homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Gonoree-2

#20 2011-11-18 00:23:34

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: gonoree

frankie, te cred ca ai intentii bune dar te rog sa renunti la agresivitate.

#21 2011-11-18 00:26:12

alexandravioleta
New member
Inregistrat: 2008-12-27

imi cer scuze si eu, probabil nu am fost destul de explicita in afirmatii si in intrebari...dar pe viitor va rog nu duce-ti subiectul in alta"sfera", oricum va multumesc pentru sfaturi voi avea pe viitor mai multa grija  de mine si de cei din jur

#22 2011-11-18 00:33:01

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

offtopic

alexandra,

duc subiectul unde l-ai dus tu. ti-am explicat cat am putut de bine si sincer ma simt frustrata ca dupa cate am scris tu tot la fel de senina esti si nu te gandesti deloc cum a aparut gonoreea aia in viata ta smile

eu sunt aici ca sa dau sfaturi, consider ca ma ajuta in profesia mea. asa ca le dau. tu daca vrei le citesti, daca nu, nu. sfaturile aveau o foarte mare legatura cu subiectul, pentru ca tu ai intrebat cum se transmite gonoreea si raspunsul e ca e foarte probabil sa o fi luat-o de la logodnicul tau, recent, pentru ca asa functioneaza aceasta infectie. daca tu doresti sa ignori acest aspect, o poti face, e dreptul tau. de aici am continuat spunandu-ti ca in general unde e gonoree sunt mai multe infectii si ca trebuie sa ai grija de tine, chiar daca el e logodnicul tau. nu am zis sa il dai afara din casa, am zis sa te gandesti macar 5 minute daca el a facut sex cu altcineva in timpul relatiei cu tine. atat.

tu de aici intelegi ce vrei.

iti doresc mult succes!

#23 2011-11-18 00:59:21

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

garga te respect si voi face exact cum ai spus. o sa iau exemplu de la altii mai calmi (numai ca vad ca si ei sunt interpretati exact la fel ca mesajele mele desi ei nu sunt agresivi, deci daca nu te-ai referit in general la toate mesajele mele scrise pe forum, concluzia mea este ca problema nu este la mine si agresivitatea mea, strict in cazul acesta), desi calma sunt, numai ca sunt o scorpie care nu accepta ca atunci cand spun adevaruri cineva sa vorbeasca in continuare ca si cum nu le-a auzit, ceea ce e adevarat ca nu este treaba mea smile are dreptul sa le ignore pana la urma si mai este ceva ce ma face sa fiu agresiva, cand cineva nu prinde niste aspecte importante de vorba buna, si comportamentul asertiv nu da roade, trec instinctiv pe cel agresiv, pentru ca imi doresc sa plece de aici cu ochii deschisi nu larg inchisi in continuare (nu ma refer la fata care a deschis topicul, vorbesc de mine si posturile mele ca explicatie pentru gargarita pentru ca voi incerca sa aplic sfatul ei in toate mesajele mele nu doar aici desi nu stiu la care a facut referire:) ).

#24 2011-11-18 01:17:57

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

offtopic frankie, m-am referit strict la posturile de aici. mi s-a parut ca au o tenta agresiva si nu am vrut sa degenereze situatia. dar daca e cazul, imi extind rugamintea si asupra posturilor viitoare. binele facut cu forta tot agresivitate se cheama. repet, sunt sigura ca tu ai cele mai bune intentii dar de dragul regulamentului macar daca nu din alte considerente, trebuie renuntat la componenta agresiva din mesajele tale smile

eu ma retrag. noapte buna!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.