homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Amenoree

#1 2011-10-29 15:21:46

Irinuca b.
Membru
Inregistrat: 2011-10-29

Amenoree

De cateva luni sufar de lipsa menstruatiei 2-3 luni apoi o luna apare dar foarte putin. am facut ecografii endovaginale si apar chisturi hemoragice care apoi dispar pe ovarul drept de ~3.2, fara vase in interior si lichid in Dauglas. Am facut urmatoarele analize: fsh, lh,prolactina, FT4,tsh,estradiol2, progesteron, CA125,CA19-9 care au iesit in limite normale doar testosteronul cu valoare mai mica 0,0046ng/ml.   Am utilizat si duphaston pe o perioada de 2 luni  apoi problema a revenit. Ce pot face mai departe pentru ca vreau sa raman insarcinata, am 27 de ani si aceste probleme au aparut anul acesta din luna martie. va multumesc

#2 2011-12-16 19:24:37

Laur27
Membru
Inregistrat: 2011-07-06

Re: Amenoree

Buna tuturor!

Am si eu aeeasi problema. Am luat duphaston, avea efect pt cateva luni si apoi problema revenea. Acum sunt in aceeasi situatie, cu 2 saptamani de intarziere. Intrebarea mea este daca pot incepe o folie de anticonceptionale acum? Nu ma pot duce la medic in urmatoarele 2 saptamani si nu pot umpara duphaston pt ca sunt in strainatate.

Va multumesc

#3 2011-12-20 13:08:59

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Amenoree

fetelor, problema e suficient de serioasa incit sa necesite urmarire medicala si nu sfaturi pe net....
Laur27, poti incepe sa iei anticonceptionale cind iti vine menstra nu acum....
Irinuca b. dai prea putine date, insa chisturile alea de pe ovarul drept care apar si dispar sunt foliculi ovarieni deci un semn bun...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.