|
Nu esti logat.
#1 2011-11-26 16:52:05
Sunteti geloase daca iubitul da like pe facebook la pozele altor fete frumoase la randul lor? sau daca ii lasa comentarii gen esti frumoasa Offline #2 2011-11-26 17:21:58
Re: facebooknu nu-i nimic gresit in a admira frumusetea cuiva daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #3 2011-11-26 17:24:31
Re: facebookeu as crapa de gelozie Offline #4 2011-11-26 17:26:28
Re: facebookal meu nici sa nu vada site-urile astea de socializare...nu are nici o treaba cu facebook-ul, si daca ar avea nu mi-ar displacea, pentru ca in a te uita la ceva frumos nu vad nimic rau. Offline #5 2011-11-26 17:35:55
Re: facebookal meu nu face chestii de genul Offline Publicitateloading...
#6 2011-11-26 17:43:40
Re: facebookhmm nu sunt fete geloase pe aici Offline #7 2011-11-26 18:29:34Re: facebookSunt sigura ca nici un barbat cu bun simt nu ar scrie unei alte femei decat prietenei ca e frumoasa, sau ca are ochi frumosi pe un site de socializare unde toata lumea vede ce scrii. Si m-as certa cu el nu neaparat de gelozie, dar mi s-ar parea total nepotrivit. Offline #8 2011-11-26 18:38:50
Re: facebookSubscriu, Monica Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin. Offline #9 2011-11-26 19:02:02Re: facebookmai sa nu fim asa categorice, pana la urma ce e frumos si lui D-zeu ii place. Intr-o relatie matura bazata pe incredere mi se pare normal sa poti afirma despre o persoana de sex feminin ca arata bine ... Bine, la comentarii de genul "Ce buna e aia" sau "Moama ce ti-as face" ar iesi cu scandal Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #10 2011-11-26 19:04:36Re: facebookMai, nu m-as supara daca mi-ar atara o poza si mi-ar zice mie, sau i-ar arata pe strada unui prieten o tipa buna, ci daca ar scrie pe facebook unde toata lumea vede ce scrie el. Mi se pare foarte nepotrivit din punctul asta de vedere. Cum adica sa vada sor-mea ca sotul meu scrie de x-uleasca ca e frumoasa, sau colegii de servici? Offline #11 2011-11-26 19:05:08
Re: facebookPe la inceput cand vorbeam cu al meu imi mai spunea de astea inofensive despre alte fete si nu aveam nimic. La un moment dat l-am scos din pepeni. Cum pot eu sa nu fiu geloasa deloc Oricum facebook-ul nu-i de el, si-a sters contul, i se pare o prostie ”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg) Offline #12 2011-11-26 19:13:48
Re: facebookComentariile in limita bunului simt nu ma deranjeaza : esti frumoasa/ iti sta bine asa / etc... dar cum el nu prea intra pe fb nu avem probleme de genul. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #13 2011-11-26 19:18:46
Re: facebookNoi de regula comentam impreuna. Ne bagam in comentarii si pe strada daca vedem o tipa simpatica si nu, nu sunt geloasa ,sunt realista, ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place, nu? Atata timp cat se limiteaza la asta nu vad de ce as sari cu fundul in sus. 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline #14 2011-11-26 21:52:29
Re: facebookeu DA, categoric sunt deranjata. una e sa admire frumusetea unei femei pe un site sau intr-o revista, alta este sa incerce sa intre in vorba cu ea complimentand-o. ca ce chestie sa ii spuna unei necunoscute ca are ochi/craci frumosi? se uita, ii place, tace din gura si viata merge mai departe insa odata ce s-a oprit si incearca un dialog... Offline #15 2011-11-27 01:52:38
