homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....-2

#20 2011-11-11 15:31:56

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: No sex .... de 4 luni ... azi am refuzat-o prima data ....

eu zic ca trebuie sa ne mai uitam si in oglinda... cum zicea cora printr-un post despre pretentiile barbatilor legate de aspectul fizic al femeilor (sper ca n-o deranjeaza pe cora ca o citez asa) ceva de genul: femeia trebuie sa fie bomba sexi, ei doar sa existe! incredibil doamne!. perfect de acord si atunci si acum. am spus si mai sus pentru domnul d-nu-stiu-cum: te-ai gandit sa dai burta aia jos? ti-ar placea sa te refuze pe motivul asta? si sa nu ti-o spuna direct...

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-11 15:32:38)

#21 2011-11-11 15:44:41

clala81
New member
Inregistrat: 2011-10-06

Si eu sunt casatorita si am doi copii. Au fost momente in care mi-a spus si mie sotul meu ca ar trebui sa am mai multa grija de mine. Avea dreptate.... dar nu stiu ce era cu mine, pur si simplu nu aveam chef. Am avut noroc ca m-a inteles, dupa o sapt. mi-a trecut. Am inceput sa ma aranjez, sa fiu iar eu.
Eu cred ca cu totii avem nevoie de o pauza, chiar si de la frumusete (ingrijire), daca lucru asta nu dureaza de prea mult timp, nu te ingrijora isi va reveni, daca toata viata ei s-a ingrijit o va face si de acum incolo. Invata sa o iubesti asa cum e. Sunt curioasa cum ai privit-o cand a fost insarcinata si probabil un pic grasuta. Aceeasi reactie aveai si atunci?
Nu vreau sa fiu dura sau sa te judec dar cred ca exagerezi un pic, eu cred ca este la fel de frumoasa si cand e in trening, e sotia ta si mama copilului tau. Asta nu inseamna nimic?
Daca nu iti place treningul ei da-l jos si problema s-a rezolvat.
Si inca ceva, ai intrebat-o vreodata ce parere are ea despre tine? Tu cu ce te imbraci in casa? Desi nu sunt fan trening noi tot in trening stam in casa si nu e nici o problema. Si faptul ca are bona si femeie in casa nu inseamna ca e fericita, sau asta e pretul pe care trebuie sa il plateasca ptr ca face concedii in strainatate si alte chestii in euro? Sa stii ca nu este singura, acum se poarta.
Nu ti s-a intamplat niciodata sa fii nebarbierit? Oare ei i-a placut? Nu stiu, dar cred ca nu a aruncat cu pietre in tine.
Sunt femeie si trebuie sa o apar. tongue

#22 2011-11-11 15:56:42

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

Imi place subiectul asta.. smile E clar ca barbatii, in general, cam asa gandesc, cum au spus cateva fete mai sus.. ca femeile trebuie sa fie niste bombe sexy iar ei doar sa existe. Dar cum a pus el problema, astea ar trebui sa se discute numai intre barbati, la o bere, cand mai au ei glumitele lor in care "critica" fiecare femeie.. ca uite ce picioare are aia, ca ce-i cu fatza aia de nu-stiu-cum, ce grasa e, ce cracanata e etc. Dar acasa, mai ales cu sotia, nu cred ca-si au rostul asemenea comentarii sau ganduri. De aia e sotia ta, de aia ai stat atat timp cu ea, o stii cum e, banuiesc ca o si iubesti daca nu te gandesti ( in situatia in care voi nu mai faceti dragoste de 4 luni) sa o inseli.. deci ca era in trening si papuci de casa si nu apucase sa faca o baitza nu ar fi trebuit sa o respingi, ca doar momente are fiecare.. O femeie, in casa, oricum sta mai lejer imbracata. Nici nu cred ca ea in mod normal se tot aranja cand statea acasa, umbla numai in fustite si cu pantofi, si taman acum cand ti-a zis ca vrea sa faceti sex, in dupa-amiaza aia si-a trantit un trening pe ea.. Deci tu ai dorit-o mereu, si ea oricum era  imbracata lejer prin casa..
Am vrut sa scriu la subiectul asta pentru ca tocmai ieri am fost intr-o ferma de porci unde miroase ca atare, si tot "parfumul" iti ajunge pana la chiloti.. iar cand am ajuns acasa NU curgea apa calda!!! Iub a spus ca vine pe la mine si i-am zis ca daca suporta un porcusor nespalat langa el, sa vina smile A venit, eu eram deja in pijamale (cele de la mama lui, deci nu va inchipuiti ca erau sexy, chiar deloc, sunt asa..mai de baba:) ) mi-a adus niste sosetele de lana de purtat prin casa, le-am pus imediat in picioare si m-am bagat in pat si a sarit direct pe mine, ca el ma doreste si nu tine cont de nici un miros, ca nu se simte mirosul de balegar..
Si asta pentru ca m-a dorit in orice ipostaza si ma vede sexy si draguta pentru ca sunt iubita lui si ma vrea oricum as fi.
Intr-adevar, noi nu am stat atatia ani impreuna(ati putea spune ca suntem la inceput si e normal sa ne dorim in fiecare zi) dar cred ca esenta e aceeasi smile

