homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat astept dupa antibb???

#1 2011-11-13 20:00:44

mihaela olaru
Membru
Inregistrat: 2011-11-13

cat astept dupa antibb???

buna,imi cer scuze din capul locului daca deschid un subiect despre care s-a mai discutat,dar eu nu am reusit sa gasesc ceva legat de ce vreau eu sa aflu.Intrebarea este in cazul in care iau anticoncptinale Yasmin de vreo 3 ani fara pauza, cat timp trebuie  sa treaca dupa ce renunt la ele pentru a ramane insarcinata.Adica dupa cat timp se ''curata'' organismul de substantele pe care le contin pastilutzele astea?Intreb pentru ca am auzit ca e recomandat sa astepti cateva luni inainte de a ramane insarcinata pentru a fi sigura ca bb nu e afectat de aceste substante.E adevarat?eu spre exemplu as vrea sa renunt la ele dupa sarbatori,undeva prin februarie si sa incep analizele premergatoare si as vrea sa stiu cand e cel mai bine si mai sigur pt bb sa se instaleze in burtica.

#2 2011-11-13 20:42:35

hai_faiv
Hero member
De la: bubulina gospodina
Inregistrat: 2008-08-18

Re: cat astept dupa antibb???

When morals decline and good men do nothing, evil flourishes. A society unwilling to learn from past is doomed. We must never forget our history.

#3 2011-11-14 11:45:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: cat astept dupa antibb???

rasfoieste topicul indicat de hai_faiv te rog
daca vrei sa discuti cu alte fete care vor sa ramana insarcinate poti intra si aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3639 … ca-56.html

topic inchis

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.