|
Nu esti logat.
Insarcinata sau nu?-4#58 2011-11-04 20:13:36
Re: Insarcinata sau nu?daca nu mi-ar fii teama de consecintele avortului si de avortul in sine..poate nu l-as pastra...dar O FAC! O sa dau bacul si dupa ce nasc copilul astept pana anul viitor si dau la facultate. Iubitul meu este un om mult mai matur decat mine (28 de ani) si atata timp kt el are un job acasa din care castiga mai bn decat unul cu carte de munca si atata timp kt e dispus sa stea cu copilul toata ziua nu vad problema? Eu imi vad de facultate si de practica si el de munca lui in paralele cu copilul.Si asa nu e o impunere a mea pur si simplu a fost de acord.Iar din punct de vedere fnanciar...banii lui ar fii suficienti pt bbe...dar daca ne-ar mai oferi si parintii un pic ajutor pana termin facultatea (adica vreo 5-6 ani) ar fi nemaipomenit...pt k as avea sustinere si morala si financiara.Si nu am psus k dau la facultate a sa ma aflu in treaba.Chiar ma pregatesc intens la chimie si o sa intru! Si dupa facultate voi avea un salariu mai mult decat suficient.Nu vad totul roz credeti ma...azi m am us la iubitul meu dupa sc pt k am nevoi de el...m am asezat in pat langa el,l-am luat in brate si timp de cateva zeci de minute am plans in continuu si pe el il durea mai rau decat pe mine...Poate...nu poate...sigur...un copil nu e bn venit la varsta mea...dar iubesc...de la viata imi doresc familie si liniste....atat...nu vreau bani...nu vreau cluburi...nu vreau nopti pierdute sau mai stiu eu ce...vreau liniste sufleteasca...si iubire din partea celor dragi...Stiu foarte bine cat trebuie sa lupt si sa muncesc k eu si cei dragi sa taiam din lista grijilor kre ne fac viata imposibila si sa avem un trai decent,atat cat avem nevoie...in seara asta pana la 8Ș30 iubitul meu le spune parintilor lui ca am ramas...am inima in dinti! Va pop Offline #59 2011-11-04 20:48:17
Re: Insarcinata sau nu?Succes. imi pare bine ca el este mult mai matur. Eu ma gandeam ca are si el 18-20 de ani. Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-11-04 20:56:28) 37+ Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica! Offline #60 2011-11-12 22:35:55
Re: Insarcinata sau nu?buna tuturor . Offline #61 2011-11-12 22:39:45
Re: Insarcinata sau nu?cred ca cel mai bine este sa faci un test de sarcina.. noi nu ne putem pronunta in acest caz pentru ca intreruperea anticonceptionalelor poate duce si la dereglari si intarzieri ale menstrei fara a fi prezenta o sarcina. When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #62 2011-11-12 23:03:46
Re: Insarcinata sau nu?luna trecuta mia venit ciclul in 3 iar luna asta in 10 sapt trecuta am facut sex neprotejat e posibil sa fiu insarcinata si sami fi venit peste sarcina?sau de ce mia intarziat atat?va rog sami rasp Offline Publicitateloading...
#63 2011-11-12 23:16:32
Re: Insarcinata sau nu?denissa, daca menstra este normala, teoretic nu esti insarcinata. pentru siguranta, fa un test de sarcina. Offline #64 2011-11-13 18:47:49
Re: Insarcinata sau nu?
sincer, te apreciez pentru curajul de care dai dovada. trebuie sa ai mult curaj pentru ceea ce ai facut tu. la inceput cand am citit mesajul am crezut ca esti ceva mai mare, deja casatorita si iti doresti un copil. apoi..wow.. sincer jos palaria in fata ta si ma bucur ca inca exista persoane pe lumea asta care isi doresc copii indiferent de varsta si sunt hotarate ca pentru bebelusul lor sa lupte cu lumea intreaga. EU + TU = IUBIRE Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|