No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
- drakishar
- New member
- Inregistrat: 2011-11-09
No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
buna ziua .
Suntem casatoriti de 6 ani. Avem o fetita de 3 ani , eu am 33 de ani ea 30, eu cu burtica, ea se mentine bine . Situatia financiara buna, casa noua de 5 ani, 2 masini , concedii unde a vrut ea .... Pe scurt i-am satisfacut toate poftele ever.
Din martie 2011 si-a schimbat jobul, ma rog a fost promovata in cadrul aceleasi firme . Dupa cateva luni am inceput sa nu mai facem sex. Inainte de a-si schimba jobul faceam sex cel putin o data pe saptamana. Dupa ce s-a mutat la noul job am continuat sa facem sex normal pana prin luna mai . Apoi urmatorul raport sexual a fost in august . Since then nothing. Tot timpul e obosita etc. De inselat sincer nu am banuit-o. Eu o duc si o aduc de la work . In rest nu merge nicaieri fara mine. Seara dupa ce vine de la work petrece toata seara cu fetita, e normal , si apoi merge la culcare. Si doarme bustean pana dimineata , and agaaaaiin same shit. In weekend merge la cumparaturi cu fetita, si in rest somn. Pe langa toate astea, a inceput sa fii neglijenta. Nu mai are grija de ea. La inceput am batut apropouri fine, pana cand efectiv am trimis-o la cuafor, cosmetica etc. Se aranjeaza pentru servici si gata. Pentru mine nada.....
De ceva timp, am pregatit o camera special unde sa stam doar noi doi fara copil, sa ne putem uita la filme , sa facem sex in voie ....etc sort of Fun rooom. Saptamana asta si-a luat concediu medical pentru ca a fost bolnava junioara si eu nu am putut sa stau acasa . Azi am reusit sa imi rezolv treburile partial, si sa ajung pe la 15 acasa doar pentru ea . De dimineata mi-a spus ca ma doreste etc . Am ajuns acasa, evident dormea . Mi-am facut o cafea si am dat drumu la un film , sperand ca o sa adorm .... nu am mai dormit de amiaza de cateva luni din concediu . Dupa 30 de minute apare nevasta ca ca sa facem sex. A venit imbracata intr-un trening de plus gros, cu paru prins la spate cu ceva elastic ordinar, paru uns, si in slapi de casa .... Si am zis NU ! asha nu ....Evident e suparata ... Nu am amanta , nu mi-a trecut prin cap asa ceva niciodata .
Cu ce am gresit ??? Am nevoie de ajutor .... Nu vreau sa o insel , sincer nici nu stiu daca as avea succes .
- Vx2
- Full member
- Inregistrat: 2011-10-02
Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....
Mna, nu stiu cat de avizata sunt eu in a da sfaturi unui om casatorit avand in vedere ca nu ma aflu nici macar in apropierea acestei situatii dar... I'll give it a try.
Ideea e ca, din pacacte, multe femei patesc asta, adica de indata ce se casatoresc/ apare un copil incep sa o lase mai moale cu atentia fata de propria persoana si se concentreaza pe altele. Aici e curcial, zic eu, sa existe o comunicare absolut sincera si cat mai directa intre cei doi.
Ar trebui sa o iei de-o parte, sa ii spui ce ne-ai spus si noua, ca nu vrei o amanta, ca nu iti doresti sa o inseli, ca intelegi ca prioritatile s-au schimbat (doar fetita e destuld e mare, nu e ca si cand nu te-ai adaptat inca la situatie) si sa o faci sa inteleaga ca e sotia ta si o iubesti asa cume ste, dar ca ar fi mai bine sa va... petreceti mai mult timp impreuna. Fa-o sa inteleaga ca iti dai seama ca si ei ii este greu (de obicei femeile cand sunt puse intr-o situatie de genul au impresia ca sotul lor nu le intelege) si spune-i ca esti dispus (asta daca esti dispus) sa o ajuti, in asa fel incat sa fie mai putin obosita si sa isi faca timp sid e tine. Altceva nu poti sa faci decat sa ii vorbesti deschis, fara ocolisuri, dar nici sa ii arunci cuvinte de genul 'nu te mai ingrijesti' pentru ca oricat de ... deschisa e la o discutie, asta ar ataca-o si nu ar aduce nimic bune. Incearca sa aranjezi programul in asa fel incat sa o mai scapi de anumite treburi, poate sa angajati o dadaca (macar pentru weekend) ca sa aveti cateva ore doar pentru voi. Ideea de baza e sa o faci sa inteleaga ca,da, are un copil, e mama,d ar mai presus de toate e femeie, si trebuie sa aiba grija de ea.
