|
Nu esti logat.
Intarzierea menstruatiei#1 2011-11-15 15:08:59
intarzierea menstruatieibuna ziua,am si eu o problema:de 3 luni nu am mai avut menstruatie,chiar daca am avut unele simptome specifice...dar nimic! tin sa precizez ca insarcinata nu am cum sa fiu,pentru ca nu am mai avut relatii sexuale din aprilie,si atunci luam anticonceptionale!la ultimul consult ginecologic mi sa spus ca am o malformatie la ovare...acum nu stiu ce sa cred,care este cauza???daca stiti si ati trecut prin asa ceva va rog sa imi dati un sfat! multumesc Offline #2 2011-11-15 15:27:18
Re: intarzierea menstruatieimedicul trebuia sa iti dea tratament si sa-ti spuna exact ce ai. nu a facut asta? ce ti-a spus? te-a pus sa astepti menstruatia? stiu ca se da ceva pentru a induce menstra, si cand vine ti se prescriu anticonceptionale pentru a regla ciclul. acum poate nu este posibil din cauza 'malformatiei' tale, dar nici in pom nu cred ca trebuia sa te lase. nu este normal si sanatos sa stai fara menstra. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-15 15:35:27) Offline #3 2011-11-15 15:31:42
Re: intarzierea menstruatieimedicul mi.a dat anticonceptionale,pe care le.am luat un an si ceva,apoi am renuntat la ele,luna urmatoare mi.a venit normal,si apoi gata..... Offline #4 2011-11-15 15:34:13
Re: intarzierea menstruatieivezi ca am editat mesajul. Offline #5 2011-11-15 15:50:58
Re: intarzierea menstruatieistiu ca poate sunt doar niste mituri dar eu am auzit tot felul de lucruri despre anticonceptionale,cum ca daca as lua mai mult timp exista riscul sa nu mai pot face copii...si chestia asta ma speriat!!!!!!poate considerati asta o prostie,dar....intre timp am devenit fumatoare,dar nu cred ca asta afecteaza! Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-15 17:05:07
Re: intarzierea menstruatieifertilitatea adica capacitatea de a face copii nu are nici o legatura cu anticonceptionalele. asta da, este mit! dar intial ai spus de ficat, asa ca ti-am raspuns pe tema asta... faptul ca ai deventi fumatoare, asta nu e mit. fumatoarelor nu ar trebui sa li se recomanda anticonceptionale (spusele doctoressei la consultatie) pentru ca ele cresc gradul de coagulare al sangelui din cate am inteles si in combinatie cu nicotina care se stie ca afecteaza vasele de sange... nu e o combinatie reusita. si a propos aproximativ 80 % din nicotina este descompusa in cotinina de catre enzimele din ficat. poti citi si pe prospect sau pe acest site la 'stiri sanatate' sau 'despre anticonceptionale' despre efectele adverse sau posibile efecte negative ale administrarii ac, vezi ca sunt si multe avantaje, nu mai crede povesti sau poti intreba un medic de planning familial. si din punctul meu de vedere, sanatatea ta este mult mai afectata de tigari decat de ac, plus ca nu iei ac ca mijloc de contraceptie, iar tigarile spre deosebire de ac, scad fertilitatea, plus ca trebuie sa renunti ca sa poti face un bebe sanatos, iar sa-i fumezi in nas la cateva luni mi se pare de a dreptul iresponsabil si urat. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-15 17:07:52) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|