|
Nu esti logat.
Psiholog - recomandari#1 2011-11-12 21:41:28
Psiholog - recomandariHey fetelor.Am si eu o rugaminte la tine, nu stiu cum se procedeaza sau daca exista " recomandari de psiholog" dar eu incerc: Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #2 2011-11-13 13:09:26
Re: Psiholog - recomandari. Ultima oara a fost editat de frankie (2012-02-29 12:27:46) Offline #3 2011-11-13 20:22:58
Re: Psiholog - recomandariStiu ca pe ea ar ajuta-o super mult o persoana apropiata, dar din pacate toti muncim, si ea este pe bara... Si e mai greu... Eu am incercat sa o iau si tare, si cu frumosu', dar ei ii este greu sa treaca peste. Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2011-11-13 22:28:04
Re: Psiholog - recomandariO alternativa ar fi sa intre intr-un grup de dezvoltare personala. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2011-11-14 00:27:14
Re: Psiholog - recomandariprietenul cel mai bun al iubitului a fost parasit dupa 9 ani, fiind in relatie si de la 17 ani... si era daramat, urma sa se si casatoreasca si a spus la un moment dat 'nu mai ai ce sa-mi iei'... m-a durut pe mine cand a spus asta si abia il cunoscusem... grup de dezvoltare... cati ani are ea? ai auzit de AIESEC? ar putea fii o solutie Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-14 00:35:32
Re: Psiholog - recomandariSi eu am trecut printr-o despartire in august,si imediat am suferit o depresie,cadere nervoasa. Offline #7 2011-11-14 10:56:36
Re: Psiholog - recomandariFrankie, are aproape 23 de ani.... am iesit ieri cu ea si niste prietene, si acelasi lucru pe care i l-am spus eu le-au spus si ele, dar ele ies mai mult decat mine, si am zis ca sa se duca si ea cu ele, sa vedem daca o si face... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #8 2011-11-14 10:59:09Re: Psiholog - recomandariAdaug si eu o intrebare. Cum convingi pe cineva sa mearga la psiholog. Tatal meu ia pastile pentru anxietate, si depresie evident la recomandarea unui psihatru, dar parerea mea e ca nu poate sa continue sa ia pastilele astea toata viata si ar trebui sa se duca la psiholog ca sa il ajute sa se descurce cu anxietatea si depresia fara pastile. Offline #9 2011-11-14 11:02:54
Re: Psiholog - recomandariMonica, daca el nu vrea, nu cred ca vei reusi... la psiholog chiar trebuie sa ajungi de bunavoie , ca altfel nu iei in serios si nu ajuta cu nimic... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #10 2011-11-14 11:08:02Re: Psiholog - recomandariPai da, dar cum sa il conving ca nu e frectie la picior de lemn chestia cu psihologul. I-am citit ce se intampla la psiholog, i-am explicat cati ani de facultate si formare fac psihologii, i-am spus de tot felul de colege care merg la psiholog si care se simt mult mai bine. Ma enervez numai cand ma gandesc la psihiatrul ala tampit la care merge. Nu inteleg cum poate continua un tratament care clar nu da rezultate? Offline #11 2011-11-14 11:10:46
Re: Psiholog - recomandariDar de ce nu incerci sa vb tu cu psihiatrul ala, fara sa stie el, si sa ii spui ca starea lui nu se inbunatateste, si sa ii propui sa ii dea trimitere la psiholog? Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #12 2011-11-14 11:39:12Re: Psiholog - recomandariMonica, ai putea sa ii spui ca asa cum a acceptat sa mearga la psihiatru, la fel de bine ar putea sa incerce si un psiholog. Poti sa-i dai si argumente medicale, ca nu e ok sa-ti incarci organismul cu fel si fel de pastile daca chiar nu e cazul, ca pastilele alea nu rezolva cauza, doar trateaza reactiile, pe cand la un psiholog se incearca inlaturarea cauzei si asta fara pastile. Eu i-as spune si ca uite, ai mers la psihiatru, te-a imbuibat de pastile si cand ai incercat sa te lasi ai revenit la aceleasi simptome, nu ar fi mai bine sa nu te mai simti rau deloc si sa fii ca inainte? Offline #13 2011-11-14 11:46:14Re: Psiholog - recomandariOre intregi am incercat sa il conving. Chiar si dupa ce psihiatrul a gresit dozajul de pe reteta si s-a simtit groaznic jumate de luna pana sa isi dea seama ca lua doza DUBLA de medicamente nu am reusit sa il conving ca medicamentele nu sunt o cale ok. Sau cel putin ca nu merge numai cu medicamente. Offline #14 2011-11-14 12:04:39
Re: Psiholog - recomandariShosanna,90 de lei/sedinta. Dar se gaseste si mai ieftin si fac acelasi lucru. Eu am mers la recomandarea unei prietene la doamna respectiva si daca am apucat sa-mi fac programare,am zis ca si raman,nu mai caut pe altcineva Offline #15 2011-11-14 12:55:41
Re: Psiholog - recomandariMerci Biannca Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #16 2011-11-14 16:11:43
Re: Psiholog - recomandarisunt cam neincrezatoare ca pe mine m-ar putea "repara" un psiholog, dar daca chiar stiti unul oaaau, puteti sa imi trimiteti mail. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-11-14 17:25:32) Offline #18 2011-11-15 11:40:48
Re: Psiholog - recomandariDar par cam scumpe sedintele 90 de lei pe ora sau pe jumatate de ora? Ultima oara a fost editat de Toriana (2011-11-15 11:41:28) Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #19 2011-11-15 20:29:55
Re: Psiholog - recomandariDe obicei o sedinta de psihoterapie tine 50 de minute. " Some women choose to follow men, and some women choose to follow their dreams. If you're wondering which way to go, remember that your career will never wake up and tell you that it doesn't love you anymore." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|