Legat de incidentul cu refuzatul, cel mai probabil, de fapt.. cu siguranta crede ca acum nu o mai doresti pentru ca nu se mai ingrijeste. La asta trebuie sa lucrezi, subtil, si cu mare grija, asa ca un neurochirurg . Nici sa ii dai de inteles ca situatia e ok dar nici sa o faci sa creada ca iti provoaca sila.
Succes!
" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."
- heart_beat
- Insomniac member
- De la: ♫
- Inregistrat: 2009-12-18
Ideea de baza e sa o faci sa inteleaga ca,da, are un copil, e mama,d ar mai presus de toate e femeie, si trebuie sa aiba grija de ea.
sunt de aceeasi parere nu vreau sa te judec dar mi se pare ca ai exagerat putin avand in vedere ca nu ati mai facut sex din august tu sa o refuzi pentru ca era in haine de casa, inteleg ca vrei sa fie sotia ta sexy pt tine dar puteai sa fi putin mai subtil, de exemplu sa o inviti sa faceti o baie relaxanta impreuna sau ceva de genul...iti zic asta pt ca eu una sunt mai friguroasa si stau imbracata gros prin casa si chiar il apuca rasul pe iubi cand ne "incalzim" si mie imi ia cateva minute sa imi dau jos hainele dar asta niciodata nu i-a luat cheful
- CRYSSAaa
- Full member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2009-11-06
Te inteleg ca ai refuzat-o si nu doar pt. ca era imbracata in trening, in trecut cand viata sexuala era constanta cred ca faceai dragoste cu ea si daca era cu caciula pe cap si imbracata in zdrente. Ai refuzat-o pt ca, macar dupa atata timp, putea sa isi dea un gram de osteneala pt tine. Vrei sa stii ca, contezi. Si orice om vrea sa se simta iubit, alintat, dorit.
Ni s-a intamplat si noua sa o rarim cu sexul o perioada de cateva luni (a avut el un proiect extra work ce ii manca tot timpul, dormea 4-5 ore pe noapte si nu ii mai ardea de nimic ) si am observat tensiunea. In plus, am observat ca de fiecare data cand nu facem sex mai mult de 1 saptamana , incepem sa ne certam pe prostii. Si cu cat nu faci sex, cu atat veti mari perioada de no-sex, pt ca, din pacate corpul se invata asa (la mine cel putin). Noi, cand am avut perioada aia de cateva luni cu sex forte putin, am discutat si practic, 1-2 saptamani am facut sex, pt ca trebuia sa salvam partea asta, pt ca asa era normal (cel putin eu asta aveam in cap: da, nu-s tocmai in forma, parca as dormi, da ce naiba, era asa de bine cand adormeam dupa ce faceam dragoste... trebuie sa ne revenim), desi amandoi sincer nu prea aveam neaparat chef deoarece organismul se invatase asa. Bine, dupa ce incepeam sa fim excitati totul era super. Treaba e sa combati lenea si somnul. Dupa asta a reintrat totul pe fagasul normal, cheful si dorinta au revenit instantaneu. Suna urat sa faci sex ca trebuie, na, asta ar trebui sa vina de la sine. Dar daca te opresti constant organismul se invata asa si ii ajunge o data pe luna, sau mai grav la 4 luni. Cel putin asta am obs. la noi. Dar sa nu uitam ca orice invat are si dezvat! Si pofta vine mancand...
