|
Nu esti logat.
Intrebare schimbare anticonceptional#1 2011-11-03 10:56:45
Intrebare schimbare anticonceptionalBuna ziua, Offline #2 2011-11-03 11:06:40
Re: Intrebare schimbare anticonceptionalnu e problema daca schimbi anticonceptionalele, e o practica frecventa; s-ar putea sa ai din nou simptome gen dureri de cap, de sani, spotting, cam asta ar fi singura problema. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-03 11:07:32
Re: Intrebare schimbare anticonceptionalIoana,eu te as sfatui sa mergi la un medic de planning si s avb de problemele tale.el e mai in masura sa te lamureasca si sa iti zica cu ce ac sa iei. #4 2011-11-03 11:32:52
Re: Intrebare schimbare anticonceptionalSakura25, sunt din Pitesti. M-am gandit si eu sa ma duc la un medic de planning dar si asa sunt putin dezorientata de parerile total diferite ale celor doi medici ginecologi. Mi-e teama ca daca mai cer si a 3-a parere si aceasta va fi diferita, o sa fiu total dezorientata. Primul m-a speriat destul de tare despre efectele AC asupra mea si am devenit cam stresata in ultimul timp. Ma tot gandesc ce AC sa folosesc, daca sa iau combinate sau doar pe baza de progesterol, daca imi vor face rau, daca ma voi ingrasa, daca..daca... si stiu ca nu e ok sa fiu asa. Offline #5 2012-03-04 11:38:37
Re: Intrebare schimbare anticonceptionalBuna fetelor! Am si eu o nedumerire legata de schimbarea contraceptivelor. „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline Publicitateloading...
#6 2012-03-04 11:39:44
Re: Intrebare schimbare anticonceptionale ok asa, le incepi dupa pauza si esti protejata in continuare Offline #7 2012-03-04 12:15:50
Re: Intrebare schimbare anticonceptionalMultumesc heimdall „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|