Ultima oara a fost editat de deea_si (2011-11-11 16:00:26)

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#23 2011-11-11 16:46:56

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Omu a cerut un sfat, nu sa fie judecat el si familia lui. Sfat cum sa-si faca nevasta sa prezinte interes sexual IAR pentru el.

Do the world a favor, stay like this forever.

#24 2011-11-11 17:00:09

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Random, pai se pare ca nevasta tocmai ce a prezentat interes sexual IAR pentru el, insa lui nu-i place in trenig si-n papuci  big_smile

Publicitate

loading...

#25 2011-11-11 17:15:37

eph
Hero member

hmm eu am citit altfel ce a spus random... ca ea nu mai reprezinta interes sexula pentru el, nu in papuci si neingrijita.

#26 2011-11-11 17:18:06

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Frankie, citind ce ai scris tu si recitind ce a scris Random se poate intelege si asa. Daca asta era sensul nu pot decat sa fiu de acord, doar ca e putin ironic spus ca, desi asta se pare ca-i problema, omul nostru nu asta intreba big_smile

#27 2011-11-11 18:02:24

deea_si
Full member
Inregistrat: 2008-10-15

ani88 a scris:

Dupa cum observi, daca o iubeste si daca duhneste a porci, tot o iubeste. Well...cred ca e faza cu porcii e  cam hardcore totusi wink)

offtopic  faza cu porcii e cum vrei dar este frumoasa realitate atunci cand vrei sa lucrezi intr-o ferma de porci si ajungi acasa si nu curge apa calda. E o dovada buna de iubire reactia iubului meu

*Even the biggest failure, even the worst, beats the hell out of never trying.
*Sa fii veterinar este unul din cele mai speciale lucruri din lume hjarta
*16.04.13 - cea mai frumoasa zi

#28 2011-11-11 21:00:40

ciresica_oky_doky
Full member
Inregistrat: 2007-06-20

nu ca ma dau eu experta..am doar 22 ani. dar ce pot spune din perspectiva mea de femeie: ar trebui sa incerci sa comunici mai mult cu ea. o discutie sincera undeva doar voi 2, la munte in weekend intr-o cabana din creierul muntilor cred k ar rezolva pb voastre. incearca eventual sa lasi fetita la parintii tai/ai ei. intreab-o deschis ce o nemultumeste. poate nu mai esti tu atragator pt ea..ai spus ca ea nu se mai aranjeaza pt tine desi stie mai mult ca sigur ca tie asa iti place..poate a folosit asta pt ati spune ca nu te mai vrea..si a venit la tine vraiste stiind sigur ca o sa o refuzi. sau poate ca vrea sa vada daca o iubesti chiar dak e neingrijita si k vei fi acolo oricand pt ea.

tb sa vorbesti cu ea serios..altfel nu o sa va fie bine.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima suflare ca sa-ti spun "Te iubesc!"-  hjarta    hjarta     hjarta    hjarta    hjarta

#29 2011-11-12 10:57:43

coraline
Addicted member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2010-06-09

eu nu pricep chestia cu "facut toate mofturile" nustiu adica ok, ati fost in cocnediu, dar din cate observ si ea munceste si pe ceva banuti buni, nu doar tu, asa ca nu "ai dus-o" in concediu, ci "ati fost" impreuna, ca nu doar tu platesti, nu?

si sunt de acord cu yoyo, nu trebuia sa insiri tonele de bani pe aici, afectiunea/respectul/atentia nu se masoara in bani, ca altfel multi am fi privati de ele. sau multi nefericiti ar fi de neinteles pentru ca primesc cadouri la greu, insa relatia sentimentala e moarta de mult.

