homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Bradutul de Craciun

#1 2006-12-17 22:23:09

BB
New member
Inregistrat: 2006-11-02

Bradutul de Craciun

V-ati impodobit bradutul? eu l-am facut de saptaman trecuta si sunt f mandra de el:D e rosu cu argintiu...tongue voi ce ziceti? ce idei de impodoit aveti? mai ales k anu asta este o adevarat arta sa impodobesti bradu mai ales k trebuie sa te consulti cu acutualele tendinte:))

De bun simt toata lumea are nevoie. Putin il au si fiecare crede ca il are...

#2 2006-12-17 22:27:47

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: Bradutul de Craciun

eu l-am luat dar inca nu l-am impodobit. nu stiu cat de bine o sa iasa pt k surioara mea (7 ani) isi va baga nasucu pe acolo si de obicei il incarca prea rau

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3 2006-12-17 22:29:09

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Eu nici nu am vazut brazi la piata yikes ! dar o sa-mi iau si o sa-l impodobesc in Ajun...asa cum se face!

#4 2006-12-17 22:29:14

BB
New member
Inregistrat: 2006-11-02

e natural sau artificial? eu am artificial mi se pare mai "plin" si parca iese mai frumos...

De bun simt toata lumea are nevoie. Putin il au si fiecare crede ca il are...

#5 2006-12-18 07:16:45

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

Eu am unul artificial acasa...pe care l-am primit...dar nu-mi place ca e prea mic(am eu o boala...sa ajunga bradul de Craciun pana in tavan, daca nu inseamna ca e prea mic). smile Asa ca iau unul natural...dar nu de acum...probabil vineri o sa impodobesc bradul...imi chem si prietenul sa ma ajute (si anul trecut tot cu el l-am impodobit). big_smile Anul trecut l-am facut rosu cu auriu....si nu am bani anul asta sa schimb culorile si sa cumpar iar toate globurile si alte chestii ce se pun in brad...asa ca o sa ramana tot rosu cu auriu. Nu stiu daca se incadreaza in tendinte....dar n-am ce-i face. wink

Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2006-12-18 07:17:23)

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

Publicitate

loading...

#6 2006-12-18 13:37:02

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu tot artificial il am. si-mi place, ca e mult. big_smile
o sa il impodobesc vineri sau sambata (pe al omului il impodobim joi). o sa am in el toate culorile. bleah!!! eu l-as impodobi doar ci globuri roii si arginti si luminite rostt (cum e al omului). si mi-as lua un braduz mic, de plastic, alb sa-l impodobesc cu beteala verde si instalatie rosie. dar nici anul asta n-o sa-mi iau bradutz alb...

Nobody home

#7 2006-12-18 13:41:55

alexia
Addicted member

nush ce va plac voua astia artificiali! Unde e spiritul Craciunului? Unde e mirosul de brad? Pt nimic in lume nu mi-as pune brad artificial! Io am globuri si beteala de cand eram mica big_smile si nici nu ma stresez prea tare in legatura cu asta... prea mult tam-tam .. important e sa fie atmosfera, iubire si liniste...nu culoare globurilor.. in fine, fiecare cu ce-l doare.

#8 2006-12-18 15:05:09

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

eu sunt pro brazi naturali si contra brazilor artificiali...are dreptate alexia....oare e craciun daca nu miroase a brad?si eu am globuri de cand sunt mica smile si am sa le pun pe toate...ca in fiecare an...nu tin la simetrie sau la culori smile sa fie atmosfera de craciun...moda asta cu simetriile se creeaza in mintea noastra dupa ce vedem in fiecare magazin..brazi perfect impodobiti...globurile puse la distante calculate cu rigla smile....sunt frumosi intr-adevar dar park n-au acel brad_appeal rotfl2)))))

#9 2006-12-18 15:11:08

alexia
Addicted member

ela_is_sweet, cat de bine ai scris! Chestia asta cu bradul impodobit simetric cu anumite culori etc e la fel ca si obsesia sa fii cat mai slaba (90/60/90), cizmele peste blugi, etc...lista ar putea continua la nesfarsit... se numeste spalare de creier.

