probleme cu spermograma. daca stai mai mult in pat ( chiar si cu picioarele pe pereti) ii ajuti  spermatozoid  sa ajunga acolo unde trebuie. o prietena a mea nu folosea nicio protectie de 2 ani de zile, dar la cateva minute dupa contact se ridica si mergea la baie. s-a intamplat o data sa stea intinsa vreo jumatate de ora si atunci a ramas. ( neplanuit, pur si simplu de lene nu s-a ridicat mai repede )
eu sper din suflet sa reusesti cat mai repede indiferent de modalitate puss

#1275 2011-11-07 10:55:43

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

time puss

any puss om vedea.

mada puss de 10 luni cel putin stau cu picioarele pe pereti sau minim o ora in pat pana merg la baie.o sa incerc sa stau pana ma trezesc noaptea la wc.sper ca sa ii iasa spermograma alui meu buna ca data trecuta.multumesc kram

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1276 2011-11-07 11:22:05

sonia30
Moderator

o colega de-a mea de la scoala care are 36 de ani si 2 baieti in clasa a7a si a2a suspecteaza ca e gravida.ca i s-a facut pofta ieri de strugure rau si are sanii f tari.si se gandea cu groaza la starile de rau de dupa,ca ea s-a ferit sa nu ramana gravida,da asa i s-a intamplat si cu baiatul cel mare,a ramas cand a crezut ca nu poate ramane.si sigur o sa faca avort supa vreau eu starile ei de rau....vreau eu...

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

#1277 2011-11-07 11:37:09

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

uf soniuca puss  puss o sa vezi ca o sa ai si tu starile astea si o sa fi vomitacioasa par

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#1278 2011-11-07 11:43:32

madalyna7
Hero member

Sonia puss  kram

Publicitate

loading...

#1279 2011-11-07 11:53:47

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

sonia puss
angel nu cred ca fac maine. e prea devreme daca am ovulat pe 1-2. nici nu stiu sigur cand big_smile ma gandeam sa iau un test mai ieftinut sa fac de curiozitate ca sa nu stric first response-ul rotfl2 mai am si sure check dar ala cica se pozitiveaza mai greu
mada big_smile si noi faceam drumuri la parinti, anul asta am zis gata.doar daca e sa mergem inainte sau dupa craciun cate o zi, nu mai stam mult
eu am cam avut treaba

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#1280 2011-11-07 12:16:21

sonia30
Moderator

any,sper puss

mada,green puss

mancaram,merg sa ma pregatesc de scoala.va pup puss

#1281 2011-11-07 12:38:29

madalyna7
Hero member

sonia puss sa treaca repede ziua
green puss si noi o sa mergem pe la ai nostri dar probabil pe 26.

#1282 2011-11-07 12:46:35

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

buna fetelor. sunt la sot la birou, stau putin sa va citesc cat o astept pe mama sa vina dupa mine
dau o cafea/ceai/cioco/cappuccino  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee  mornincoffee

elena puss, da deja i-am luat mamei cadou de mos smile

sonia puss spor la corectat testele. o zi cat mai usoara!
daca ai plans in somn e de bine wink
sm nici nu ai planificat o inseminare si deja te gandesti ca sunt sanse sa nu reuseasca?

mayya puss ce bine ca ati lenevit ieri

any si bebe pusspuss cum sunteti azi? si noua ne place sa avem brad natural si sa-l impodobim impreunaa in timp ce ascultam colinde

diri puss sa porti cu placere ce ti-ai cumparat si spor sa gasesti brad artificial asa cum iti doresti tu si ornamente pt el. succes la evaluarea psihologica!

time puss mult succes in noua luna!

angel si bebe pusspuss ma bucur ca a iesit buna prajitura.  birthday  birthday pe maine fetei tale!

mada puss o zi usoara, spor!

green puss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1283 2011-11-07 12:52:49

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Onu, kram

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#1284 2011-11-07 13:09:35

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

time kram

eu ies, s-a intors sotul si are de lucru la laptop. va doresc o zi frumoasa, sa aveti spor in tot si serviciu usor! pusspusspuss

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#1285 2011-11-07 13:41:02

elena.plahatca
Addicted member
De la: iasi
Inregistrat: 2011-01-06

Buna dragelor  kram

Any puss da, mai fac si azi un test, numai ala care era rezervat pt azi n-am avut rabdare si l-am facut ieri la 10 seara lol si acu l-am trimis pe sot in cautare de teste

Diri, bine ca ai avut ovulatie,cum ziceam, cred ca te-ai dereglat putin de la stimulare, trebuie insa sa-si revina ciclurile la normalitate puss
Sa porti sanatoasa geaca.    Succes la evaluarea psihologica  goodluck

Sonia, spor la scoala!    Ce vis  cesafac        Si sper sa-i iasa spermograma buna sotului tau  rugaciune

Amalia, si tu sa ai o zi frumoasa!