Vorbeste cu ea, dar fara reprosuri cum ca ar fi doar vina ei (va constientiza ea singura). Reaminteste-i ce bine era cand aveati viata sexuala frumoasa, cat de calmi si zambitori va trezeati, cata energie va dadea si cum va transforma in romantici. La naiba, da..era asa de bine...eram asa de frumosi.. de ce suntem nenuni sa renuntam la asa ceva? La noi asta a functinat.
Avem si noi un bebe pe drum, asa ca o sa casc ochii sa nu fac si eu gresala asta, sigur o sa-mi ramana in cap povestea asta, la modul: "asa nu!".
Ultima oara a fost editat de CRYSSAaa (2011-11-09 23:16:58)
37+ Sunt tot eu, dar port 2 inimioare. Doamne, voi fi mamica!
- SisterOfNight
- New member
- Inregistrat: 2011-01-29
Nici eu nu ma pricep la capitolul sfaturi in cadrul unei casnicii... dar sunt multe lucruri pe care le poti face mai subtil pentru a o face sa isi doreasca din nou sa se aranjeze... ar trebui sa lasi balta partea cu reprosurile ( nu functioneaza ..ba mai mult se va inchide in ea..stiu ca e greu...si eu imi propun de mult timp sa renunt la abordarea asta). De exemplu ii poti face tu cadou o zi la salon ... aranjezi ca cineva sa aiba grija de fetita intr-un weekend , si ii spui ca ziua aceea este pentru ea... un hairstyling, o manichiura, si apoi un masaj relaxant facut de tine. Sau poti sa ii dai tu exemplul, sa incepi tu sa te ingrijesti mai mult. Poti lua o sedinta foto pentru voi doi, unde va simti ca e nevoie de asa ceva, iar cand va vedea pozele si rezultatul sigur o vor motiva. Stiu ca e greu si de obicei tendinta e sa ii faci morala celuilalt... dar asta merge foarte rar. Uite mie intr-o zi prietenul meu asa stangaci cum este el in ale aranjatului, mi-a oferit o zi de rasfat asa cu manutele lui, mi-a uscat parul , s-a chinuit sa imi faca unghiile etc etc... nu are cum sa nu impresioneze o femeie faptul ca tu iti dedici timpul sa ai grija de ea chiar si la nivelul asta oarecum superficial. Bafta iti doresc, si noi avem niste probleme cu frecventa sexului, eu sincer as vrea mult mai des decat e el dispus in ultima vreme, dar sper incet incet sa ne revenim cumva.
- drakishar
- New member
- Inregistrat: 2011-11-09
Multumesc pentru raspunsuri.
Bona avem, face si mancare, menajera avem de asemenea. I-am propus de mult sa aiba grija de ea. A fost la hairstyling, unde a vrut etc. La fel la cosmetica, sala etc. De exemplu la cosmetica, ultima gaselnita e ceva bazin + alte chestii in total 400 ron /sedinta , si dureaza 2 ore. S-a dus acolo saptmanal anu trecut si anul asta pana prin vara. Problema e metoda in care se afiseaza in fata mea. Cand iese in oras sau ceva de genu se aranjeaza . Dar acasa nu. Pe langa asta isi cumpara haine doar pentru work. Am dus-o in concediu in italia si germania, am fost cu ea la shopping in jur de 5 zile si si-a cumparat 3 bluze de 40 de euro bucata. De asemenea nu am reusit sa o faca sa isi ea incaltaminte.... a preferat sa isi ea niste cizme din romania cu 250 ron, in loc sa isi aleaga din germania . Intr-adevar cele din germania erau de la 200 euro in sus, dar am ramas stupefiat ca nu i-a placut nici o pereche in 10 magazine in care erau expuse 40-50 de modele in fiecare.
Ma rog nu stiu ce sa mai fac sa isi revina. Partea funny e ca inainte sa ne casatorim a sustinut sus si tare, chiar m-a emintat sa zic asa, ca ea nu e genu de femeie care sa nu se ingrijeazsca.
