|
Nu esti logat.
Posibila sarcina#1 2011-11-17 16:27:59
posibila sarcinaBuna ziua ,am si eu o nelamurire iau anticonceptionale yaz de un an ,dar cu pauza asa mi-a explicat doctorul acum am inceput iar de vreo 3 luni ,le iau exact cum scrie pe prospect ,nu am uitat niciodata sa iau vreuna ,s-a intamplat sa o iau mai tarziu dar nu am uitat s-o iau, insa cand mi-a venit menstruatia luna asta mi-a venit mai mult spotting,este vreo problema ,mi-e frica totusi sa nu fiu insarcinata ,am avut contacte sexuale dese si cu si fara prezervativ si fara sa ejaculeze in mine ,.mi-am facut test de sarcina si a iesit negativ,asa e normal sa vina mai mult spotting din cauza ac-urilor?ideea este ca mananc si mai mult dar nu m-am ingrasat va rog dc puteti sa ma lamuriti sa scap de stres... Ultima oara a fost editat de adelyta23 (2011-11-17 17:05:05) Offline #2 2011-11-17 18:21:57
Re: posibila sarcinadraga adelyta, depinde cat de corect le-ai luat. am inteles ca ai luat yazmin un an cu pauza de 7 zile care sa-ti vina menstruatia, dar medicul ti-a spus sa le intrerupi probabil o luna sau cateva luni. da? si acum de 3 luni le-ai reluat, si ai spotting sau ti-a trecut? sa le iei corect inseamna ca nu ai luat antibiotice, antidepresive, suc de gref sau ceai de sunatoare peste pastile (sau daca ai luat te-ai protejat cat ai luat plus 7 zile dupa), nu ai vomat imediat dupa inghitirea unei pastile (dupa 4 ore e ok), nu ai avut scaune moi in primele 4 ore. ai luat pastilele cu o intarziere de maxim 12 ore de la ora obisnuita, nu ai sarit peste nici o zi, le-ai inceput in ziua in care trebuia, ai luat in fiecare luna cele 21 de pastile active obligatoriu, nu 20, nu 19. testul e concludent abia la o saptamana de intarziere a menstrei, sau la 3 saptamani de la ultimul contact. eu zic ca le-ai luat corect daca confirmi ce am scris mai sus si tinand cont ca ti-a venit, nu esti insarcinata. poate fii de la intreruperea ac-urilor, asta de obicei te deregleaza. nu ai avut spotting si prima luna? simptomele unei sarcini nu apar asa de repede (pofta de mancare etc.). Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 18:38:01) Offline #3 2011-11-18 16:47:55
Re: posibila sarcinaAm luat si iau si acum Yaz de anul trecut ,le-am luat 6 luni apoi am facut pauza 6 luni dar in acest ttimp de 6 luni nu am avut contact ,de vreo 4 luni luni le-am reluat insa corect adik la aceeasi ora fara antibiotic ,grefa ..etc si mi-a venit menstruatia normal insa in cele 4 zile in care iau pastile placebo m-am protejat suplimentar cu prezervativ ,imi vine in aceeasi zi din luna insa luna asta mi-a venit mai mult spooting si greturi sau varsaturi nu am avut deloc acc-urile stiu ca modifica menstruatia ,insa am avut contacte mai dese pastila e sigura aproximativ 80%?, a era sa uit in octombrie am facut si ecograf daca era ceva nu se vedea >>>/??asta m-a derutat ca a venit mai mult spooting si mi-a tinut cateva zile ca si menstruatia ma gandesc sa fie vb de vreo raceala pt ca am avut si dureri de ovare,eu si fumez scade eficacitatea pastilei tigarile>>??testul de sarcina a iesit negativ ........ Ultima oara a fost editat de adelyta23 (2011-11-18 16:49:39) Offline #4 2011-11-18 18:45:08
Re: posibila sarcinadaca ai luat pastilele corect excludem sarcina. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-18 18:46:04) Offline #5 2011-11-19 20:06:16
Re: posibila sarcinamultumesc pt raspuns nu am peste 35 de ani,am 24 am facut 2 teste ambele au iesit negative ,unul luna trecuta si unul luna aceasta ,ideea este ca menstruatia mi-a venit insa luna asta mai putin de aceea mi s-a parut dubios mai mult spooting,in octombrie mi-a venit mai mult e posibil sa difere de la luna la luna?? dar mi-a venit la venit la ceeasi data am inceput sa ma linistesc sarcina cred ca este exclusa ,a era sa uit influenteaza cu ceva calciul lactic eficacitatea acc-urilor?> Ultima oara a fost editat de adelyta23 (2011-11-19 20:22:41) Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-19 20:36:49
Re: posibila sarcinaadelyta23, daca ai luat corect pastilele nu ai de ce sa iti faci griji. In cazul unei sarcini menstra nu mai vine. La tine cu siguranta s-a modificat datorita ac-urilor. Ultima oara a fost editat de minatgv (2011-11-19 20:37:36) Iubesc si sunt iubita Offline #7 2011-11-19 20:48:10
