homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfat!

#1 2011-10-28 16:15:58

andrusk82
New member
Inregistrat: 2011-02-03

sfat!

buna. Postez in ideea k voi primii niste sfaturi in legatura cu problema cu care ma confrunt. Mentionez ca dupa fiecare act sexual am o usturime si nu stiu de ce dar de multe ori nu am o lubrifiere normala si ma gandesc ca aceasta sa fie cauza insa nu sunt sigura. Voi ce credeti si ce ma sfatuiti?!

#2 2011-10-28 16:26:24

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: sfat!

da, daca nu te lubrifiezi suficient, e normal sa te usture. opreste-te deindata ce simti discomfort. de cele mai multe ori, lipsa lubrifierii = lipsa excitarii, adica nu iti place, nu te atrage ceea ce faci in cadrul actului sexual. ideal ar fi sa incerci sa schimbi cate ceva, pana afli ce iti place. sa o luati mai usor - nu treceti la penetrare pana nu esti suficient lubrifiata. daca in timpul actului se pierde lubrifierea, opriti-va si reluati preludiul. daca totusi te simti excelent dar lubrifierea lipseste, poti incerca un lubrifiant artificial.

#3 2011-10-28 16:28:59

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

ai fost la ginecolog de curand? ai fost la ginecolog de cand ai acest partener? faci sex fara prezervativ? sa nu fie o boala cu transmitere sexuala, sa nu fie o candidoza etc. iei pastile? ti s-a mai intamplat? e primul partener? eu zic ca cel mai indicat este un consult de specialitate sa nu ai vreo problema ginecologica, iar daca rezultatele analizelor sunt curate sa discuti cu medicul problema lubrifierii. in legatura cu lubrifierea insuficienta asigura-te ca partenerul te excita suficient inainte de penetrare.

#4 2011-10-28 16:29:09

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Lipsa lubrifierii in afara de excitare,preludiu lung mai se pune problema si hidratarii,e musai sa bei o cana cu apa inainte de contac tongue.Si eu am problema asta,nu dispun de f mult lichid tocmai din cauza asta,ca nu prea ma hidratez tongue.

#5 2011-10-28 16:40:09

eph
Hero member

of numai eu sunt uda mereu tongue glumesc normal, dar daca sunt cu cineva care-mi place cu adevarat, de care sunt indragostita, cu care nu am probleme in relatie si de care ma simt foarte atrasa... sunt chiar foarte uda si mereu uda tongue e adevarat ca schimband partenerul am descoperit ca nu am chef de sex tot timpul, ci era doar cu persoana respectiva smile oricum la mine problema e ca uneori din cauza ca sunt prea lubrifiata nu simt aceeasi placere, poate e si o cauza pentru care orgasmul nu vine sad

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-10-28 16:41:25)

Publicitate

loading...

#6 2011-10-28 16:53:49

kiki_oana
Full member

Ma ud dar ma si usuc repede sad la mn hai ca mai merge,dar la barbat cand faci un handjob si ei nu au decat lichidul ala de dinaintea ejacularii tongue in rest sunt uscati

#7 2011-10-28 17:07:34

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eu sunt foarte uda, imi place mult sa il simt pe prietenul meu inauntru, dar dupa ce simt cauciucul inauntru ma usuc instantaneu va

#8 2011-10-28 17:10:13

kiki_oana
Full member

jeannie a scris:

eu sunt foarte uda, imi place mult sa il simt pe prietenul meu inauntru, dar dupa ce simt cauciucul inauntru ma usuc instantaneu va

Ce-i drept sunt oribile prezervativele,latexul ala,uneori ma gandesc ca e ca si un vibrator  lol dar ce sa facem,trebuie sa ne obisnuim cu ideea si sa ne imaginam ca nu exista  roll

#9 2011-10-28 20:23:03

eph
Hero member

si pe mine ma cam usuca prezervativul si lubrifiantul de fapt. dar kiki unii barbati se uda si ei foarte rau. eu am ramas socata, am avut un prieten... prima oara cu el cand l-am atins pe zonele intime am ramas masca, credeam ca ceva nu e in regula era incredibil de ud cam cum eram eu rotfl2 si asa era de fiecare data, genial pentru penetrare sau hand job, dar din motivul asta nu-i faceam sex oral... imi umplea gura de lichid din ala si e absolut scarboasa consistenta din punctul meu de vedere incat nu puteam sa-i fac de repulsie si plus ca trebuia sa ma duc la baie sa-l scuip ca de inghitit nu se punea problema si dupa asta nu mi mai venea sa ma apropii. vai dar ce offtopic sunt!tongue

#10 2011-10-28 21:12:18

kiki_oana
Full member

frankie a scris:

si pe mine ma cam usuca prezervativul si lubrifiantul de fapt. dar kiki unii barbati se uda si ei foarte rau. eu am ramas socata, am avut un prieten... prima oara cu el cand l-am atins pe zonele intime am ramas masca, credeam ca ceva nu e in regula era incredibil de ud cam cum eram eu rotfl2 si asa era de fiecare data, genial pentru penetrare sau hand job, dar din motivul asta nu-i faceam sex oral... imi umplea gura de lichid din ala si e absolut scarboasa consistenta din punctul meu de vedere incat nu puteam sa-i fac de repulsie si plus ca trebuia sa ma duc la baie sa-l scuip ca de inghitit nu se punea problema si dupa asta nu mi mai venea sa ma apropii. vai dar ce offtopic sunt!tongue

Uhm,sper sa nu dau de unul dintr-asta,mi se face rapid scarba

#11 2011-10-31 08:45:14

andrusk82
New member
Inregistrat: 2011-02-03

va multumesc pt sfaturi! va pup! pusspuss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.