buna,
Daca doctorul tau nu a vazut nimic anormal in legatura cu aceste pete, probabil nu sunt nimic. Penisul, ca orice alt loc de pe organism, isi poate modifica si el culoarea, fara sa fie vreo problema. Oricum, nu mai apica nidoflor, pentru ca il pui degeaba si tot ce o sa obtii astfel e ca daca vreodata vei face o ciuperca, ea sa fie rezistenta la tratement.
In legatura cu contactul tau neprotejat cu fata respectiva, as spune ca faptul ca penisul tau e mai rosu e cea mai mica grija a ta. Daca nu e vorba de o relatie stabila in care v-ati facut amandoi analizele sunteti sanatosi, te sfatuiesc cu caldura sa astepti 3 luni si sa faci testul hiv, vdrl si ag hbs. In legatura cu roseata, ea este probabil cauzata intr-adevar de frecare. In legatura cu senzatia de usturime la urinare, poate fi vorba ori de o iritatie locala, ori sa fi facut vreo urtertrita...deci pana la urma daca vrei sa fii sigur e cel mai bine sa mergi la medic, sa iti faca o analiza a secretiei uretrale si sa vada despre ce e vorba exact. Nu conteaza ca ea nu a avut simptome, multe boli, de obicei cele mai serioase, pot sa nu dea simptome.
Pe acest forum nu se recomanda tratamente, deci nu am cum sa te sfatuiesc sa aplici vreo crema sau sa iei antibiotice cand nu stiu ce ai. Pot doar sa te sfatuiesc cu multa caldura sa te protejezi cand faci sex in afara uneri relatii stabile si monogame, fiindca altfel te supui unor riscuri mult prea mari ca sa merite, cred eu.
Succes!