si nu cred ca banii ei sunt ai ei si ai tai sunt tot ai ei incat sa relatezi povestea in acest mod.

continuand in sirul problemei (nu frankei nu ma supar tongue ) este adevarat ca barbatii sunt primii care o lasa moale cu ingrijitul, chiar un prieten bun imi povestea ca de cand are gagica s-a lasat de sport, a facut burta ca deh, are femeie ce ii mai trebuie.

eu una sunt genul de femeie care fara machiaj sau unghii facute nu iese pe usa afara, si totusi nu pot spune ca am atentie multa in relatie. si tin minte acum 5 ani, cand eram la inceput cu al meu cand eram imbracata in hainele maicasii, largi, urate, rupte, vai de ele si el ma ciupea de fund si voia sa sara pe mine. nu dadea doi bani pe cum aratam, ma voia si asa. iar acum ca arat "ca scoasa din revina" (cu modestia de rigoare  angel ) nu mai am parte de ea.

deci nu stiu cat de mult conteaza aspectul, eu cred ca problemele sunt altundeva, mai adanc.

Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny

#30 2011-11-12 11:14:09

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Sincera sa fiu imi suna un pic a telenovela, dar cine stie poate o fi adevarat. Vad ca domnul nu a mai intrat pe aici big_smile

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#31 2011-11-12 11:34:27

eph
Hero member

la asta ma gandeam si eu. altul care face studii... sau are nevoie de atentia noastra tongue dar mai conteaza? ne da subiect de discutie tongue cora mi-ai amintit ca si al meu facea asa, eram imbracata intr-un tricou de al lui mare si larg si vechi de dormit, cu short de al lui pana la genunchi si spalam vase. si el ce facea? statea strategic intr-un colt al bucatariei ca de acolo cum batea lumina imi vedea sanii prin tricou rotfl2 si dupa un timp nu se mai putea abtine si venea si ma lua in brate pe la spate si ma pipaia, saruta si eram cu ochii pe usa sa nu intre ai lui tongue

#32 2011-11-12 22:23:59

my_aa
Insomniac member
Inregistrat: 2007-10-29

La inceput cand atractia e puternica si cand hormonii ne "invadeaza" creierul, nu conteaza atat de mult aspectul, nici nu ne uitam la cum e imbracat partenerul, sau la cat e de aranjat, ne scapa multe detalii, dar peste un timp, cand chimia isi pierde din intensitate si suntem mai obiectivi, toate aceste lucruri incep sa conteze...

„Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.”

#33 2011-11-12 22:30:07

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

my_aa, mi-ai luat vorba din gura smile chiar asa e
daca partenerul e atras de noi in ciuda faptului ca suntem neingrijiti la un moment dat, nu trebuie sa concluzionam ca o va face intotdeauna
mie treningul la femei mi se pare moartea pasiunii lol poti sa fii supermodel, in trening vei arata diform si oribil... parerea mea, poate unora li se pare sexy
dar daca stiu parerea partenerului despre asta pot macar sa i-o respect

#34 2011-11-12 23:35:44

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Vad ca multe ati zis "vai, dar uite ca pana la urma ea a venit la tine sa faceti sex si tu ai refuzat-o"
Dupa cum a expus el problema, el a venit la el imbracata lalau, cu parul uns si per ansablu neingrijita, care mie imi inspira asa un fel de "no, bine, hai sa facem sex sa scap de gura ta" Asa, intr-o sila, din partea ei, daca ma intelegeti. Ma scuzati, da asa nici mie nu mi-ar trebui in locul lui. Nu asa se manifesta o femeie care isi doreste sa-si atraga omul.

Sau e doar pt ca iau exemplul personal si nu ma astept ca barbatul sa sara pe mine indiferent cum arat, cum miros si cum ma manifest. Si reciproca e valabila. Si invers, daca nu sunt intr-o stare cat de cat "igienica" nici nu ma dau la el, ca nu ma simt eu bine. A fost cand intr-o perioada eram foarte ocupata si n-aveam timp sa ma epilez inghinal si ajunsesem in situatia in care nu se mai vedea veverita din cauza padurii si cand m-a vazut (fiind obisnuit cu mine epilata ca lumea tot timpul) n-a fost foarte incantat dar nu m-am simtit ofensata de parerea lui. Nu mai stiu daca am facut-o sau nu atunci.