- eph
- Hero member
- Inregistrat: 2011-04-06
pe mine m-a jignit putin ideea cu 'NU! asa nuuu!' tinaind cont de faptul ca ai precizat ca ea arata bine si tu nu. ar trebui sa te puna si ea sa slabesti. si iubitul meu e scund, grasut cu totul si mai ales cu burtica maaare si mie chiar nu mi plac oamenii grasi, dar pe el il iubesc, pe el il vreau si ma deranjeaza doar ideea ca e prea lenes sa arate decent. cum ar fii sa-l refuz pana da burta jos? e o mama si femeie de cariera obosita, ai si tu rabdare sau relaxeaz-o cumva.
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
Si mie mi se pare ciudat ca nu ai vrut sa faci sex cu ea doar fiindca nu era aranjata, desi zici ca ai stat pe uscat 4 luni... eu ma gandesc la al meu, sigur dupa atata timp fara sex de eram venita de la sapa si nu ma refuza dar poate tu ori te-ai obisnuit fara sex dupa o asemenea pauza, ori esti mai deosebit si acorzi mare atentie chestiilor astora. Mie personal mi se pare cam neobisnuita reactia ta pt un barbat. Eu cred ca de fapt denota multa frustrare acumulata despre care ar trebui sa discuti serios cu sotia ta. Asa nu ajungeti nicaieri, relatia voastra se va raci din ce in ce mai mult. Practic, voi in momentul asta sunteti doi colegi de apartament care intamplator au un copil impreuna... Nu e ok deloc situatia asta, discutati serios, descoperiti ce isi doreste fiecare de la celalalt, incercati sa va regasiti.
- ionela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-03-24
la mine nu conteaza cum sunt( desi am mereu grija de mine, dar sa zic ca nu am chef intr-o zi sa-mi spal parul si arata nasol) nu ma refuza absolut niciodata, mai degraba eu mai dau inapoi ca is obosita si ma misc in reluare.
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
Bai ce baiat rau esti ca ai avut tupeul sa-ti refuzi nevasta. Rusinica. Cum sa refuzi tu ca BARBAT o partida de sex? Doar avem o reputatie de sex toys de intretinut, nu?
Do the world a favor, stay like this forever.
- *joy*
- Insomniac member
- Inregistrat: 2011-02-09
Random a scris:Bai ce baiat rau esti ca ai avut tupeul sa-ti refuzi nevasta. Rusinica. Cum sa refuzi tu ca BARBAT o partida de sex? Doar avem o reputatie de sex toys de intretinut, nu?
am urmarit din umbra discutia,si nu am vrut sa ma bag,dar R.,ai spus-o foarte bine. Nu a facut nicio crima omu` ca nu a vrut sa se culce cu ea,atata timp cat nu il atragea. Hai sa povestim toate acum ca vai,ce barbati/iubiti extraordinari avem noi,si nu ne refuza absolut NICIODATA,ca ei sunt programati sa faca sex de cate ori avem noi chef,chiar si atunci cand aratam pur si simplu dezastruos. Omu` nu facuse sex de o gramada timp,si vroia acum ceva frumos,nu sa apara ea in trening si cu parul nespalat. Dar repet,va dati seama ce nenorocire ca nu a vrut?! Oh God!
@initiator,comunicarea e totul. tu trebuie sa ii spui ei ce ne-ai spus si noua aici,si anume ca nu te atrage asa si ca nu vrei asa. Se poate sa o doara,dar e adevarul,ce altceva ai putea sa faci cand ea nu se prinde de subtilitatile tale? Eu cred ca daca vrei o casnicie fericita pe viitor,sa vorbesti deschis cu ea,si in felul asta ea va stii ce sa schimbe.
- Random
- Hero member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2011-01-28
Nu stiu despre voi, dar eu unul daca mananc de la fast-food-ul din coltu strazii un sandwich facut de o femeie...o perioada foarte lunga de timp si ma invat cu el, iar ea pleaca in concediu 2 saptamani si vine cineva nou....pot sa mor de foame si pana nu vine femeia aia eu nu mananc altul... Ma amagesc eu cu covrigei si saratele si mai stiu eu ce prostii...dar un sandwich bun, suculent si cu de toate ca la mama lui facut de cine stiu eu ca se pricepe...n-ai cum sa nu-i duci dorul. Oricat de atragatoare poate parea oferta cucoanei noi.