#10 2006-12-18 15:11:59

Al Pacino
Administrator
Inregistrat: 2006-02-01

Nici eu nu mi-am luat inca brad si am inceput deja sa disper...sper insa cel mai tirziu miercuri sa mi-l cumpar si il voi si impodobi cu ocazia aia. Cum nu stiu...cind eram singura era rosu cu argintiu....acum de cind am un artist in casa nu prea mai incap sa imi dau cu parerea....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#11 2006-12-18 19:21:28

roory
New member
Inregistrat: 2006-11-26

Eu abia astept sa cumparam bradul.Cred ca va fi unul mic.O sa fie primul nostru brad cu iubitul meu smile
Am ales ornamente  albastre cu argintiu.

#12 2006-12-18 19:22:21

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

ce frumos asa... tu si el facand bradu...ador imaginea asta big_smile  abia astept si eu sa stau la bradutz cu al meu big_smile

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#13 2006-12-18 20:15:19

blondutza18
Vizitator

poi io maine mi`l impodobesc shi o sa fie cel mai mumos &beautiful & guapo brad din lume...nu ma pot abtine sa nu cumpar in fiecare an cate ceva pt el... ador brazii ador iernile...(cu zapada)...shi...ador sa pun eu stelutza`n varfu varfului varfului varfului lu` nenea brad... anu asta vreau sa`l fac roshu...cu auriu...cred..shi cu argintiu...insa am mai vazut o faza tare...in mall ...ceva de genu...la poale verde...putin mai sus..argintiu...mai sus rosu...mai susu auriu...era super... ma bate gandu` sa fie shi` al meu la moda;))

#14 2006-12-18 20:42:38

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

eu nushu cand iau brad..de fapt ai mei...in Ajun se vor ieftini si atunci vor vrea sa scape de ei my repede si vor scade pretul...cel my bine my se pare atunci.uff dc nu e iarna iarna..sad cu zapada ca in alti ani..sad

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#15 2006-12-18 21:28:25

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

daca tot isi spune fiecare parerea..ia sa o spun si eu pe a mea:DMie nu imi place ideea de a avea brazi naturali..E adevarat ca nimic nu poate inlocui mirosul de brad..si imaginea lui..dar eu ma gandesc la saracii bradutzi,care sunt macelariti pentru bucuria noastra efemera..Si nu ar fii o problema ca sunt taiati,daca s'ar planta altii in loc..dar stim toti ca nu e deloc asa..Nu vreau sa par cine stie ce "green'peace"component..dar asta e parerea mea;)

#16 2006-12-18 21:30:22

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si porcii sunt taiati pt bucuria noastra. big_smile
dar de-astia "planteaza" alii in loc. tongue

Nobody home

#17 2006-12-18 22:28:46

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

inca nu am luat brad...dar o sa luam unul si il impodobesc duminica seara.cu ce culori habar nu am dar sigur va predomina rosu.de obicei aveam un brad natural in sufragerie pe care il impodobeam cu toate culorile si unul artificial sau tot natural dar micut la mine in camera care era fie rosu+auriu/argintiu fie albastru+auriu/argintiu.dar anul asta ca si anul trecut o sa fac brad si la bunica mea care e bolnava sad asa ca ...ramane doar un brad mare la mine acasa

Ultima oara a fost editat de mika (2006-12-18 22:29:06)

#18 2006-12-18 22:56:10

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

ai mei au zis k nu vor lua brad k ce voi fi acsa.. grater k vor lua niste crenguteee da nu-mi convineeeeeee.chiar cu bonuri de cadouri poti cumpara brad?

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#19 2006-12-19 14:42:35

Cassiopeia
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-09

io nu o sa am brad...ca de obicei de altfel.. sad ce-i drept m-am obisnuit si nu ma mai stresez asa rau k nu mai imi fac ai mei brad..asta-i viata...si cum spun ei ..."maturizeaza-te,nu mai esti de brad.." :-<

Sim y 

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.