homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Lipsa sexului, inca o problema (?!)

#1 2011-11-11 20:54:34

Vx2
Full member
Inregistrat: 2011-10-02

Lipsa sexului, inca o problema (?!)

Fetelor, sper sa nu va plictisesc cu urmatorul meu post dar... vin si eu aici cu ale mele, poate gasesc un sfat, ceva.

Dupa cum am mai spus, am 18 ani si anul acesta am Bacul si admiterea. De ce incep asa? Pai... problema mea se manifesta in relatia pe care o am cu al meu prieten de aproape 2 ani. Eu am 18 ani, el 22.
In ultima vreme (4-5 luni) lucrurile au stat foarte prost. Ne-am tot certat, iar eu am propus sa ne despartim de foarte multe ori. Il iubesc sincer, pentru ca altfel nu as fi ramas langa el, m-am gandit si eu ca poate... a aparut obisnuinta dar nu. Motivul pentru care nu ne-am despartit a fost ca am stat de fiecare data, am discutat si am ajuns la concluzia ca ne iubim, si vrem sa incercam.
Acum... certurile erau pe teme complet puerile, sincera sa fiu, dar, nu asta este cea mai mare problema.
Ideea este ca, in ultima vreme nu mai facem sex. Inainte faceam sex si la 2 zile, acum... trec si doua saptamanai fara sa avem parte de actiune. Si asta se intampla pentru ca ba nu avem timp, si acum, in ultima vreme, si mai rau, eu nu mai am chef.
Sunt efectiv stoarsa cu atatea meditatii, stres, si multe alte probleme care ma apasa din exterior. Sunt absolut ingrozita, am discutat cu el de nenumarate ori (el este student la psihologie, asa ca discutiile cu el sunt... productive de cele mai multe ori) si mi-a spus ca este dispus sa astepte, ca... intr-adevar vrea sa facem sex  dar ca intelege ca am un an greu si nu ma preseaza.
Totusi, sunt extrem de paranoica de fel, si mi-e absolut groaza ca o sa se plictiseasca sa stea dupa fundul meu si o sa inceapa sa se uite dupa altele.
De asemenea, nu inteleg, si nici nu stiu cum sa gestionez situatia. Incerc sa 'ma pun' in starea necesara dar nu reusesc. El, de asemenea incearca dar pur si simplu nu mai simt energia aia sexuala de care ai nevoie ca sa incingi lucruruile. Cand facem sex... totul e ok, ajung la orgasm dar chiar si asa, inainte aveam si 15 orgasme, acum dupa 2-3 (daca le am si pe alea), pa. Sunt chiar ingrijorata, ma gandeam ca poate se intampla asta si de la pastilute, dar le iau de atata timp si pana acum nu am avut probleme.
Chiar nu stiu ce sa fac, mi-e teama sa nu se agraveze lucrurile din cauza lipsei asteia de sex, pentru ca si asa... inca mai avem de lucrat la multe alte lucruri.
Nici nu stiu, adica, nu pot sa fac sex cu el cand nu vreau,ca ... nu sunt  lubrifiata si ar fii un non-sens, si nici el nu ar vrea, dar nici nu vreau sa il tin pe bara doar pentru ca ma apuca pe mine pandaliile. De vorbim am vorbit si v-am zis ce raspuns mi-a dat... acuma, nici nu stiu.
Voi ati trecut prin perioade de genul? Cum le-ati rezolvat?   supa

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#2 2011-11-11 21:58:53

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Lipsa sexului, inca o problema (?!)

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:24:46)

#3 2011-11-11 23:13:17

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Nu am ce sa mai zic,Frankie a spus tot big_smile si sunt de acord

#4 2011-11-12 10:11:07

Vx2
Full member

frankie, am citit ce ai spsu tu acolo si vreau sa iti multumesc. Legat de intrebarea ta...nu, cred ca ma confunzi, al meu are mereu chef de sex lol e ca un mic iepuras.
Oricum, de incercat , incerc tot ce se poate, iau suplimente alimentare, la 10 sunt in pat ca la 6 dimineata trebuie sa ma trezesc dar... e problema si cu programul nostru. Pana acum stateam mult timp ba eu la el ba el la mine, dar acum... el are cursuri de la 10 la 2 apoi de la 6 seara la 1 noaptea lucreaza asa ca stam fiecare la casa lui, pentru ca eu sa pot sa imi invat si sa ma odihnesc (era ingrozitor cand stateam la el/el la mine pentru ca noaptea la 2 ma trezeam ca sa mai stam impreuna si apoi a doua zi eram terminata).
I-am spus (si nici nu cred ca era nevoie sa ii repet, ca ma cunoaste destul de bine) de... paranoia mea, si de teama ca o sa ma insele si mi-a spus ca nu am de ce sa imi fac griji. Totusi, ma simt terminata cu nervii, de 2 saptamani sunt cu fundu-n sus mereu, plang din orice, parca ma transform intr-un copil de doi ani si nici nu reusesc sa imi controlez starile astea foarte bine,ceea ce ma sperie, pentru ca eu mereu am fost genul care se controleaza si nu lasa lucrurile sa ii scape de sub control.
Zilele trecute a venit pe la mine si bineinteles ca il apucase cheful, si ma tot mangaia si saruta dar efectiv nu am putut sa il las sa ma atinga, ma sitmeam atat de obosita si fara chef, ca indiferent de ce surprize mi-a tot facut... parca ma simt si mai prost cand vad ca incearca si tot nu merge. Nu stiu... e de la bac lol imi manananca sufletul  lol

" Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore."

