|
Nu esti logat.
Analize si menopauza precoce#1 2011-11-09 21:41:29
Analize si menopauza precoceAm fost la un control ginecologic pentru ca imi intarziase menstra cu 2 saptamani (iar ultimele 2 menstre au fost foarte inchise la culoare - maro inchis) si urma controlului am facut o ecografie transvaginala si analize de sange. La ecografie mi s-a spus ca pe un ovar as avea un chist transonic de 1.5/1.6 cm (ovar microchistic), iar celalalt ovar prezenta mici foliculi dispusi aleator cu ecodensitate crescuta (suspect de sindrom Stein L). "Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." - Octavian Paler. Offline #2 2011-11-21 12:02:40
Re: Analize si menopauza precocenu au cum sa incemne menopauza de nici un fel.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2011-11-25 16:32:01
Re: Analize si menopauza precoceam fost la analize saptamana trecuta insa doctorita mea este plecata si imi poate interpreta analizele abia saptamana viitoare si nu mai am rabdare.imi puteti interpreta rezultatele? Offline #4 2012-01-28 15:25:22
Re: Analize si menopauza precoceBuna doctoressa si multumesc de raspunsul tau. "Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata." - Octavian Paler. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|