|
Nu esti logat.
Cat astept dupa antibb???#1 2011-11-13 20:00:44
cat astept dupa antibb???buna,imi cer scuze din capul locului daca deschid un subiect despre care s-a mai discutat,dar eu nu am reusit sa gasesc ceva legat de ce vreau eu sa aflu.Intrebarea este in cazul in care iau anticoncptinale Yasmin de vreo 3 ani fara pauza, cat timp trebuie sa treaca dupa ce renunt la ele pentru a ramane insarcinata.Adica dupa cat timp se ''curata'' organismul de substantele pe care le contin pastilutzele astea?Intreb pentru ca am auzit ca e recomandat sa astepti cateva luni inainte de a ramane insarcinata pentru a fi sigura ca bb nu e afectat de aceste substante.E adevarat?eu spre exemplu as vrea sa renunt la ele dupa sarbatori,undeva prin februarie si sa incep analizele premergatoare si as vrea sa stiu cand e cel mai bine si mai sigur pt bb sa se instaleze in burtica. Offline #2 2011-11-13 20:42:35
Re: cat astept dupa antibb???When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history. Offline #3 2011-11-14 11:45:26
Re: cat astept dupa antibb???rasfoieste topicul indicat de hai_faiv te rog Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|