Do the world a favor, stay like this forever.
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
ma scuzati ca ma bag asa, ca musca-n lapte, da' chiar era necesar sa iti insiri proprietatile si tona de bani de care dispui? mie mi se pare cam absurd...
revenind la subiect, si mie mi se pare un motiv absolut pueril "nu era ingrijita, nu ma ating de ea"; pe de alta parte, rezonez si cu ce au zis bia si R, deci "adevaru' " e undeva la mijloc.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- andutu
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-05
tocmai yoyo ca vroia sa arate ca ii face toate mofturile, ca tine foarte mult la ea si vrea sa aiba femeia dinainte inapoi, eu una nu am vazut ideea asta ca pe o etalare de avere. inainte sa primeasca avansarea aia in post avea grija de ea, acum nu. pana la urma are in casa bona, menajera...ele fac totul, ea se duce la servici, se intoarce si atat. cred ca ar avea timp si pentru ea; daca era un caz in care venea dupa 10 ore de munca si se apuca si in casa de curatenie, mancare, copil si toate alea, atunci era de inteles ca nu are timp, dar asa.....aa si pentru servici are timp sa se "gateasca'" dar pentru el nu desi a respins-o cand vroiau sa , cred ca trebuia sa ii de-a de gandit ei.
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!
- yoyolina
- Moderator
- Inregistrat: 2007-09-04
ideea de baza am prins-o, dar a insistat prea mult pe preturi (pt gusturile mele cel putin) in fine, ceva va trebui sa schimbe la ea, nu de alta, dar delasarea asta, faptul ca nu mai are grija de ea in primul rand, si apoi de partener (si aici nu ma refer doar la sex, ci la grija aia pe care i-o porti celui de langa tine) poate trada problemute mai grave atat la nivel personal cat si de cuplu.
daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.
- andutu
- Full member
- Inregistrat: 2008-10-05
cu asta sunt de acord
Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!
- *joy*
- Insomniac member
drakishar,dar relatia ei cu fetita voastra cum e? Voi ca mami si tati cum apareti in fata fetitei(adica,iesiti impreun toti trei,va jucati impreuna,etc)?
Ultima oara a fost editat de Biannca (2011-11-11 12:27:58)
- *joy*
- Insomniac member
@ani88,nici o persoana nu se poate compara cu alta persoana. Nu e regula general valabila pentru toti barbatii ceea ce ai spus tu mai sus. Fiecare are nevoile lui,gusturile lui s.a.m.d. Nu ne apucam acum sa dam cu pietre ca am intalnit noi vreo 2 dificili care vroiau sa avem parul desfacut. Asta e el,si asta isi doreste. Nu inteleg de ce e asa dificil pentru femei sa inteleaga ca au si ei pretentiile lor,cum si noi avem pretentiile noastre.
- V's bunny
- Full member
- Inregistrat: 2009-05-03
@Biannca: nu cred ca are nimeni nimic impotriva ideii ca si barbatii au pretentiile lor, dar pretentiile astea trebuie si ele comunicate ca sa afle si femeia aia. Si sincer, eu chiar cred ca barbatii au mult mai putine pretentii de genul asta sau in cazul de fata, ar trebui sa aiba. In primul rand e vorba de sotia sa, pe care se presupune ca o iubeste(desi nu e clar specificat aici) si cred ca ar fi trebuit sa faca si el niste compromisuri daca chiar isi doreste sa-si salveze relatia. In al doilea rand, aici s-au pomenit foarte multe "favoruri" materiale pe care i le-a facut sotiei sale de-a lungul timpului, nu se vorbeste nimic despre iubire, afectiune etc. @Drakishar: de iubit, o mai iubesti? esti afectuos cu ea sau macar incerci sa fii? Pentru ca eu cred ca asta ar conta mult mai mult pt relatia voastra decat s-o pui sa-si cumpere cizme de 200 de euro de care ai vazut ca nu are nevoie.
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|