homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am venoie de un sfat! Plsss

#1 2011-11-03 17:05:27

Alexandra01
Membru
Inregistrat: 2011-11-03

Am venoie de un sfat! Plsss

Buna fetelor! in primul rand vreau sa va spun ca citesc de mult de pe acest forum si va respect pt rabdarea si ajutorul acordat fetelor.. acum vine randul meu.. am o mare mare neliniste.. am luat pastile ac pana in iunie.. timp de 2 ani si jumate.. nu am facut sex neprotejat de atunci nici o data.. pana azi-noapta .. cand am avut o iesire pt care imi pare rau acum.. recunoc m-a penetrat putin poate de 3-4 ori apoi am continuat cu sex oral si a ejaculat afara.. ultima mentruatie a inceput in data de 19...pot sa spun ca de cand luam pastile ac aveam ciclu regulat.. ce sa cred? ce sa fac? sunt in pericol?? va rog sa imi dati un sfat..

#2 2011-11-03 17:14:12

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Re: Am venoie de un sfat! Plsss

Riscuri de sarcina exista oricand are loc un contact sexual neprotejat. Totusi, ele tind sa fie destul de mici din cate ai spus tu acolo, dar exista. Calculeaza-ti perioada fertila (gasesti pe internet programe care o calculeaza) si vezi daca te aflai in perioada fertila sau in apropiere ei).
Sincer, e greu sa te aflii in situatii de genul pentru ca, pastila de a doua zi e o bomba cuhormoni, pe care, poti sa o bagi degeaba in corp doar din cauza unei greseli.
Daca el te-a penetrat doar de cateva ori (fara sa mai fi ejaculat inainte) iar dupa v-ati rezumat la altele decat sex vaginal sau orice contact care sa implice apropiere dintre vagin si penis eu zic ca e ok. Daca in schimb, el a ejaculat si dupa te-a mai penetrat exista riscul sa fi scapat cativa jucausi mici pe-acolo.
Totusi, incearca sa iti aflii perioada fertila si de acolo vezi ce si cum. Daca nu te aflai in perioada fertila eu zic sa nu iei pastila si pe viitor sa fii mult mai atenta.
Poti sa faci un test de sarcina la 3 saptamani de la contactul cu risc sau 1 saptamana dupa intarziere menstruatiei.
Succes!

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#3 2011-11-03 17:19:13

Alexandra01
Membru

si in cazul in care sunt in perioada fertila sa inteleg ca sunt sansa sa......? :-SS

#4 2011-11-03 17:28:42

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

pai daca a ejaculat si dupa nu a mai existat penetrare nu prea sunt mari sansele

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#5 2011-11-03 17:31:39

Alexandra01
Membru

nu.. a fost vorba de 3-4 penetrari si apoi ejaculare externa.. fara alt contact dupa... pot sa ma linistesc?? :S

Publicitate

loading...

#6 2011-11-03 21:05:46

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

alexandra. daca tu nu vrei sa faci avort niciodata sau vrei foarte tare sa fugi de asta, te anunt ca indiferent de perioada fertila sau nu, da sanse exista. minime dar exista chiar si cand esti pe stop. minuscule. asa ca gandeste-te bine. eu de exemplu nu vreau cu nici un chip sa fac intrerupere, si cum nu vreau un copil, chit ca mi-as da organismul peste cap, as lua pastila de a doua zi. desi incerc foarte tare sa stau departe de ea. tu zici ca ai avut menstra pe 19 octombrie, au trecut 2 saptamni, nu prea esti intr-o zona sigura, daca erai imediat inainte de menstra, sau imediat dupa sansele erau cele mai scazute. e foarte adevarat ce spune Vx2 ca fiind o penetrare foarte superficiala si a durat si putin, si fara sa fii ejaculat inainte, sansele sunt mai mici, dar ce facem cu lichidul pre-ejaculator? e foarte posibil ca el 'sa se fii udat' si lichidul poate sa contina spermatozoizi chiar daca nu a ejaculat inainte. nu te sfatuiesc sa iei pastila iti spun doar sa te gandesti ce ai prefera, sa-ti dai organismul peste cap sau sa existe sansa sa ramai. plus ca ai ceva de asteptat pana sa iasa testul de sarcina 3 saptamani de acum incolo si de la stress e posibil sa-ti intarzie. desi si pastila te da peste cap si nu te astepta la o menstra normala imediat dupa ea. ti-ai calculat perioada fertila? eu nu am cum ca nu stiu cat te tine ciclul in mod normal fara pastile.

