homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie alba in jurul clitorisului

#1 2011-11-27 10:25:58

aurora_dimitriu
New member
Inregistrat: 2011-11-27

secretie alba in jurul clitorisului

Buna ziua,

Astazi dimineata m-am trezit cu o mancarime in jurul clitorisului si cand m-am uitat cu atentie am observat ca zona e rosie-rozie si am o secretie locala alba care iese de acolo (nu din vagin). Stie cineva ce ar putea fi?

Multumesc frumos

#2 2011-11-27 11:50:50

eph
Hero member
Inregistrat: 2011-04-06

Re: secretie alba in jurul clitorisului

din clitoris nu poate sa iasa, ca nu are niciun oficficiu clitorisul in sine, dar prin zona este uretra cea prin care urinezi si poate fii de acolo secretia, sau poate ca e vaginala pana la urma. du-te la urologie si poate si la ginecolog.

#3 2011-11-27 12:06:44

aurora_dimitriu
New member

Nu e vaginala sigur, se vede clar ca iese de mult mai sus. Am programare la gine pe 13 decembrie. Am facut analiza secretiei luna aceasta si nu mi-a iesit decat o infectie anaeroba pe care am tratat-o cu Flagyl ovule. Mentionez ca am avut si o bartholinita pentru care mi s-a prescris Zynath, Flucovim si Indomentacin.

#4 2011-11-27 12:24:20

eph
Hero member

poate bacteriuta anaeroba din vagin care e posibil sa fii cauzat bartholinita a ajuns si in uretra. tu pe 15 te duci la consultatie de revenire sa vezi daca ti-au trecut inflamatia vaginala si bartholinita, inteleg bine? e posibil sa nu se fii vindecat inca si sa fie nevoie de inca un tratament. cred ca medicul ginecolog poate lua o proba din secretia ta din jurul clitorisului si sa o trimita la laborator pentru examen, si daca nu ai facut si o antibiograma pentru infectia anaeroba, cred ca e indicat sa iti faca, sa vada exaxt la e e sensibila (daca mai este prezenta). de asemenea stiu ca clamydia sau ureaplasma daca nu ma insel pot aeva astfel de simptome, daca nu te-a testat ultima oara la ginecolog pentru acestea o poti face acum. iti dau doar niste repere din ce ma gandesc eu ca poate fii.

#5 2011-11-27 16:35:17

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

oare sa fie secretie uretrala? nustiu dupa mintea mea, ar putea fi o uretrita.
ar trebui intrebat medicul cel mai bine.

Publicitate

loading...

#6 2011-11-27 22:40:21

aurora_dimitriu
New member

Nu stiu, n-am mai patit niciodata, am si mancarimi foarte mari, dar numai in acea zona sad

#7 2011-11-28 13:26:43

eph
Hero member

eu am zis: urolog si ginecolog. mergi la urolog daca abia pe 13 ai programare la gineco. sa-ti ia secretie uretrala, sumar de urina si urocultura. iar apoi la gineco, sa vada daca mai este bartholinita si infectia vaginala, si daca la urologie nu era nimic, e posibil sa fie de la infectiile astea.

#8 2011-11-28 21:18:21

aurora_dimitriu
New member

multumesc fetelor. astazi e mult mai bine, fara mancarimi, fara secretii. la gine am fost dupa tratament, totul era in regula. bartholinita se rerasese si secreti era ok. pe 13 merg pentru alta problemuta.

toate bune

#9 2011-11-28 21:31:38

eph
Hero member

ok. e bine ca ai precizat. fugi la urolog atunci ca si daca se duce scurgerea infectia sau problema ce o fii tot acolo netratata va ramane. mi se pare totusi ciudat sa ai o infectie din moment ce abia ai luat zynath care este antibiotic...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.