|
Nu esti logat.
Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua zi-2Pagini: 1 2
#20 2012-04-13 20:01:31
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua ziDe ce te risti atat nu inteleg,sunt atatea metode. Two souls don't find each other by simple accident Offline #21 2012-04-13 20:32:17
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua zinu nu am fost la ginecolog de cand mi'am inceput viata sexuala ..si menstruatia nu o am regulata si de obicei cand sunt racita imi intarzie sau chiar nu imi vine in luna respectiva . si daca ar fi sa fiu insarcinata as avea o luna si 8 zile si nu simt nici o schimbare ... doar ca stau eu cu gandu sa nu fi ramas insarcinata . Offline #22 2012-04-13 20:59:58
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua zimare greseala ca nu ai fost la ginecolog,mai ales ca ai facut-o si fara prezervativ.Nu e chiar asa de simplu cu sexu,nu e numai sarcina,sunt atatea boli care pot duce la cancer si ti-am spus,poti avea chisturi.Mie imi venea exact ca tie,intarzieri si o luna imi venea,una nu si ghici ce,am ovare micropolichistice. Two souls don't find each other by simple accident Offline #23 2012-04-13 21:02:12
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua ziok o sa incerc sa ajung si la ginecolog cat mai curand posibil ...si mersi pt sfat Offline #24 2012-04-13 21:04:01
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua zicu placere.sa stii ca si eu am 17 ani si am ajuns la medic acum 6 luni tot de frica unei sarcini chiar daca folosisem prezervativ tot timpul.Am aflat ca am o rana pe col,chisturi si candidoza. Two souls don't find each other by simple accident Offline Publicitateloading...
#25 2012-04-14 01:34:04
Re: Am o intrebare in ceea ce priveste sangerarea dupa pilula de a doua zimersi ...si tu sa ai grija de tine Offline
Pagini: 1 2
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|