|
Nu esti logat.
Tunsori cu ochelari#1 2011-10-30 00:19:05
Tunsori cu ochelarias dori sa ma tund in preajma sarbatorilor care vin, .... 9 ani de copilarie .... Offline #2 2011-10-30 01:02:36
Re: Tunsori cu ochelariEu as vedea-o interesanta cu ochelari p-asta: http://4.bp.blogspot.com/-K4R1y1syr4I/T … yles5.jpeg p-asta: http://www.coolcelebrityhairstyle.info/ … s-2011.jpg no, mie imi plac si mullet-urile(influenta 80), si pixie, daca ai fata mica, si usoare influente manga, gen niste straturi luate cu foarfeca aia speciala sau cum fac ele de raman pe lateral niste suvite intoarse in sus. Ultima oara a fost editat de ani88 (2011-10-30 01:15:55) I love you. Remember. They cannot take it Offline #3 2011-10-30 09:56:10
Re: Tunsori cu ochelariadina..complicat sa iti sugeram noi ceva, depinde foarte mult de cum ai tu parul, cat de drept cat de ondulat cat de bogat etc etc. De exemplu prima freza pusa de ani trebuie intretinuta ... nu poti sa iesi din casa fara par intins cu o freza de genu , a doua e mai usor de aranjat, dar tot trebuie aranjata cam tot timpul cand iesi din casa. Eu personal as opta pentru ceva cat mai simplu, un bob cu un breton intr-o parte sau asimetric ( sau deloc daca ai parul ondulat ), si daca vrei sa iasa umpic in evidenta mai tare schimba-i culoarea. Toate tunsorile astea exagerat de filate si etc necesita multa intretinere de la uscat cu mare atentie la placa si sa nu mai zic ca va trebui sa il tunzi macar odata la 2 luni pt ca va arata groaznic odata ce incepe sa creasca. Less is more si in cazul parului. Cel mai important e sa il faci sa straluceasca sa aiba umpic de volum si va arata excelent Offline #4 2011-10-30 09:58:00
Re: Tunsori cu ochelarisi eu ma gandeam tot la bob daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #5 2011-10-30 12:16:20
Re: Tunsori cu ochelariexact la ceva de genul asta ma refeream si eu , arata elegant si nu e high maintenance Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|