|
Nu esti logat.
Amenoree#1 2011-10-29 15:21:46
AmenoreeDe cateva luni sufar de lipsa menstruatiei 2-3 luni apoi o luna apare dar foarte putin. am facut ecografii endovaginale si apar chisturi hemoragice care apoi dispar pe ovarul drept de ~3.2, fara vase in interior si lichid in Dauglas. Am facut urmatoarele analize: fsh, lh,prolactina, FT4,tsh,estradiol2, progesteron, CA125,CA19-9 care au iesit in limite normale doar testosteronul cu valoare mai mica 0,0046ng/ml. Am utilizat si duphaston pe o perioada de 2 luni apoi problema a revenit. Ce pot face mai departe pentru ca vreau sa raman insarcinata, am 27 de ani si aceste probleme au aparut anul acesta din luna martie. va multumesc Offline #2 2011-12-16 19:24:37
Re: AmenoreeBuna tuturor! Offline #3 2011-12-20 13:08:59
Re: Amenoreefetelor, problema e suficient de serioasa incit sa necesite urmarire medicala si nu sfaturi pe net.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|