homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nodul in zona inghinala

#1 2011-11-25 11:11:25

yamiko
New member
Inregistrat: 2011-08-27

Nodul in zona inghinala

Salutare!
Am si eu o mica-mare problema.  Luna trecuta mi.a aparut ca un fel de nodul in interiorul labiei mari care la un moment dat a ajuns destul de tare si provoca discomfort. Dupa cateva zile a trecut..fara sa fac nimic. Acuma am observat ca mi.a aparut din  nou un nodul, tot in interiorul labiei mari, dar nu in locul unde a fost celalalt..si care la fel incepe sa doara.
Stie cineva sa.mi spuna si mie care ar putea sa fie cauza..si ce sunt ei e fapt? cesafac

#2 2012-01-10 00:31:21

namaste
New member
Inregistrat: 2012-01-10

Re: Nodul in zona inghinala

Buna.asa am avut si eu.nu stiu cum e la tine dar la mine asta a insemnat chist bartholin.numai ca la mine s-a inflamat si a format abces.o saptamana numai in pat am stat si niste dureri de nedescris.cel mai bine e sa te duci la doctor.daca e aceeasi problema ca a mea te rog spune-mi ce solutii ti-a dat doctorul.mie mi-a zis ca recidiveaza si cel mai bine e sa fac o marsupializare....dar mi-e frica tare:(

#3 2012-01-10 16:10:57

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

mergi la medic! poti sa fie hpv/ neg, sifilis, herpes, sau ce spune domnisoara/ doamena de mai sus. sau cu totul altceva. nu e de gluma cu problemele in zona genitala dupa parerea mea.

#4 2012-01-13 18:00:45

yamiko
New member
Inregistrat: 2011-08-27

Nu am reusit sa ajung la doctor, nodulul a disparut dupa cateva zile si vad ca luna trecuta nu am mai avut nicio problema..

#5 2012-01-14 13:22:08

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

oricum trebuie sa mergi la medic. daca este boala cu transmitere sexuala, nu dispare de la sine, este inca acolo si o sa apara din nou simptomele sau nu, si o sa-ti faci rau singura daca stai asa. daca este bartholinita, din nou, nu vad cum ti-ar trece de la sine... sau poate este cu totul altceva. intrebare: vrei copii in viitor? daca da, vrei sa te joci cu posibilitatea de a-i avea? eu nu m-as juca cu asta. plus ca e o parte din ce ma face femeie, nu as suporta sa las lucrurile asa sau sa nu stiu ce se intampla sau sa nu stiu sigur ca absolut totul este ok! but that's just me.

Ultima oara a fost editat de frankie (2012-01-14 13:22:30)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.