|
Nu esti logat.
Cauterizare rana col#1 2011-11-24 10:29:17
cauterizare rana colbuna ziua! am si eu nevoie de mai multe informatii despre cauterizarea ranii pe col....am o rana(mi s-a spus ca este mica, dar voi merge sa fac o ecografie saptamanile viitoare) pe care as vrea sa o cauterizez. nu stiu ce presupune asta. va rog sa ma sfatuiti..multumesc! Offline #2 2011-11-24 15:28:43
Re: cauterizare rana colcami cauta la probleme medicale topicuri despre rana pe col si cauterizare sau testul papa-nicolau si vei gasi. probabil nu sunt fete online care sa fii avut problema asta. din cate stiu inseamna sa elimine tesutul edometrial care este unde nu trebuie adica in mediul vaginal in loc sa fie pe partea opusa a colului, dar nu tu trebuie sa vrei sa o cauterizezi ci medicul trebuie sa decida ce e de facut cu ea. plus ca am auzit ca in alte tari nu se mai practica cauterizarea ranilor de col. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-24 15:29:02) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|