|
Nu esti logat.
Barbatii si contraceptia...-2#20 2011-11-07 17:34:34
Re: Barbatii si contraceptia...nici nu ma apuc sa comentez ce a zis sau cum gandeste, mie imitatiile astea de barbati imi provoaca scarba. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #21 2011-11-07 17:57:07
Re: Barbatii si contraceptia...Nu imi vine sa cred ce citesc... aveti totusi o varsta (ma refer ca nu aveti 15-17 ani ca sa gandeasca asa), nu e momentul potrivit pt. o sarcina asta e clar, dar nici sa iti spuna asta mai ales dupa atata timp de cand sunteti impreuna... Ia-ma de mana si nu-mi da drumul, orice ar fi! - Trupa Firma Things to do once in a lifetime https://www.youtube.com/watch?v=PUEC2mlQPbE Offline #22 2011-11-07 18:18:45
Re: Barbatii si contraceptia...Eu zic sa nu exageram cu atitudinile astea radicale. N-aveti de unde sa stiti cum ar reactiona omul ala intr-o situatie reala, ca ipotetic toti mai emitem aberatii. Eu nu vad asta un motiv pt a se desparti de el, in niciun caz. Ciresica_oky-doky, eu zic sa discuti cu el, nu lua decizii pripite, esti cu baiatul asta de 6 ani, probabil nu ati stat impreuna atata timp degeaba. Ultima oara a fost editat de V's bunny (2011-11-07 22:45:01) Offline #23 2011-11-07 19:00:48Re: Barbatii si contraceptia...Mie mi se pare ciudat ca ciresica ne intreaba pe noi. Daca al meu ar fi facut o afirmatie de genul eu as fi explodat pe moment si in mod sigur as fi aflat la ce se referea. Dupa 6 ani de relatie ar trebui sa iti permiti sa ii spui, "Domne tu esti prost? Cum poti sa spui asa ceva, ce ai face daca as ramane eu insarcinata?". Offline #24 2011-11-07 19:06:15
Re: Barbatii si contraceptia...Eu cred ca trebuia sa pui punctul pe i si sa-l intrebi ce ar face daca ati fi si voi intr-o situatie de genul asta. Oricum nu cred ca e un motiv serios de despartire, adica mai aveti de discutat pe tema asta. Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline Publicitateloading...
#25 2011-11-07 19:09:44
Re: Barbatii si contraceptia...eu am decis sa iau anticonceptioanle pentru ca 1. nu poate fi vorba de un copil si 2. mie mi se pare metoda cea mai sigura de contraceptie, fara stres si..cu costuri mici. Acum folosim prez ca cred ca am o pb gineco si nu stiu daca e bine fara..de fapt ca veni vorba cand am inceput sa iau anticonceptionale, l-am anuntat pur si simplu ..iar el a fost deacord. Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-11-07 19:12:05) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #26 2011-11-07 19:11:18
Re: Barbatii si contraceptia...ce problema ginecologica ai? VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #27 2011-11-07 19:14:33
Re: Barbatii si contraceptia...am scris eu pe forum acum o sapt jumatate...la ultimele 3 pastile din folie am simtit o durere puternica de ovare si am avut o scurgere maronie, dupa care totul a fost in regula, a venit perioada de pauza a fost ok...dar mi-a fost teama sa o facem fara prez..ca am zis k cine stie ce e..sa nu ia si el sau eu stiu..si am zis k protectia e sfanta pana miercurea asta cand merg la gineco Ultima oara a fost editat de ciresica_oky_doky (2011-11-07 19:15:04) Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"- Offline #28 2011-11-07 19:16:22
Re: Barbatii si contraceptia...am inteles... VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #29 2011-11-07 19:24:18Re: Barbatii si contraceptia...ciresica, ai 22 de ani simi se pare ca faci un compromis foarte mare inghitind modul asta de gandire. Offline #30 2011-11-08 13:31:34
Re: Barbatii si contraceptia...
In niciun caz. Prietenul meu (21) mi-a spus ca daca s-ar intampla ceva, desi nu prea ar avea cum, l-am pastra. Cica suntem destul de mari, si ne-am descurca noi cu un copil , dar eu nu imi doresc la ora actuala un Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #31 2011-11-08 16:36:29
Re: Barbatii si contraceptia...E drept e dezamagitor ce ai auzit de la el, dar poate a fost un moment prost sau ceva. Sunt de acord cu fetele ca nu merita sa stai un astfel de tip daca asta chiar ii este parerea, in caz de ceva de genul amandoi ..participantii sunt responsabili. Trebuie totusi sa porti o discutie cu el sa vezi exact care ii este parerea in general. Bineinteles in 6 ani cred ca ai putut si tu totusi sa deduci daca in caz de ceva el este alaturi de tine, pentru ca discutia nu se rezuma strict la ideea de sarcina nedorita zic eu... practic la orice problema si situatie dificila partenerii ar trebui sa se sustina reciproc. E bine sa nu iti pui mari sperante in sustinerea cuiva pentru a nu fi dezamagita ulterior, dar e si mai bine sa fi sigura ca ai sustinerea celui de langa tine. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|