homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Caut o maxima celebra..ajutati-ma!!!

#1 2011-11-12 12:01:50

ALIV
Full member
Inregistrat: 2011-10-09

Caut o maxima celebra..ajutati-ma!!!

Fetelor zilele trecute am citit pe un forum o maxima foarte frumoasa si din pacate nu mi-o mai amintesc si nici nu stiu pe ce forum am intrat.Era vorba despre dorinta de a fi mai bun de a te schimba in bine si erau mentionate cuvintele Ieri, Azi ,Maine.Poate ma puteti ajuta sa gasesc aceasta maxima ca am  pc peste tot si n-am gasit-o, bine pe net sunt sute de maxime e foarte greu s-o gasesti si sa stai sa le citesti pe toate.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#2 2011-11-12 12:08:43

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Re: Caut o maxima celebra..ajutati-ma!!!

Cauta in arhiva la google si poate gasesti site-ul pe care ai intrat ieri tongue

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#3 2011-11-12 22:17:13

ALIV
Full member

N-am intrat ieri, daca era sa era simplu, am intrat cu cateva zile in urma pe un forum si nu mai stiu pe care, mai mult ca sigur eu cautam ceva si am nimerit pe un foeum unde cineva avea postata o maxima la mesaj si-mi pare al naibii de rau ca n-am scris-o.Acuma, ce sa fac?  dumbom tot degeaba e ca nu mi-o amintesc.

Daca ar fi sa aleg intre a respira si a te iubi, as folosi ultima rasuflare ca sa-ti spun TE IUBESC.

#4 2011-11-12 22:33:20

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

eu doar pe asta il stiu "Pentru un azi ce m?ine va fi un ieri ?ndepărtat"...
nu era cumva pe http://intelepciune.ro/ ?

LE: sau mai stiu unul: Omul de ieri a murit in cel de azi, iar cel de azi moare in cel de maine.

Ultima oara a fost editat de hai_faiv (2011-11-12 22:36:18)

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#5 2011-11-15 17:45:12

ALIV
Full member

Nu, nu-s astea dar oricum iti multumesc.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-16 10:42:21

ALIV
Full member

Mai aveti alte exemple?

#7 2011-11-16 12:01:23

kiki_oana
Full member
Inregistrat: 2011-10-18

Viaţa, pentru a fi suportabilă, trebuie trăită din plin.
Viata este un vis pentru un ?nţelept, un joc pentru un prost, o comedie pentru un bogat, o tragedie pentru cei săraci (Sholom Aleichem)
Singurătatea muşcă uneori chiar din inimă. Octavian Paler
Sa vrei sa fii altcineva e o risipa a ceea ce esti cu adevarat. Kurt Cobain
Cateodata, cel mai bun antidot este sa gusti o inghititura din otrava care te-a ucis. Johnny Hampton
Nu am mai vorbit cu nevasta mea de ani de zile. Nu am vrut sa o intrerup? Rodney Dangerfield
Uneori privim atat de mult la usa care se inchide incat o vedem prea tarziu pe cea care se deschide. Alexander Graham Bell
Lucurile marete se fac de obicei cu riscuri foarte mari. Herodotus
Fiecare om are destinul său; singura regulă este să-l accepte şi să-l urmeze oriunde l-ar duce. Henry Miller

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.