homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care sunt sansele?

#1 2011-11-05 12:43:46

yyy93
New member
Inregistrat: 2011-11-04

care sunt sansele?

Buna!(18 ani)
Tin sa mentionez ca eu si prietenul meu nu am avut inca un contact sexual insa ne-am "jucat "putin , el penetrandu-mi vaginul cu degetul(am fost virgina cel putin pana sa faca asta ).Problema e ca mana lui nu stiu cat a fost de "curata" tinand cont ca a fost un schimb de manute in chiloteii celuilat :D. El insa nu a ajuns la o ejaculare deci mana a avut contact doar cu lichidul seminal.Am inteles ca lichidul seminal contine un numar de spermatozoizi si mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata ... mi-a intarziat menstruatia de 2 zile ( ceea ce la mine nu se intampla prea des) ,iar sanii imi sunt usor umflati ( poate fi si un simptom premenstrual).Credeti ca e posibil sa fiu insarcinata ? Sunt putin panicata :((

Ultima oara a fost editat de yyy93 (2011-11-05 13:16:13)

#2 2011-11-05 12:48:42

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Re: care sunt sansele?

yyy93 a scris:

Buna!(18 ani)
Tin sa mentionez ca eu si prietenul meu nu am avut inca un contact sexual insa ne-am "jucat "putin , el penetrandu-mi vaginul cu degetul(am fost virgina cel putin pana sa faca asta ).Problema e ca mana lui nu stiu cat a fost de "curata" tinand cont ca a fost un schimb de manute in chiloteii celuilat big_smile. El insa nu a ajuns la o erectie deci mana a avut contact doar cu lichidul seminal.Am inteles ca lichidul seminal contine un numar de spermatozoizi si mi-e frica sa nu fi ramas insarcinata ... mi-a intarziat menstruatia de 2 zile ( ceea ce la mine nu se intampla prea des) ,iar sanii imi sunt usor umflati ( poate fi si un simptom premenstrual).Credeti ca e posibil sa fiu insarcinata ? Sunt putin panicata grater

Pai daca el nici n-a avut erectie, inseamna ca practic nu era excitat, deci nu avea cum sa elimine lichid preejaculator. Stai linistita, probabil iti intarzie din alte cauze, o fi o simpla dereglare.

#3 2011-11-05 13:00:40

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

eu cred ca tu nu faci diferenta intre erectie si ejaculare smile
erectia, in termeni populari, este marirea si intarirea "organului", nu prea ai cum s-o confunzi sau sa n-o sesizezi.
ejacularea este eliminarea spermei.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#4 2011-11-05 13:12:13

yyy93
New member
Inregistrat: 2011-11-04

Penisul lui a fost in stare de erectie insa nu cred ca a ejaculat . acum am vazut ca am gresit .big_smile

#5 2011-11-05 13:19:11

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

copiii nu se fac atat de usor smile
totusi, cand o sa va hotarati sa faceti sex, apelati cu incredere la o metoda de contraceptie eficienta, nu va apucati de coit intrerupt sau mai stiu eu ce alte tampenii, pt ca nu se stie niciodata.

PS: ai warn pt postare multipla.

topic inchis.

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.