homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Problema usturime penis dupa actul sexual

#1 2011-11-22 20:33:34

styx
Full member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-03-21

Problema usturime penis dupa actul sexual

Buna seara! Am si eu o problema, sper ca e ok unde intreb. Dupa ce am contact sexual cu pritena mea sau masturbare,  dupa ejaculare, la vreo 10-15 min ma ustura destul de tare la baza penisului si imi tot vine sa fac pipi foarte des chiar daca nu fac nimic sau fac doar o picatura. De aceste usturimi + iesiri la wc, trec dupa vreo 20 min si revin la urmatoarul contact sexual sau masturbare. Ce sa fac? Ce-as putea avea? E probabil sa fie candida? Nidoflorul crema m-ar putea ajuta? Multumesc anticipat!

#2 2011-11-22 21:18:25

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: Problema usturime penis dupa actul sexual

buna styx, o sa te superi pe mine ca te trimit la medic, si vei cere alte pareri, dar trebuie. mie imi suna a infectie urinara, ceea ce e ok, ca scapi mai usor tongue adica nu te dezbraci la medic rotfl2 doar iti va da urologul (te duci la urologie) 2 sau 3 eprubete in care vei urina de dimineata fara sa bei sau sa mananci ceva. vor fii analizate si daca ai infectie urinara ti se vor prescrie anumite antibiotice la care e sensibila bacteria. atentie! nu lua antibiotice de capul tau (teoretic ar trebui sa nici nu fie posibil pentru ca se dau doar cu reteta, teoretic... ) pentru ca poti face mult rau, poti face bacteria rezistenta si te joci cu sanatatea organelor tale genitale si a sistemului renal si chiar nu e ok. din pacate simptomele pe care le ai pot indica si o boala cu transmitere sexuala (eu am zis sa fiu optimista cu infectia urinara) pentru care trebui neaparat sa mergi la dermato-venerolog si sa ceri sa ti se faca proba de secretie uretrala. sau poti tot la urolog sa ceri asta numai ca nu toti vor sa o faca. candida la barbati se numeste balanita candidozica, si se ia prin contact sexual, adica ai luat-o de la o partenera si o vei transmite sau ai transmis-o deja. daca e balanita, doar nidoflorul nu o va vindeca, ci doar va ascunde putin din simptome. te rog nu lua nici un medicament si nu mai pune nidoflor si mergi la urolog intai si dupa la dermato. sanatate si ai grija de tine si de partenerele tale!

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-22 21:19:58)

#3 2011-11-23 01:03:13

styx
Full member
De la: Craiova
Inregistrat: 2008-03-21

frankie a scris:

buna styx, o sa te superi pe mine ca te trimit la medic, si vei cere alte pareri, dar trebuie. mie imi suna a infectie urinara, ceea ce e ok, ca scapi mai usor tongue adica nu te dezbraci la medic rotfl2 doar iti va da urologul (te duci la urologie) 2 sau 3 eprubete in care vei urina de dimineata fara sa bei sau sa mananci ceva. vor fii analizate si daca ai infectie urinara ti se vor prescrie anumite antibiotice la care e sensibila bacteria. atentie! nu lua antibiotice de capul tau (teoretic ar trebui sa nici nu fie posibil pentru ca se dau doar cu reteta, teoretic... ) pentru ca poti face mult rau, poti face bacteria rezistenta si te joci cu sanatatea organelor tale genitale si a sistemului renal si chiar nu e ok. din pacate simptomele pe care le ai pot indica si o boala cu transmitere sexuala (eu am zis sa fiu optimista cu infectia urinara) pentru care trebui neaparat sa mergi la dermato-venerolog si sa ceri sa ti se faca proba de secretie uretrala. sau poti tot la urolog sa ceri asta numai ca nu toti vor sa o faca. candida la barbati se numeste balanita candidozica, si se ia prin contact sexual, adica ai luat-o de la o partenera si o vei transmite sau ai transmis-o deja. daca e balanita, doar nidoflorul nu o va vindeca, ci doar va ascunde putin din simptome. te rog nu lua nici un medicament si nu mai pune nidoflor si mergi la urolog intai si dupa la dermato. sanatate si ai grija de tine si de partenerele tale!

Multumesc pentru raspuns! Prietena mea si-a facut acum ceva vreme test pt candida si a iesit pozitiv. I-a recomandat ginecologul sa folosesc si nidoflor. Am tot zis ca folosesc, mi-a tot zis sa cumpar, am uitat si eu si ea si nici pana in ziua de astazi nu am folosit. Am observat ca aceste probleme cu usturimea le am cand beau f multe lichide. De vreo 2 saptamani consum cam 3-4 litri de apa pe zi, din cauza unei probleme de digestie si am observat ca de 2 saptamani mi se intampla sa am problema asta dupa fiecare contact/masturbare. M-am intalnit cu aceastra problema si acum ceva timp, dar mi se intampla f rar sa ma usture.

Ultima oara a fost editat de styx (2011-11-23 01:03:40)

#4 2011-11-23 08:33:32

wild_wind
Platinum member
De la: tara nimanui
Inregistrat: 2008-08-14

Daca faceti sex neprotejat,atunci mai mult ca sigur ca ti-a pasat si tie candida.
si atunci trebuie sa va tratati amandoi,pentru ca daca se trateaza doar unul ,o sa tot jucati ping-pong cu candida..ca sa nu mai zic daca nu o tratati deloc..

VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!!

#5 2011-11-23 11:30:21

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

da, asta nu am inteles nici eu, daca ea are candida ai si tu spori de ciuperca sau chiar balanita, dar doar nidoflorul nu este suficient, trebuie sa iei si pastile si ea la fel, pastile, eventual ovule, nu doar crema, crema e pentru exterior, ca sa nu se extinda in regiunea perianala si vulvara la ea, peniana la tine, dar ciuperca e in interior, iar crema e strict pentru uz extern. daca ginecologul i-a dat ei pastile, atunci le poti cumpara si tu acelasi nr. si sa le administrezi cum le-a administrat ea. desi trebuie facut in acelasi timp, deci sa repete si ea tratamentul, daca l-a terminat si in timpul tratamentului si 3 zie dupa nu se face sex! nici macr cu prezervativ. oricum faceti sex neprotejat, trebuie sa va testati de boli (desi daca ea la fost la ginecolog si nu i-a spus ca are candida ochiomentric, ci pe baza analizei de secretie, atunci insemana ca nu aveti o parte din boli, totusi mai raman hiv, hepatita b si c, sifilis care se vad in sange, analize speciale, nu hemoleucograma, si clamydia pentru care se face antigen din secretie + hpv adica negi si herpes genital). asta ca sa stai fara griji si sanatosi. de multe ori la barbati bts-urile sunt asimptomatice, de aceea spun ca e posibil sa aveti si altceva, sau sa ai doar tu desi e foarte putin probabil, dar din cate spun unii medici nu imposibil, pentru ca candida la barbati e de obicei fara simptome. si tot nu se exclude infectia urinara (daca nu-ti trece usturimea cu tratamentul pentru candida)

Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-23 11:34:32)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.