|
Nu esti logat.
Sunt insarcinata?-3#39 2011-12-17 10:23:54
Re: sunt insarcinata?
In dimi aceasta mi-a venit CM, mai are rost ca dupa terminarea lui sa-mi fac test?[intreb pentru ca am inteles, chiar cun si un caz, ca menstra poate veni peste sarcina, chiar si 3 luni].Daca da, la cate zile?Multu Offline #40 2011-12-17 10:35:02
Re: sunt insarcinata?daca menstruatia e normala d.p.d.v. al cantitatii nu e nevoie de test Offline #41 2011-12-17 11:04:15
Re: sunt insarcinata?O sa fiu atenta la asta, de obicei am menstra ap 5 zile, cantitativ momentan e normal.Voi reveni in cazul in care mi se pare ceva suspect. Offline #42 2011-12-20 22:00:53
Re: sunt insarcinata?buna sunt noua aici si vreau si eu sa va cer un sfat.problema e ca in data de 15 oct am avut un contacy sexual,eu iau yasmin de aproape 4 ani,insa din acea zi corpul a cam luat-o razna,m am ingrasat, am inceput sa a,m dureri de stomac (specific ca am gastrita) sa ma simt din ce in ce mai obosita, am facut cateva teste de sarcina au iesit negative,menstruatia mi a venit normal,dar am luat yasmin incontinuare,luna asta am facut si un beta hcg,dar in timpul menstruatiei,are vreo importanta??? rezultarul aanalizei a fost 1.00 ceea ce arata nu e o sarcina,luna asta nu am luat yasmin vreau sa fac pauza,ma gandeam ca starea mea e din cauza anticonceptionalelor.e posibil??Sau totusi e vb de o sarcina????va multumesc Offline #43 2011-12-20 22:10:30
Re: sunt insarcinata?testele la cat timp le-ai facut de la contact? eu zic ca nu esti insarcinata si sa nu intrerupi pastilele ca risti fooooarte frumos ca frica ta inexplicabila de acum sa se transforme in una motivata. du-te la medicul de planning familial, sper ca cei 4 ani de yasmin au fost pe baza consultatiei medicului, e posibil ca pastilele sa nu ti se mai potriveasca dupa atata timp, si-ti va prescrie altele. nu pot stii daca este de la pastile, desi nu cred, adica oboseli si dureri de stomac cand tu ai deja gastrita deci e logic de unde vin durerile, eu la mine pe prospect nu am gasit ca posibile efecte adverse. ingrasat insa da, dar poate avea un milion de cauze. sunt sarbatorile, nu cred ca gasesti acum medic, asteapta si nu intrerupe daca nu vrei sa ramai insarcinata de sarbatori... Offline Publicitateloading...
#44 2011-12-20 22:50:01
Re: sunt insarcinata?am luat pastilele la sfatul medicului,iar testele le-am facut la o sapt o luna o luna si jumatate merci de sfat ideea e ca insa sunt putin stresata. esti o draguta merci mult Offline #45 2011-12-20 23:25:50
Re: sunt insarcinata?nu esti insarcinata cu testele ultimele 2 valabile (primul nu, pentru ca nu trecusera 3 saptamani de la contact) si cu hcg-ul, si cu menstra deci, e bine ca ti le-a prescris medicul, dar nu stii daca e de la ele, si daca intrerupi... sunt sarbatorile, sotul/ iubitul o sa vrea sa fie iubit/ sa te iubeasca si cine stie ce iese... dupa sarbatori fugi la un medic de planning, nu ginecolog sa-ti dea altceva daca decide ca nu te mai intelegi cu pastilele acestea. Offline #46 2011-12-21 22:49:27
Re: sunt insarcinata?merci pentru sfat,sincer m-am cam linistit si eu si pentru faptul ca m am ingrasat incerc sa gasesc alte cauze, stomacul mai mai doare cateodata dar in rest sunt ok,doar dureri de spate dar cred ca e de vina de la curatenia de craciun.ms inca odata va pup Offline #47 2011-12-21 23:47:50
Re: sunt insarcinata?pastilele pot creste pofta de mancare, nu ingrasa in sine, dar daca nu exagerezi si faci miscare, si nu ai probleme de sanatate sau de dieta sau de stil de viata care sa favorizeze ingrasatul, pastilele sunt ok. am observat totusi ceva fete care luau de capul lor pastile deci evident nu li se potriveau si se cam ingrasau, evident mai mult din alte cauze dar luau si pastile cu o concentratie mai mare de hormnoni decat ce iei tu. Ultima oara a fost editat de frankie (2011-12-21 23:48:03) Offline #48 2011-12-22 09:50:43
Re: sunt insarcinata?ma gandeam ca poate nici mie nu mi se mai potrivesc,oricum dupa sarbatori merg la medic sa imi faca analize si sa imi prescrie alte anticonceptionale:) eu luam yasmin mai mult din cauza durerilor menstruale Offline #49 2011-12-26 19:12:25
Re: sunt insarcinata?hei,am si eu o problema.. Offline #50 2011-12-26 19:19:04
Re: sunt insarcinata?pai asa arata sangerarea la sfarsitul menstruatiei... nu vad nimic anormal Offline #51 2011-12-26 19:27:49
Re: sunt insarcinata?stiu,in principiu asa e normal la sfarsitul menstruatiei,dar mie nu mi s-a mai intamplat pana acum.. Offline #52 2011-12-26 19:29:07
Re: sunt insarcinata?e posibil sa fie si o infectie o raceala ceva,nu te ingrijora Offline #53 2011-12-26 19:33:51
Re: sunt insarcinata?eu zic ca nici macar atat, daca nu ai si alte simptome Offline #54 2011-12-26 19:39:13
Re: sunt insarcinata?alte simptome nu am..nici mancarimi,nici dureri,nimic..insa,chiar acum 2 zile am racit destul de rau,poate e si din aceasta cauza. Offline #55 2011-12-27 22:04:11
Re: sunt insarcinata?de cateva zile simt sagetaturi pe sub burta si usoare dureri de ovare.oare care e cauza??? Offline #56 2011-12-27 22:08:32
Re: sunt insarcinata?sarcina nu e dar, pot fii ovarele, uterul, pot fii rinichii, poate fii de la constipatie (pe pielea mamei, ea credea ca o dor rinichii, a luat no-spa si de atunci se simte bine, mai ia cate unul cand are nevoie), poate ai stat cam dezbracata si ti-ai cam 'anchilozat' nervii din zona, eu stiu. ca sa scoti din ecuatie, problemele la aparatul genital trebuie facuta o ecografie si un consult ginecologic. si la rinichi la fel, ecografie. ce ar mai putea fii, o cistita. pot fii mai multe cauze. sau poate e normal daca spui ca sunt abia sesizabile. imi pare rau ca nu ti pot spune ceva clar. Offline #57 2011-12-27 22:10:52
Re: sunt insarcinata?merci de sfat.oricum intentionez sa merg la un control,dar fiind sfarsit de an,am sa ma programez abia la anu,nu is insuportabile durerile si nici dese,seara in general le simt dar is f rare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|