Re: facebookSincer si fara sa o gandesc mult,99 la suta dintre barbati se uita la alte femei si unii se baga si in vorba.Mi s-a intamplat de cateva ori,sa primesc like-uri de la baieti cuplati iar apoi sa ma trezesc cu mesaje:iti scriu aici pt ca vede prietena mea si imi face crize,esti frumoasa,ai buze superbe,etc bla bla si apoi se tot tinea sa ma mai intrebe si altele si ajungea pana la a imi cere id-ul ,chiar am vrut odata sa vad pana unde ar ajunge,si mi-a dat intalnire cica ''doar ca amici'' bineinteles ca nu am vrut.Si mai mult de atat,mi-a zis ca iese cu tipe dupa ce se asigura ca nu e niciun pericol,ca prietena s-a culcat. Niciodata nu putem stii ce se ascunde in spatele unui barbat.Eu imi mai faceam cont fake cu poze si multi prieteni si il adaugam doar doar sa vad pana unde ar ajunge tipul sau nu,de iubit vorbesc,fostul. Offline #16 2011-11-27 01:59:26
Re: facebooksubscriu monica numai ca nu m-ar interesa ca vad rudele sau prietenii, dar mi se pare nepotrivit nu sa gandeasca sau sa spuna ca o femeie este intr-un fel sau altul, ci sa ii scrie pe fb asta, pentru ca se intelege altceva. ca femeie, daca un tip imi comenteaza la o poza chiar si ceva decent dar referitor la aspectul acesta, ma gandesc ca poate (nu obligatoriu), dar poate avea alte intentii. chiar daca vad ca e intr-o relatie cu cineva, sau il cunosc suficient de bine sa stiu fara fb ca este cu cineva. bineinteles, daca imi este prieten bun de nu stiu cat timp, nu se pune problema astfel. un fost cu care am stat ceva timp a facut cateva gafe pe fb, exemplu a dat de o fata cu care nici nu avea prieteni comuni, neatractiva fizic, dar 'cool' zicea el, adica bikerita (si el e biker), cu talent la desen, foarte bogata pe cont propriu, pasionata de fotografie ca si el. i-a scris un mesaj stupid de copil de 3 ani 'you're so cool, wanna be friends?' si i-a dat add. inteleg ca nu-l atragea, ca nu cauta asta, ca i-a placut ce facea femeia, dar din ce a facut si cum s-a exprimat (si chiar daca se exprima altfel) se intelegea exact opusul si asta nu mi-a convenit. pe fb mi se pare aproape imposibil sa nu se inteleaga gresit astfel de gesturi. bineinteles ca femeia nu i-a raspuns la cerere si i-a scris ceva ce i-as fii scris si eu si inca una micuta, i-a dat add unei amice super frumoase si minore ca sa-i dea un like la o poza. de parca murea daca aprecia in sine poza sau imi spunea ce draguta e prietena ta in poza aia si atat... nu vad rostul. daca e amica lui, inteleg, dar daca e a ta... in conditiile in care pe mine nu ma acceptase ca friend, si pe el imediat, mi s-a parut si dubios. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-11-27 02:01:15) Offline #17 2011-11-27 02:03:29
Re: facebookSi cand ma gandesc cum ar reactiona barbatii daca am da like-uri si commenturi altor tipi aratosi Offline #18 2011-11-27 02:14:26
Re: facebookah, chiar am facut o faza de copil de 5 ani, singura data cand m-am razbunat intr-un fel ca sa-l fac sa inteleaga ca altfel nu intelegea. nu mai eram impreuna, dar am ales un amic de al lui care stiam ca imi aprecieaza frumusetea si ca mi-ar face avansuri daca nu as fii fost cu el sau fosta in momentul respectiv. i-am dat add tipului pe fb, chipurile ca sa ii dau un like tipul a acceptat imediat si atat. fostul a facut ca trenul, a inteles exact aluzia, a spus ca am dreptate ca l-am facut sa simta gelozie, si aversiune fata de tipul ala ca a acceptat si sa fie mai constient de faptul ca tipul ma vrea dar se abtine si ca sa pice si el un pic bine a precizat ca l-am dezamagit ca am folosit razbunarea ca metoda de al face sa priceapa (desi folosisem deja alte metode comunicare de exemplu fara rezultat). in loc sa accepte ca si-o merita. i-am spus ca nu m-am schimbat, sunt aceeasi, nu ma razbun, dar am considerat ca o data, o singura data, cu ceva minor, trebuie sa aiba parte de ea, daca altfel nu-i place. Offline #19 2011-11-27 02:20:20
Re: facebookmda..si cica fbk-u ne face viata mai usoara Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|