Re: posibila sarcinamultumesc pt raspuns ,cumva calciu lactic inflenteaza eficacitatea acc-urilor ??/ am incaput de azi sa iau si nu stiu macar sa ma protejez suplimentar. Offline #8 2011-11-19 21:13:49
Re: posibila sarcinanu interactioneaza, stai linistita! Iubesc si sunt iubita Offline #9 2011-11-19 21:22:50
Re: posibila sarcinamultumesc cu siguranta ai dreptate o sa tin cont de sfatul tau schimb acc-urile, m-am linistit ... Ultima oara a fost editat de adelyta23 (2011-11-19 21:24:04) Offline #10 2011-11-20 00:03:06
Re: posibila sarcinaBuna, fetelor! Am si eu o problema si as avea nevoie de cateva raspunsuri de la voi. Un om nu trebuie sa incerce sa scape de complexe ci sa invete sa le accepte pentru ca ele ii conduc comportamentul in lume. Offline #11 2011-11-20 12:02:47
Re: posibila sarcinamari@petro ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul. Offline #12 2011-12-31 18:36:17
Re: posibila sarcinabuna!am si eu o nelamurire....trebuia sa-mi vina ciclul pe data de 8 decembrie si nu mi-a venit...am avut un contact dupa data de 8 cam asa prin 10 11 ...am facut 1 min neprotejat si dupa ne-am protejat si a ejaculat in mine dar in prezervativ si nu sa spart,,,nush dc nu mi-a venit inca menstruatie??oare sarcina??eu mereu am avut un ciclu neregulat..ajutat-ma plss Offline #13 2011-12-31 18:54:51
Re: posibila sarcinamirela poti face un test de sarcina pentru ca au trecut 3 saptamani de la contact. daca trebuia sa-ti vina, erai in afara perioadei fertile, si de la doar un minut si imediat inainte de menstra, nu prea cred ca esti. dar fa testul sa poti sta linistita si mergi la medic dupa sa vezi ce-i cu dereglarea. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-31 20:19:58) Offline #14 2011-12-31 19:42:13
Re: posibila sarcinamultumescc mult....mi-e frica sa fac test parca nu am curajul...am simptome ca trebuie sa-mi vina...dar eu mereu am ciclu neregulat tot imi intarzie cate 18 19 zile da 3 sapt asa nu mi-a intarziat parca niciodata...am impresia ca daca am contact nu-mi mai vine luna respectiva pt ca asa sa int si data trecuta luna respectiva nu mi-a venit...deci nu am sanse sa fie sarcina??ca ma si stresez si si aia imi face sa0mi intarzie..ca mi-e frica sa nu raman ca la 20 de ani nu as vrea un copil si tot ma stresez Offline #15 2011-12-31 20:23:53
Re: posibila sarcinaca sa scapi de stres puneti prezervativul corect de la inceput. sau mai foloseste o metoda pe langa asta sa ai dubla protectie. oricum, daca ai ciclul neregulat trebuia demult sa mergi la medic. ai fost vreodata la ginecologie? ai facut vreodata o ecografie abdominala joasa? la ovare, uter etc? poate ai chisturi, cauza nr. 1 a dereglerilor. trebuie sa te duci. sarcina nu cred ca este, avand ciclul neregulat este cu atat mai periculos, dar daca ovulai atunci trebuia sa-ti vina pana acum. fa testul, cum vine asta nu am curajul? vrei sa mai stai cateva zile cu stres? si de anul nou? fa testul, cel mai probabil e oricum negativ. Offline #16 2012-01-01 15:30:28
Re: posibila sarcinapai nu am fost la o consultatie pt ca acesta e al treilea meu contact ca eram virgina:D pana la varsta asta...mie frica sa fac testu sa nu iasa pozitiv:(...am asa o retinere sa-l fac... toata chestia e ca pr nu vroia sa se protejeze de aceea nu am pus d ela inceput..deci nu am sanse sa fiu insarcinata? Offline #17 2012-01-01 15:38:37
Re: posibila sarcinasanse de sarcina nu prea sunt Offline #18 2012-01-01 21:12:41
Re: posibila sarcinaioi m-am lin apoi:) ....ms mult....am sa merg sa-mi prescrie daca prietenu refuza sa foloseasca prezervativu ce sa fac:) Offline #19 2012-01-02 17:57:35
Re: posibila sarcinamai dar prietenul tau are chef de sarcini nedorite si avorturi? refuza prezervativul, sa propuna alta metoda, nu asa. ca sa nu mai zic, ca nu renuntati la prezervativ fara toate analizele facute. din sange pt hiv, hepatita b si c, sifilis, hpv, herpes, si din secretie vaginala si respectiv secretie uretrala ala el, pentru clamydia, gonoree, thricomoniaza, candida, sper ca nu am uitat vreuna. stiu ca probabil in iubesti si ai incredere in el, dar daca iti da hiv, sau hpv toate astea se vor darama ca un castel de nisip. nu conteaza cat de curat e, ci cat de umblat, dar poti lua multe si de toate chiar si de la un singur contact fie el si primul. asa ca ai grija de tine! Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-02 17:58:09) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|