|
Nu esti logat.
Astept parerea dvs#1 2011-11-20 00:09:55
astept parerea dvsbuna seara.as avea nevoie de cateva pareri si sfaturi in legatura cu urmatoarea problema: de 2 luni,imi vine de doua ori ciclul.de exemplu,luna trecuta cel de-al doilea ciclu mi-a venit in 17,la fel ca si luna aceasta.prima menstruatie incepe cu o scurgere maronie,care incet,incet devine sange si dureaza cam 4 zile.iar a 2-a(care este ciclul normal) este normal:D.ce imi puteti spune?daca are vreo relevanta,luna aceasta am luat antibiotice,dar luna trecuta nu.si mentionez ca nu iau anticonceptionale. Offline #2 2011-11-20 02:22:35
Re: astept parerea dvsasa am patit si eu vreun an de zile, am fost la doctor si mi-a zis ca e normal la varsta mea, aveam vreo 14-15 ani Offline #3 2011-11-21 11:28:55
Re: astept parerea dvsmie nu mi se pare normal. mergi la medic, roxana. e pacat sa te chinui asa. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|