homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intarziere menstruatie

#1 2011-11-16 20:28:51

Ayrin
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

Intarziere menstruatie

Buna ! Am si eu o MARE problema...daca pot sa zic asa
Sa o iau cu inceputul. Am luat anticonceptionale Yasmin timp de 2 ani, timp in care am facut si pauze de o luna...totul bine si frumos pana acum ceva timp cand dupa terminarea blisterului am facut o pauza in administrarea pilulelor pentru o luna.
Apoi...am inceput din prima zi de menstra sa iau din nou pastilele. Dupa ce am terminat blisterul am asteptat sa vina menstruatia si apoi ...in mod normal trebuia sa incep alt blister odata cu a 8-a zi. Dar nu am mai luat.
Ultima oara cand mi-a venit menstruatia a fost la sfarsitul lunii septembrie....si normal ar fi trebuit sa imi vina si la sf lui octombrie dar....nu a venit.
Am avut contacte sexuale neprotejate dar nu a ejaculat in mine, am facut si teste de sarcina saptamana trecuta...si au iesit negative. Am simptome...dureri de spate, dureri de sani etc. cum ca ar trebui sa imi vina...dar tot astept.

Mai pe scurt...am facut pauza o luna, apoi am luat pastile o luna si apoi iar am facut pauza.
Ce pot sa fac? Exista o posibilitate sa se fi dat organismul peste cap de la "prostia mea"?
Va multumesc !

#2 2011-11-16 20:33:41

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Re: Intarziere menstruatie

pai cam da, sunt sanse destul de mari sa-ti fi deranjat putin organismul. testele le-ai facut corect? in sensul ca, pt a fi concludente, trebuie facute la 3 sapt de la contactul cu risc sau la o sapt dupa intarzierea menstruatiei. daca le-ai facut asa, e ok, poti elimina o eventuala sarcina din calcul.

bebe V., soarele si luna

#3 2011-11-16 20:42:12

Ayrin
Membru
Inregistrat: 2010-12-13

da le-am facut corect, cam pe 25 trebuia sa imi vina...si testele le-am facut saptamana trecuta. o sa mai fac unul maine ...dar cred ca il fac degeaba,

#4 2011-11-17 20:28:19

Gumitza
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-02-05

si mie mi-a intarziat....am fost azi la gineco mi-a facut o eco tv,mi-a zis ca am endometrul f gros(24cm),ca am un chist pe un ovar si ca nu am ovulat luna asta.de aici sa inteleg ca totul e in regula,si ca trebuie sa vina?sau ar trebui sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu mai vine?am facut si 2 teste de sarcina,si au iesit negative

#5 2011-11-17 20:30:38

daenarys
Vizitator

medicul ce ti a zis?nu ti a dat nimic sa iti provoace menstra?

Publicitate

loading...

#6 2011-11-17 20:58:13

Gumitza
New member

a zis ca intai sa fac un beta hcg si discutam dupa

#7 2011-11-17 20:59:53

daenarys
Vizitator

pai in cazul asta,eu zic sa mergi sa iti faci analiza
si poate pana cand o faci iti si vine

#8 2011-11-17 21:03:41

Gumitza
New member

pai maine dim ma duc sa fac analiza....si de venit ...mi-am pierdut sansa

#9 2011-11-17 21:10:46

daenarys
Vizitator

atunci fa anliza si urmeaza sfatul medicului tau

bafta!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.