|
Nu esti logat.
Secretie maronie constanta 1 saptmana#1 2011-11-20 23:54:22
secretie maronie constanta 1 saptmanaSalut! Offline #2 2011-11-21 00:30:42
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanadaca aveai chisturi presupun ca aveai menstruatia neregulata? inainte de anticonceptionale. daca da, dupa ce renunti la ele, vei reveni automat la aceeasi dereglare, ca spui ca o luna nu ti-a venit si acum ai ceva ca un spotting desi nu iei pastile. daca ai probleme cu ficatul dai ai nevoie de hormonii din pastile, cred ca inelul vaginal poate fii o solutie, intreaba-ti medicul daca il poti folosi. nu cred ca gelul intim care se foloseste numai la exterior poate sa-ti dauneze cumva. oricum du-te si la ginecologie. Offline #3 2011-11-21 16:15:49
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaMultumesc Frankie ca mi-ai dedicat o particica din timpul tau..Da inainte de ac, aveam menstra neregulata Speram ca dupa ce renunt la pastile sa fie totul normal(stii cum e, speranta moare ultima).. si primele 2 luni am fost fericita, mi-a venit normal, regulat, in jurul datei in care ma asteptam..si a 3-a luna nu a mai venit.. si acum in a 4-a luna, am spotting, fara pastile, ceea ce ma sperie e ca nu se mai opreste de o saptamana ... acum parca regret ca am renuntat la pastile, eram obisnuita sa stiu tot, cand cum vine si cat tine...acum sunt in ceata cu totul, plus ca ma si sperie spottingul asta de mai bine de o saptamana... ma voi interesa mai mult in legatura cu inelul vaginal ms inca o data..mai astept pareri/opinii.. Offline #4 2011-11-21 21:29:10
Re: secretie maronie constanta 1 saptmananu ai pentru ce. din pacate nu ai cum sa-l reglezi daca nu iei hormoni. sperai tu, dar sperai degeaba. primele menstre au fost mai echilibrate probabil din cauza unei mici dereglari datorate renuntarii la pastile. Offline #5 2011-11-21 22:39:32
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaHmm.. se pare ca da.. am sperat degeaba.. pe mine in schimb ma sperie spottingul asta.. am citit pe net, cam care ar fi cauzele acestui spotting interminabil.. si am inteles ca poate fi/este o sangerare a uterului.. ceea ce pe mine ma sperie, numai ideea in sine.. nu prea am cunostinte in domeniu, insa acum am inceput sa ma documentez.. si pe masura ce mai citesc cate cv.. ma ingrozesc mai tare.. uffff suntem atat de complicate.. Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-21 23:27:52
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaHmm daca stiti ceva.. vre;un tratemnt naturist care ar ajuta la reglare.. sau.. vre;un ceai ceva, care sa stopeze spottingul.. sunt deschisa la pareri Offline #7 2011-11-22 00:07:45
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaeu zic sa fugi la medic... ginecolog. si cred ca 'spottingul' e o tentativa de menstra... Offline #8 2011-11-22 00:23:57
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaPai am o programare pentru saptamana viitoare.. dar pana atunci simt ca o iau rara de fiecare data cand ma duc la toaleta si vad proteslipul..sau de fiecare data cand imi refuz iubitul.. intelegi tu ce vreau sa zic.. plus ca ma simt bine cand ma descarc si vorbesc cu cineva care chiar ma intelge... Offline #9 2011-11-22 01:11:11
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanabeb, pot fi numeroase motive pentru ce patesti tu acum. cel mai probabil, din cauza faptului ca ai un ovar micropolichistic, exista modificari hormonale asociate si e posibil ca asta chiar sa fie menstra ta, asa, mai redusa cantitativ. e important sa mergi la medic, pentru ca va vedea exact despre ce e vorba. Offline #10 2011-11-22 01:36:05
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaMoksha, salut! in primele 3-4 zile am mizat pe faptul ca asta este menstra mea, insa deja de 8-9 zile e prezenta..si nu da semne sa se opreasca prea curand.. ceea ce ma ingrijoreaza.. e invevitabil sa nu ma sperii atunci cand constientizez ca ceva e in neregula cu mine.. Te superi daca te intreb care pot fi acele numeroase motive.. ma tot documentez pe internet..si daca m-ai putea indruma ti-as fi recunoscatoare..... acum regret ca nu am vrut sa ma fac doctorita :-< Offline #11 2011-11-22 13:21:40
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanabeb.16 si daca deveneai doctor, tot doctorii te tratau Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-22 13:22:11) Offline #12 2011-11-22 16:00:42
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaSau poate ma tratam singura Stiam ce am, stiam ce trebuie facut.. nu mai exista incertitudine.. cel putin nu pe domeniul in care profesam:D Offline #13 2011-11-22 20:33:58
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanabeb, Offline #14 2011-11-22 22:17:27
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanabeb... medicina nu este o stiinta exacta din cate stiu eu, si te specializai pe ceva anume, si fara analize nu puteai stii ce ai, si daca nu erai si biolog si medic nu cred ca puteai sa aflii singura ce ai diagnosticele nu sunt batute in cuie. voiam doar sa-mi exprim pararea legata doar de aspectul asta. Offline #15 2011-11-22 23:40:59
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaMoksha, sa stii ca pe masura ce citeam si aflam cate ceva..deveneam din ce in ce mai paranoica..asa am facut si cand am aflat de ficat ca e marit, insa dupa ce am fost la doctor m-am linistit..si am rezolvat tot doar cu niste simple suplimente naturiste.. Offline #16 2011-11-23 11:19:28
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaesti o draguta sa ne spui dupa ce mergi la medic, care e problema. (daca vrei bineinteles) Offline #17 2011-11-23 13:25:27
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaDa va zic saptamana viitoare exact ce imi comunica medicul..probabil o sa imi dea iar analize la sange ca sa afle exact ce am, fsh, testosteron si care mai erau , vreo 8 la numar, dar o banuiala dupa controlul propiu-zis si echografie tot o sa aive.. oricum.. de ieri si pana azi s-a deschis la culoare secretia/spottingul...si s-a redus si cantitativ.. nu e in parametri normali..dar da semne sa isi revina.. Offline #18 2011-12-02 10:56:18
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanaLa multi Ani cu intarziere, ptr 1decembrie! Offline #19 2011-12-02 11:33:15
Re: secretie maronie constanta 1 saptmanahe he, e si ziua mea curand asa ca am sa accept la multi ani-ul ca si cum ar fi pentru mine! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|