homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sfaturi in iubire..-2

#20 2011-11-06 21:47:35

LikeIt
Sr. member
De la: Romania
Inregistrat: 2011-01-24

Re: Sfaturi in iubire..

Star..sti ceva..barbatul trebuie sa umble dupa femeie..tu meriti mult mai mult, ai doar 18 ani, o intreaga viata inainte! fii fata desteapta, nu accepta ORICE! dc vrei ceva bun, trebuie sa ai aspiratii mai mari , sa te respecti mai mult!  bafta, si gandeste-te.. mie-mi miroase..a ceva ciudat .. spranceana

"Sunt candelă în care pâlpâie un bob de întuneric."

Când vulturii sunt tacuti,papagalii încep sa trancaneasca. Winston Churchill

#21 2011-11-06 22:16:33

StarBaby
Full member
Inregistrat: 2011-01-03

Ms  LikeIt !   Daca ne impacam de data asta..o sa mai las un timp sa treaca,iar daca lucrurile stau la fel,chiar no sa mai pot ! Cu toate minunatiile care s-au intamplat intre noi ! Si cat voi suferii dupa tot ! Nu e vorba ca ma gandesc ca vai doamne nu voi mai avea cu cine sa fiu dupaia,ca nu e cazul deloc ! No sa fie nimeni la fel,dar in ritmul asta nu pot continua la nesfarsit,sunt constienta si eu de asta !

A inceput sa vorbeaca cu mine,sa spuna noapte buna,ca ma iubeste si ca vezi doamne am scoala maine..sa merg la culcare ca altfel il suna pe tati .. Sunt curioasa cum evolueaza totul

Ultima oara a fost editat de StarBaby (2011-11-06 22:44:23)

Am invatat ca trebuie sa iubesti...ca sa poti fi iubit !

#22 2011-11-06 22:46:59

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Mie mi se rupe sufletul cand vad cum suferiti la varste de astea fragede in care ar trebui sa va bucurati de viata, de relatii daca e cazul nu sa stati la 18 ani sa faceti compromisuri si sa stai cu speranta ca o sa se schimbe, ca va fi mai bine ca bla bla. Nu mai pierdeti timpul aiurea cu oameni care nu va merita nici macar compania si profitati de viata, de lucrurile bune din ea si de oamenii care tin cu adevarat la voi si va fac fericite!

#23 2011-11-06 23:25:38

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

_Summer_ a scris:

Mie mi se rupe sufletul cand vad cum suferiti la varste de astea fragede in care ar trebui sa va bucurati de viata, de relatii daca e cazul nu sa stati la 18 ani sa faceti compromisuri si sa stai cu speranta ca o sa se schimbe, ca va fi mai bine ca bla bla. Nu mai pierdeti timpul aiurea cu oameni care nu va merita nici macar compania si profitati de viata, de lucrurile bune din ea si de oamenii care tin cu adevarat la voi si va fac fericite!

tummenupp  bine zici sum. Majoritatea care au probleme d`astea,sunt fetele c varste fragede...care din pacate nu stiu ce sa pastreze,ce sa "arunce". Dar sper ca odata cu trecerea timpului,vor intelege anumite chestii,si vor stii pe ce se bazeaza de fapt o relatie...

#24 2011-11-07 00:33:42

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Biannca, sotul meu imi spune tot timpul cand se intoarce din oras si imi spunea si ianinte sa imi devina sot. Nu l-am intrebat niciodata dar asa i s-a parut normal si asa mi se pare si mie. Nu mi-e de alte femei, dar sa nu pateasca ceva. Nici lui nu i-ar conveni ca ea sa umble teleleu noaptea si sa nu dea nici un semn de viata.

Mie chiar nu mi se pare ca il sufoci, mi se pare ca el ar vrea sa para sufocat ca daca se desparte de tine sa aiba pe ce da vina.

Publicitate

loading...