Angel puss bravo pt prajiturica, ti-a iesit din prima esti o mare gospodina big_smile     Eu nu imi amintesc nimic sa-mi fi iesit din prima rodnar

Mada puss

Time puss cred ca te va ajuta ferty, imi pare rau ca au venit monstrii

Green puss

Onu puss Spor si tie

Azi am avut un vis urat..ca am nascut o fetita prematura si nu m-au lasat sa o vad o luna intreaga, si imi curgea laptele prin tricou si nu aveam cui sa i-l dau. Apoi, cand am vazut-o era foarte grasa, si o hraneau cu ciorba pisata cei de la spital. I-am dat sa suga lapte si nu mai aveam...si am carat-o cu greu acasa ca era foarte mare si urata  cesafac  disperat

Azi merg sa-mi iau rezultatul pt myco  cesafac

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-07 13:42:15)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1286 2011-11-07 14:04:40

madalyna7
Hero member

Onutza puss deja cumperi cadouri de Craciun smile ai intrat in spiritul sarbatorilor, f frumos
Elena puss bafta sa iasa bine analiza. si tu cu vis urat? uff cesafac poate prevesteste ceva de bine totusi, la urma urmei te-ai visat mamica wink
vroiam sa te intreb, tu nu iti verificai cervixul? ii stiai pozitiile cum si cand trebuie sa fie? de ce nu-ti urmaresti ovulatia asa? mie testele astea de ovulatie mi se par aiurea ca mereu ies cu 2 liniute si trebuie sa stau sa ma benoclez care cat e de accentuata. eu in timp am invatat sa depistez ovulatia dupa simptome si mucus. de exemplu am ovulat sigur in weekend , cred ca ieri smile

#1287 2011-11-07 14:08:08

mayya06
Insomniac member
Inregistrat: 2010-01-28

hello fete dragi puss puss puss puss puss

fug sa va citesc!

#1288 2011-11-07 14:24:11

elena.plahatca
Addicted member

Mada, imi verific si acum cervixul, doar ca e in pozitie/stare non-ovulatorie.... dar nu mai vreau sa ma incred in nici o simptoma..
Eggwhite/watery am avut intr-o luna 20 de zile la rand, si am ovulat apoi, cand nu nu mai aveam egg
Cat despre teste, voi renunta la ele daca revin iar la ciclurile mele lungi.... e prea costisitor daca perioada posibil fertila dureaza 20 de zile...
Am inceput sa-mi iau iar temperatura de azi, cred ca e singura chestie in care am incredere, pacat ca iti confirma ovulatia abia dupa ce s-a produs, asa trebuie sa prestam in fiecare zi, si poate sa devina stresant...

Maya puss

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

#1289 2011-11-07 14:35:20

mayya06
Insomniac member

any si bebe puss puss felicitari pt 7+, pupam burtica puss puss
dirida puss puss ma bucur ca ai ovulat. poate de acum inainte ti se va regla cm-ul. sa purtati sanatosi noile achizitii si goodluck joi, sunt sigura ca totul va decurge bine. cat despre bradut mie cel mai mult imi place combinatia rosu/auriu, mi se pare ea mai potrivita.
soniuca puss puss ce vis urat ai avut , stresul si supararile mereu provoaca vise ciudate si zbuciumate, cel putin asa e in cazul meu. o zi usoara azi puss puss
amalia si bebe puss puss
timea puss puss imi pare rau de urati. iti doresc ca luna viitoare sa nu mai vina goodluck goodluck
angelus si bebelina puss puss ce fain arata praji, sunt sigura ca ti-a iesit super. birthday de pe acum fetei tale.
mada puss puss ma bucur ca totul a fost bine la eco.
green puss puss goodluck oricand te hotarasti sa faci testul
onutza si bebe puss puss
elena puss puss si tu cu vis urat puss . cat despre ovulatie mai incearca vreo doua teste si daca tot nu sunt concludente continua cu temperatura.

puss puss puss  si pentru restul fetelor

#1290 2011-11-07 14:39:51

madalyna7
Hero member

Elena puss am inteles. sper sa ai cm-uri normale, sa nu mai fie asa lungi.
Mayya puss multumesc. tu ce mai faci?

Ultima oara a fost editat de madalyna7 (2011-11-07 14:40:02)

#1291 2011-11-07 14:47:06

mayya06
Insomniac member

mada puss eu la munca, fara chef cascat

#1292 2011-11-07 14:47:23

elena.plahatca
Addicted member

Maya, cred ca luna asta continui cu testele orice-ar fi, dar daca voi ovula foarte tarziu, nu le voi mai folosi in alte luni...

Si apropo de vise... Ieri era duminica si am vorbit cu sotul sa mergem pana la Mitropolie. Pentru ca adormisem foarte tarziu, nu prea   ma simteam in stare sa ma trezesc si i-am zis daca vrea, sa mearga singur. Si a mers .
In timpul asta eu am adormit la loc si am visat ca el in timpul asta, in loc sa se duca ma Mitropolie s-a dus la o amanta si m-a inselat rotfl si cand a venit l-am batut tare, era plin de sange si l-am impins peste balcon rotfl  Asta da vis sadic...

Mada, multumesc de urare puss si eu sper sa fie normale CM

Ultima oara a fost editat de elena.plahatca (2011-11-07 14:50:03)

Zbor lin Maria 
Doi soricei iubiti
Grafic FF

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.