#5 2011-11-12 12:01:34

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:24:58)

Publicitate

loading...

#6 2011-11-12 13:35:45

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

eu abia daca am un orgasm, si tb si pt ala sa ma chinui rotfl

#7 2011-11-12 13:46:40

*joy*
Insomniac member
Inregistrat: 2011-02-09

Norocoaso,s-a redus de la 15 la 2-3  rodnar

#8 2011-11-13 11:04:48

Vx2
Full member

lol da, ei bine eu daca incep ceva (imi face un oral, sau...se incing lucrurile) si nu se termina cum trebuie, ma enervez...sincer as vrea sa am chef macar de atat. Aseara nu a lucrat si am stat la mine, si bineinteles ca il apucase cheful, m-a pupat de doua ori pe gat si avea o erectie cat casa dar, eu... spre rusinea mea am adormit.

Am incercat sa mai.. 'condimentez' lucrurile. Mi-a adus un prieten din Japonia un costumas de pisica, i-am facut un mini show acum 2-3 saptamani dar de atunci...
Acum, astazi nu lcureaza dar eu sunt pe stop (desi nu asta e probema, ca de cand iau anticonceptionale folosesc protejslip deci nu e ca si cand am un flux abundent sau ma jeneaza ceva ... ) si azi-dimineata ma trezisem asa cu chef dar acum iarasi sunt asa... not in the mood. Ma gandeam astazi sa ma pun pe treaba si sa imi scot tampeniile din cap dar am atatea de facut pentru scoala ca... nici nu stiu.

Si...sincer rotfl eu m-am speriat putin, daca ma obisnuisem cu atatea orgasme, cand am vazut ca abia aveam 2, daca le aveam si pe alea... m-am panicat.

#9 2011-11-13 12:33:40

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:25:09)

#10 2011-11-13 14:50:46

Vx2
Full member

mai la noi e mai complicat, profii sunt mult mai severi ca in alti ani, ne dau teme in draci (si ploua cu 3 daca nu le faci)... la meditatii de asemenea am o gramada de teme... nu stiu, adica si eu ma mir. Niciodata nu am avut probleme de genul, adica... am avut mereu note bune, invatam dar aveam si timp sa mai fac alte lucruri. Cred ca e si... presiunea asta pe care o simt, ca mi-am dorit mereu sa intru la drept, si acum... simt ca nu mai am timp, si mai am si impresia ca nu gestionez lucruruile destul de bine incat sa... pot sa fiu in grafic. Plus asta s-a suprapus peste alte probleme in familie si diferite maruntisuri care impreuna au facut asa un muuuunte mare pe care simt ca trebuie sa il car in spate. Si cu sanatatea am avut probleme, slabisem o gramada, abia am reusit sa ajung la 42-43 de kilograme, cu eforturi uriase...nu stiu. Ma simt stoarsa, si oricat incerc sa ma calmez, parca mai rau intru in panica la gandul ca maie putin si vine si bacul, vine si admiterea, si poate nu o sa fiu pregatita.
Nu stiu...

#11 2011-11-13 15:48:46

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:25:21)

#12 2011-11-15 20:18:00

Vx2
Full member

astazi am fost in oras sa imi cumpar niste haine dar am intrat si in cateva magazine cu lenjerie si am terminat spargnad o gramada de bani pe tot felul de desuuri si chestiic are pe moment mi-au parut finute si sexoase... Cand am ajuns acasa eram super fericita si entuziasmata sa le port, acum mi-a mai trecut dar in weekendul asta ma pun pe treaba sa "reaprind" flacara pasiunii rotfl
Vorbeam ieri cu A. si chiar ma intreba daca vreau o... cina romantica ceva, dar, nu prea stiu ce sa zic. Niciodata nu am fost fanul sexului dupa cine romantice si alte lucruri de genul.. sunt putin prea siropoase pentru mine. Totusi, ma gandeam sa ma pun in priza si sa ma infiintez la el la usa cu un costumas si doar un palton deasupra.
Sper sa nu deger, sa imi deschida maica-sa usa sau mai rau, sa ma razgandesc  bang

#13 2011-11-16 14:00:45

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:25:31)

#14 2011-11-19 21:41:19

Vx2
Full member

M-am intors, sa va spun ce-am facut, am zis ca daca tot am deschis topicul sa nu il las asa.

Astazi m-am vazut cu A. si am mers la el dupa-masa. Am plecat impreuna de la mine si am renuntat la ideea cu desuurile cel putin pentru moment dinc auza basicii aleia idioate.
Oricum, astazi am avut chiar o zi grozava, si am vorbit si am avut un chef nebun de el, dupa mult timp. Sper doar sa dureze chestia asta. Adica, am incercat sa imi golesc complet mintea, dar si asa a fost cam complicat pana am reusit sa trecem la treaba. Incerc sa ies din cercul asta vicios lol Ca ... fara sex nu-mi convine, dar de asemenea nici nu aveam chef asa ca nu puteam sa fac nimic, deci stateam pe bara si asta contribuia la restu' si tot asa.
happy

#15 2011-11-21 00:24:34

eph
Hero member

.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:25:40)

#16 2011-11-21 15:29:51

Vx2
Full member

ah rotfl am scris la alt topic
nu, am facut eu experimente si am incercat sa ma fac singura inghinal cu ceara, nu la coafor si m-am ars ingrozitor. Si bineinteles ca dupa mi-a aparut in locul ala o basica de toata frumusetea

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.