|
Nu esti logat.
Scurgere maronie in timpul tratatmentului cu Duphaston#1 2011-11-26 23:20:08
Scurgere maronie in timpul tratatmentului cu DuphastonBuna seara, Offline #2 2011-11-28 10:33:12
Re: Scurgere maronie in timpul tratatmentului cu Duphastoneu zic ca "tratamentul" a fost fix pix, deci nu functioneaza. nu se pune problema ca e prima luna de tratament si nu s-a obisnuit corpul si nici ca cele 2 ore de intarziere ar fi declansat menstruatia. Offline #3 2011-11-28 22:07:31
Re: Scurgere maronie in timpul tratatmentului cu DuphastonNu stiu totusi care ar putea fi cauza pt care nu functioneaza Duphastonul in situatia mea.Doctorita mi-a spus sa urmez acest tratament timp de 3 luni. Am facut si ecograf abdominal(pt a exclude eventuale chisturi sau probleme pe la uter/ovare) insa totul e ok. Initial doctorita a vrut sa-mi dea anticonceptionale timp de 3 luni pt aceasta scurgere ce apare inainte de menstruatie insa i-am spus ca am si dureri de sani in aceasta perioada premenstruala si atunci s-a hotarat la Duphaston, zicand ca in acest caz nu sunt cele mai potrivite anticonceptionalele.Din ce m-am documentat si din ce am citit si pe prospectul Duphastonului, este indicat in dereglari hormonale si sindrom premenstrual.De aceea ma intreb de ce totusi la mine a aparut iar scurgerea?Mentionez ca aceasta scurgere a aparut intr-un moment foarte stresant din viata mea(pana atunci nu am avut niciodata probleme, am si un copil pe care l-am conceput usor, nici in timpul sarcinii nu am avut probleme), de atunci perioada stresanta continua si scurgerea la fel. Am urmat si un tratament cu calciu timp de 3 luni, iar in a 3-a luna scurgerea a incetat sa mai apara, insa dupa ce am terminat tratamentul a luat-o de la capat. Offline #4 2011-11-29 10:40:51
Re: Scurgere maronie in timpul tratatmentului cu Duphastonpoate si-ar reveni de la sine. mai sunt perioade cand apar dereglari si atunci cand ele nu sunt mari, organismul le echilibreaza singur. cat timp nu-ti face rau, poti incerca sa iei duphaston si in urmatoarele 2 luni, poate ai noroc si scapi de problema. oricum, presupun ca e mai degraba un discomfort, pentru ca din punct de vedere medical, nu cred ca reprezinta vreo problema. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|