|
Nu esti logat.
Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepPagini: 1
#1 2011-11-16 18:59:28
Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepBuna seara! As vrea sa stiu dacaeste obligatoriu sa merg la medicul de fam. inaite de a lua pt.prima data anticonceptionale???! Offline #2 2011-11-16 19:00:44
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepchiar nu e cazul, pentru anticonceptionale trebuie sa mergi la un cabinet de planning Offline #3 2011-11-16 19:02:37
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepSunt si alte topicuri despre anticonceptionale.Nu ma abtin sa spun ca totusi de la 16 ani sa iei anticonceptionale cam devreme.Mi se pare mie devreme la 24 de ani ...tie cu atat mai mult.Dar in fine fiecare face ce vrea,deci cabinet de planning de la tine din oras,vizita la ginecolog etc. Offline #4 2011-11-16 19:06:52
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepmersi pt raspunsuri....o sa ma mai gandesc daca sa incep sa iau de pe acum anticonceptionale sau sa mai astept Offline #5 2011-11-16 19:08:41
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepasa daca nu e devreme sa faci sex nu e devreme nici sa iei AC pana la urma Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-16 19:09:37
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepnu conteaza la ce medic mergi, important e altceva, anume sa nu renunti la protectia prin prezervativ (presupunand ca o folosesti) inainte sa iti faci tu, impreuna cu partenerul tau, analizele pentru bolile cu transmitere sexuala plus un control ginecologic, chiar daca ai doar 16 ani si e greu logistic. neaparat! trebuie sa ai grija de tine si sa nu te expui degeaba unor riscuri. Offline #7 2011-11-16 21:09:42
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticoncepMultumesc Pt Sfaturi ,,moksha"...acum O Luna Am Vrut Sa Merg La Un Control Ginecologig Dar Mi S-a Spus Ca Nu Pot Sa Merg Decat Cu Parintii...acest Lucru Nu Il Pot Face Deoarece Ei Nu Stiu Ca Eu Mi-am Pierdut Virginitatea ... Offline #8 2011-11-16 21:43:54
Re: Trebuie sa merg neaparat la medic inainte de a icepe sa iau anticonceptrebuie sa gasesti calea sa le spui si sa mergi la medic. daca faci sex, trebuie sa fii responsabila pentru asta, adica sa mergi la medic si sa te protejezi. NU renunta la prezervativ fara analize. Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|