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-03 21:07:43)

#7 2011-11-04 10:57:38

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

frankie a scris:

lichidul poate sa contina spermatozoizi chiar daca nu a ejaculat inainte.

spermatozoizii sunt eliberati doar la ejaculare. nu exista scapari smile.

#8 2011-11-04 11:27:47

eph
Hero member

lichidul pre-ejaculator poate contine spermatozoizi... pentru ca la o ejaculare precedenta ei pot ramane pe canalul urinar. de unde stii ca nu se masturbase in ziua respectiva si nu urinase/nu se spalase? si chiar daca urineaza nu este garantat ca nu mai pot exista. altfel ar insemna ca putem sa facem cat sex fara prezervativ vrem, pana ejaculeaza prima oara, evident nu in interior si sa nu ramanem...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-04 11:31:40)

#9 2011-11-04 15:24:05

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

Eu zic sa nu dam in SF-uri, nu ramai chiar asa usor gravida, cu un amarat de spermatozoid ramas de seara trecuta pe canalul urinar. S-a innecat, da-l naiba. S-a plictisit si a plecat. rotfl2)
Era un topic despre cum ramai gravida pe-aici. Procesul e mai complex, cum zicea si cel care l-a creat.
Noi , de ex, am facut mult timp (ani)  sex prin metoda calendarului, folosind prezervativ in perioada fertila, dar numai cand simtea ca isi va da drumul punea prezervativul, pt a avea ceva farmec. Si faceam sex aproape zilnic, deci pana acum trebuia sa am cativa copii.
Am ramas numai cand am facut-o in perioada fertila (perioada de varf) si a ejaculat clar in interior, chiar am stat ceva in pat dupa, m-am spalat la minute bune.
Deci.. eu zic ca ai 0,00000001 sanse sa fii gravida. Si daca se intampla inseamna ca aveti o fertilitate iesita din comun.
Sa ramai gravida cu un spermatozoid ramas de ieri pe canal, mi se pare o stire...

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#10 2011-11-04 15:34:56

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

CRYSSAaa  rotfl2  tummenupp

#11 2011-11-04 16:02:40

CRYSSAaa
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-11-06

A nu se intelege ca sfatuiesc lumea sa foloseasca metoda calendarului. Noi am facut-o asa dupa ceva timp si cand aveam incredere unul in altul (si din pdv al analizelor si bolilor), ne stiam foarte bine comportamentele si imediat stiam cand se apropie momentul, cand devine prea hot.
O singura data a ratat, de fapt a uitat ca i-am zis ca nu e seara fara preze. Am luat pastila de dupa. Asta a fost o singura data.
Si acum, cand am bebe, dar asta e din vina mea, ca mi-am uitat calendarul (telefonul) in masina si am vazut dupa 4 zile ca incepuse perioada ferila, dar asta e un dar de la D-zeu pt ca deja incepusem sa ne gandim ca vrem bebe.

anca90 ms, eu vreau doar sa nu speriem lumea sau sa dezinformam, ca stresul nu e bun muica rotfl

Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-11-04 16:06:25)

37+ gravida Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!

#12 2011-11-04 17:31:42

eph
Hero member

crissa, fata a intrebat daca sunt sanse, i-am spus ca da, si i-am explicat si de ce. nu dezinformez si nu o sperii, iar stresul unui avort din acea 0,000000001% sansa de a ramane gravida sunt convinsa ca-i va fii mai mare decat stresul ca stie ca exista 0,0000001 sansa sa ramana. stiu cum ramai gravida, stiu ca procesul este mai complex si ca teoretic ar trebui sa ramai numai in perioada fertila, dar cum ciclul menstrual al femeii este foarte scurt comparativ cu al mamiferelor, care functioneaza pe aceleasi principii, poti sa ramai oricand mai ales daca ai un ciclu scurt si ovulatoriu sau neregulat. fata nu are de unde sa stie cat de fertila e si nici partenerul, si ieri cand i-am scris mesajul era a 14-a zi. la un ciclu obisnuit de aproximativ 30 zile = ca era exact in perioada fertila. prietena mea cea mai buna a facut avort de la penetrare de 3 minutele la o saptamana din prima zi de menstra, dupa aceea au pus prezervativul, si am o alta care a facut sex fara prezervativ toata viata, isi calcula perioada feritla si atunci nu faceau si gata. depinde de persoana, de noroc. si daca chiar nu vrei nici sarcina nici avort sa te bazezi pe 'nu voi fii eu acea 0,000001 %' mi se pare... iar in cazul de fata e putin probabil sa fie in afara perioadei fertile.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.