|
Nu esti logat.
Unghie cazuta#1 2011-10-31 22:29:40Unghie cazutaAcum cateva luni din cauza unor adidsi care m-au "batut" unghia mare de la piciorul stang s-a invinetit, apoi albit, apoi a cazut. acum a crescut cea noua cam 3/4 insa cand apas pe varful degetului ma doare si ungia cea noua se "sprijina" ca sa zic asa in piele. Credeti ca exista sansa sa cresca in carne? Colturile incarnate stiu cum sa le previn, insa acum e altceva. Ce as putea sa fac si daca e sa ajung la medic, carui tip de medic trebuie sa ma adresez? Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #2 2011-10-31 22:30:25
Re: Unghie cazutadermatolog, emi Offline #3 2011-10-31 22:41:07
Re: Unghie cazutaDermatolog.Sa eviti incaltarile stramte si sa pilesti colturile sa ai grija cum va creste cea noua.O sa te doara mult timp,eu m-am lovit si e neagra de vreo 6 luni se reface foarte greu. Ultima oara a fost editat de kiki_oana (2011-10-31 22:44:24) Offline #4 2011-11-01 12:26:36
Re: Unghie cazutamie mi-au cazut doua, amblele cele mici, s-au innegrit cam jumatate si cand sa le tai la un moment dat s-au dezlipit de pe patul unghiei. mentionez ca inainte de asta am mai avut o unghie innegrita care nu a cazut si simteam ca ma inteapa si mananca. am crezut ca e micoza sau dermatita, am avut acum cativa ani o dermatita pe o unghie, dar nu am apucat sa merg la laborator sa-mi ia o proba pentru ca era in concediu si apoi a trecut (bine, nu stiu daca de tot). intre timp eu am luat si doua pastile de difulcan pentru candida, e posibil sa fii fost ciuperca si sa fii trecut de la difulcanul ala? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|