homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Am o usturime combinata cu durere

#1 2011-11-21 00:30:12

claudia18
Membru
Inregistrat: 2010-12-07

am o usturime combinata cu durere

buna, am si eu o prob la contactu sexual cu iubitu meu, cand face penetrarea ma ustura si ma doare de nu ne mai trb nimic ,am incercat mai multe metode prezervativ , ovule contracept-m , si fara nimik  si tot la fel e. dupa cateva penetrari incep ambele dureri .nuj ce sa mai fac am zis ca poate am racit la ovare dar nui asa ,nuj ce sa mai fac ca de cv timp nu mai putem face nimik nici nu mai incercam ca e prea dureros.ast un rasp.

#2 2011-11-21 11:09:05

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

Re: am o usturime combinata cu durere

daca esti suficient lubrifiata, atunci ar trebui sa faci niste culturi din secretie, sa nu ai vreo infectie.

#3 2011-11-21 13:34:52

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: am o usturime combinata cu durere

claudia18 a scris:

buna, am si eu o prob la contactu sexual cu iubitu meu, cand face penetrarea ma ustura si ma doare de nu ne mai trb nimic ,am incercat mai multe metode prezervativ , ovule contracept-m , si fara nimik  si tot la fel e. dupa cateva penetrari incep ambele dureri .nuj ce sa mai fac am zis ca poate am racit la ovare dar nui asa ,nuj ce sa mai fac ca de cv timp nu mai putem face nimik nici nu mai incercam ca e prea dureros.ast un rasp.

Mergi la un medic ginecolog pt un examen plus analize de secretie , cultura si un papanicolau. Dispareunia poate avea multiple cauze.  Sanatate!

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.