Apoi, s-a spus ca la inceput e normal sa sara unii pe altii chiar si cand sunt imbracati lalau, rupt sau, oricum, neingrijiti, ca e atractia mare. Nu stiu cum e asta, ca pe mine nu m-a vazut niciodata aratand neglijent, nici macar dupa ce ne-am mutat impreuna, daramite "la inceput". 

Asa, ca dupa parerea mea, omul are tot dreptul sa NU aiba chef sa faca sex cu versiunea homeless a nevestei, daca nu-l atrage aceasta ipostaza. 

offtopic Heim, uita-te la pagina asta si zi-mi daca treningurile ti se mai par moartea pasiunii. Mie mi se par sporty-sexy. Nu zic ca am de astea, dar am ceva asemanator de la noi.
http://www.victoriassecret.com/clothing … pageAt=all

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#35 2011-11-12 23:54:15

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

vai kath,ce dragute suuuuuuunt hjarta

#36 2011-11-13 00:53:29

Random
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2011-01-28

Mrrr

Do the world a favor, stay like this forever.

#37 2011-11-13 01:02:13

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

rotfl2

#38 2011-11-13 03:17:16

drakishar
New member
Inregistrat: 2011-11-09

kathrynn a scris:

Asa, ca dupa parerea mea, omul are tot dreptul sa NU aiba chef sa faca sex cu versiunea homeless a nevestei, daca nu-l atrage aceasta ipostaza. 

offtopic Heim, uita-te la pagina asta si zi-mi daca treningurile ti se mai par moartea pasiunii. Mie mi se par sporty-sexy. Nu zic ca am de astea, dar am ceva asemanator de la noi.
http://www.victoriassecret.com/clothing … pageAt=all

Thx ! you got it right !

multumesc, pentru raspunsuri.
Vroiam sa aflu cat de tare am dat-o in bara  ......

Legat de partea de familie , cat de mult iesim impreuna , daca ne jucam impreuna cu fetita ...etc. Iesim si stam impreuna, cat de mult ne permite timpul, eu uneori am saptmani in care am de lucru 10-14 ore pe zi   ... dar in weekend stam impreuna, facem totul impreuna. Evident copilul o prefera pe maicasa . De iubit ne iubeste pe amandoi, e usor de vazut dimineata cand plecam, si seara cand ajungem, cand ne jucam etc. Daca ramane doar cu mine , ne intelegem extraordinar, ne jucam impreuna, invatam incet sa il pronuntam corect pe R, mai are probleme inca, desenam, ne uitam la stele ....etc .Cand e si maicasa devine plangacioasa si mofturoasa .

Legat de concediii,am gresit in primul post.......  destinaitiile le-am hotarat impreuna ... De exemplu pe mine nu ma atrage Antalia and all fucking inclusive deloc.... Ea a era innebunita dupa asa ceva, pana la urma am hotarat impreuna sa incercam Europa occidentala inainte de turcia . si nu ne-a parut rau deloc ....Ea a ramas de-a dreptul incantata, eu am fost fericit ca i-a placut si ei si la fetita si ca ne-am distrat impreuna enorm.
Vis-a vi de partea financiara , de ce am tinut nevoia sa faca o descriere mai detaliata ... ca sa elimin posturile de genu : vezi ca fuge cu altu ca e mai bogat ala, sau c-a i-a trimis un buchet de 29 de trandafiri cand a facut ea 30 de ani .....etc....
Legat de shopping , Nu e genu de femeie sa rupa C.C-urile, dimpotriva ...Dar ma scoate din sarite cand isi cumpara cizme cu 200 de ron reduse de la 300 ... Si cand le incalta zice ca ii vin bine pentru pretu ala.... I-am spus ca sunt execrabile din prima, e usor de observat dupa croi si dupa modul incare stau pe picior ... ma rog she doesn't fucking care .

Anyway, multam de raspunsuri si astept si mai multe pareri .
Eu continui sa cred ca indiferent cat de mult ne iubim unu pe altul, un anumit minim nivel de prezentare si ingrijire e necesar. Niciodata nu am sarit pe ea, ca sa zic asa, daca nu ma dusasem inainte. Si nici ea nu a fost de acord sa o facem, daca nu se simtea curata, epilata etc. Doar ca anu asta a luat-o pe aratura rau de tot ...

Ma rog, maine se intoarce dintr-o delegatie si probabil incepem sa discutam ....

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.