homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ganglion axial inflamat

#1 2011-11-17 20:03:10

mogu
New member
Inregistrat: 2010-04-11

ganglion axial inflamat

buna seara, am si eu o prblema cu care ma confrunt de ceva timp.prin vara mi-a aprarut la subrat o umflatura , care ma durea doar inainte sa-mi vina menstruatia.iau yasmin  cam de un an de zile , si aceasta problema a aparut in momentul in care am renuntat la vechile pastile diane 35 si nu mi-a venit menstra iar medicul mi-a dat duphaston. dupa care care mi-a prescris yasmin.ideea e urmatoarea  umflatura aceea  e dureroasa numai inainte smi vina menstra , daca apas nu simt nimic si e de consistenta moale.am fost si la medicul meu de familie si  mi-a spus sa nu imi fac griji ca nu e nimic.mi-a dat atunci augumentin dar nu a cedat umflatura,ideea e ca ma doare doar inainte sa-mi vina menstra la fel ca si sanii, care ma dor foarte tare si ma mai doare doar cand racesc. in rest e la alocul ei si nu imi face probleme. si v-am zis daca apas nu se simte nimic la mana si nu ma doare decat daca apas foarte foarte tare, in rest e umflat inainte sa-mi vina mai tare dupa caremai putin, ce poate fi?

#2 2011-11-17 20:41:56

daenarys
Vizitator

Re: ganglion axial inflamat

mogu,e si rosu cand se inflameaza?
arata ca un cos sub piele?

si unde anume e situat la axila,mai central mai pe margine?
eu zic ca e o idee buna sa mergi can se mai inflameaza la un ginecolog si sa vada ce si cum si sa isi dea cu parerea smile

#3 2011-11-17 21:25:42

mogu
New member
Inregistrat: 2010-04-11

pielea arata absoluta normal .nu e chiar inspre centru ci mai degraba spre partea cu scobitura subratului deasupra ei sa zic asa.

#4 2011-11-17 21:28:19

daenarys
Vizitator

mogu,eu zic ca poate sa fie un ganglion.
asa ca te indrum tot catre ginecolog la consult si la ecografie mamara

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.