|
Nu esti logat.
Sangerari in afara menstruatiei#1 2011-11-20 18:46:31
sangerari in afara menstruatieiBuna. Offline #2 2011-11-21 11:10:48
Re: sangerari in afara menstruatieidaca iei anticonceptionale, mergi la planning si discuta despre chestia asta, e posibil sa fie nevoie sa le schimbi. Offline #3 2011-11-21 20:26:44
Re: sangerari in afara menstruatieinu mai sunt activa sexual de aproape 5-6 luni. nu iau anticonceptionale. Offline #4 2011-11-22 01:14:44
Re: sangerari in afara menstruatieidanza, eu cred ca este vorba despre ovulatie. e mult mai frecvent decat se crede si nu inseamna absolut nimic patologic, pur si simplu e o varianta a normalului. Offline #5 2011-12-01 12:41:44
Re: sangerari in afara menstruatieiBuna. Am Si Eu Intrebare. Iau Marvelon 21 De Vreo 3 Ani. Ultima Data Am Facut O Pauza In Urma Cu Vreo 7 Luni. Din Blisterul De Luna Aceasta Mai Am De Luat 6 Pilule. Am Avut Contact Sexual Cu 2 Zile In Urma Iar Azi Am Avut Niste Dureri Gen Menstruale Si Scurgeri Maronii-rosiatice Ca Si In Debutul Menstuatiei. Care Poate Sa Fie Explicatia? Este Prima Data Cand Mi Se Intampla Asa Ceva. Mentionez Ca Nu Am Luat Antibiotice, Nici Nu Am Vomat Si Nici Nu Am Avut Scaune Moi...ce Poate Sa Fie? Sunt Destul De Ingrijorata. iubesccc Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|