#25 2011-11-07 06:43:20

StarBaby
Full member

Exact Monica ...
Nici eu nu i-am cerut niciodata sa imi spuna orarul lui perfect. Este ca ma conduce acasa dupa ce iesim,iar el ajunge cu 1-2 ore mai tarziu,3,dar nu ma apuc sa il chestionez ca unde a fost,cu cine si de ce ! ca stiu ca ori a ramas la bloc cu pretenii,ori sta cu ai lui la povesti. Maxim il intreb,insa doar UNEORI : ai stat pe afara de ai ajuns mai tarziu? ce fac X si Y de la bloc?[a2a intrebare e valabila pt cand imi spune ca a ramas afara]. De cele mai multe ori imi spune ca a stat afara,sau ca s-a intalnit cu nustiu cine pe drum si au stat la povesti,sau imi trimite un mesaj (daca e si in timpul scolii) sau ma suna sa-mi spuna ca pot sa ma pun la somn,ca nu apucam sa mai vorbim pe internet ca s-a intamplat x situatie. Si ma suna apoi mai tarziu sa-mi povesteasca si sa-mi spuna noapte buna etc . Deci nu il sufoc cu absolut nimic. Adica asa mi se pare mie. Si spun asta pt ca am prietene a caror iubiti si ele,trebuie sa dea tot raportul unde si cum au fost,cu cine,de ce etc,iar asta e obligatoriu , lucru pe care eu nu l-as suporta si nu a fost cazul niciodata sa fac asa,sau prietenul sa imi ceara asta ! Ca vorbaa aia,nu ma chestioneaza mami asa,dapai el. Mi se pare ca fiecare are si timpul lui.

#26 2011-11-07 12:43:00

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

girlis...eu asa vad situatia,in eneral,nu neaparat situatia fetei care a deschis topicul asta:)

#27 2011-11-09 19:31:17

StarBaby
Full member

S-au rezolvat toate,Unele cel putin din cuvinte ! Insa sunt convinsa ca va fi bine. Sunt optimista(de felul meu),deci am incredere si sper ca totul sa evolueze bine dinnou.
Va multumesc tuturor pt sprijin/sfaturi hjarta

#28 2011-11-16 02:44:35

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Fetelor am si eu nevoie de un sfat. Ce-i drept nu in iubire, ci in relatie.
In primul rand va rog frumos sa nu ma citati !
smoke2

Ultima oara a fost editat de QueenOfRoses (2011-11-16 21:46:52)

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

#29 2011-11-16 08:31:23

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

queen puss eu zic sa astepti si sa vezi daca e asa cum zice lumea despre el.pana la urma toti isi dau arama pe fata.toata lumea ma refer,nu neaparat barbatii.succes!

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#30 2011-11-16 12:57:02

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Si eu zic sa mai astepti, mai ales daca tu te simti bine cu el. Dar in acelasi timp, nu te atasa prea mult pana nu vezi exact cum stau lucrurile.

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

#31 2011-11-16 15:45:56

-=-baby_pink-=-
Insomniac member
Inregistrat: 2009-07-30

sunt de acord cu fetele.si pana la urma si baietii care umbla din floare in floare pana la urma se plictisesc ,mai ales daca gasesc o fata pe placul lor.eu spun din proprie experienta asta.

•Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! •

#32 2011-11-16 16:36:33

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Fa asa cum crezi tu de cuviinta, nu lasa parerile altora sa te influenteze. Cat despre povestitul de fostele iubite si cum o facea cu ele, crede-ma ca majoritatea dintre ei spun mai mult sau mai putin ce si cum fac, se lauda si se dau in stamba (semn de imaturitate dupa parerea mea). Fostul poate e si putin invidios. Daca meriti mai mult de ce nu te-a pastrat el?

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#33 2011-11-16 21:49:27

QueenOfRoses
Moderator
De la: Where the wild roses grow.
Inregistrat: 2009-08-21

Soniush par asa voi face, voi astepta. Desi am lamurit tot ce aveam de lamurit..
Toriana, multumesc puss
Baby par
Kae puss sa stii ca si eu i-am spus, ca daca tot actualul nu ma merita, m-o merita el lol. El care mi-a facut faze aiurea si m-a ranit..
Dar clar, numai raspund eu la telefoane lol

"Yesterday is not ours to recover, but tomorrow is ours to win or lose." Lyndon B. Johnson

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.