homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-135

#2547 2012-01-10 11:01:21

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

Onu, sper sa-ti treaca raceala kram

Any, sa stapaniti patul sanatosi smile

Poke, goodluck goodluck la doctor.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2548 2012-01-10 11:02:13

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

multumesc time pusskram

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2549 2012-01-10 11:07:41

mucoasa
Insomniac member
De la: ardeal
Inregistrat: 2011-04-28

onutza goodluck sa treaca pana vineri, ma bucur ca esti mai bine kram
time mersi
raven tu cum te simti?

5 iunie 2012
Doamne iti multumesc pt minunea noastra! rugaciune

#2550 2012-01-10 11:09:40

alintush1828
Full member
Inregistrat: 2011-02-15

Neata Fetele  kram  par

Nu am scris de mult, da v-am citit mereu. Any si Raven - sunt ok, doar ca in sarbatori, oaspeti multi si nu mai scriam. Va citeam din umbra  smile
Onu - sper sa treaca raceala cit mai repede  kram
Poke - eu intram zilnic si cautam cu okii sa vad intii daca nascusi sau nu. Vad ca bebelu sta bine unde sta  smile
Any - tu ce mai faci, citisem ca mergi la doc acu degraba, da am uitat cind Cind ziceai ca mergi?
Eu saptamina trecuta am mers la medicul de familie si la ginecologul de sector - si ma speriase ca a zis ca burtica mea e cam mica pentru termenul meu. La celelalte ecografii care le-am facut era mai mic cu 5-7 zile decit termenul. Ieri nu mai aveam rabdare si am mers sa mai fac o ecografie - si bebelu meu e chiar mai maricel cu 1 zi smile Acu deja nu se ia dupa dimensiunea crestet-sezut - da dupa dimnsiunile craniului, asa am inteles eu. Si are 160grame. Eu ca de obicei multe nu am inteles, in schimb sotul l-a vazut atit de clar  hjarta  Am vrut sa aflam si sexul, dar bebelul statea cu piciorusele incrucisate si nicidecum nu vroia sa arate nimic. Pina la urma a zis medicul ca probabil e fetita, da nu a notat nimic pe fisa pentru ca nu era sigur deloc - asa ca timp de vreo 6 saptamini nu aflam inca ce avem - ca planific sa fac urmatoarea ecografie la 20-21 saptamini.
In schimb ma deranjeaza secretia - la sigur am facut candidoza sau gardnerella, pentru ca asa putin de tot ustura, si nu mereu. Eu tocmai saptamina viitoare voi merge la ginecolog sa dau iar analiza de scretie si eventual sa iau un tratament - si ma gindesc - oare asta nu afecteaza bebele???
Si mai am o intrebare - cum se face diferenta intre secretie vaginala si lichid amniotic. Ieri am avut o pata umeda pe chilotei si ma speriasem. E adevarat ca vroiam si pipi tare si ecografistul ma mai apasa cu sonda - si sunt confuza - nu stiu ce naiba a fost. In genere cum se depisteaza o pierdere d elichid amniotic si care ar fi cauzele?

Any - tu acum cind mergi la doc ce analize vei mai da?

Grafic Temperaturi FertilityFriend

Din 16.06.2012 - mamica de Loredana hjarta

#2551 2012-01-10 11:12:14

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Onu, kata, Amalia puss

Poke, asteptam vesti de la doctor  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta  majoreta

Ani, mie mi-a trecut raceala cu ceai de tei cu miere (inainte sa beau cat era cald inhalam aburul ca sa se desfunde nasul) si cu suc de fructe: doua portocale, o lamaie si un grapefruit in blender cu un litru de apa si tot asa indulcit cu muuulta miere. Numai sa ai grija daca ai probleme cu arsurile pentru ca sunt cam multe citrice in combinatia asta. Doctorita mea a zis ca si paracetamolul e ok in sarcina, dar am preferat sa nu iau.
Sper totusi sa iei raceala din pripa sa nu apuce sa-si faca de cap ca la Onutza. smile

Intrebare: voi mancati broccoli? si daca da, cum il gatiti? Ca noua ni s-a cam luat de broccoli fiert simplu ca si garnitura langa friptura...

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-10 11:14:25)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

Publicitate

loading...

#2552 2012-01-10 11:17:25

timean86
Addicted member
Inregistrat: 2008-10-27

Ali kram , ma bucur ca sunteti bine si tu si bebelusul. Saracul e timid smile nu vrea sa va arate asa din prima. Legat de intrebarile tale eu nu stiu sa-ti raspund.

Katey eu il fierb si pun niste unt deasupra, cam atat smile cred ca nu la astfel de raspuns te asteptai. Poti sa-l faci si pane. Dupa ce il fierbi il dai prin faina si ou si il prajesti.

D+T= hjarta = A "sans vous ma vie n'est qu'un décor qui brille, vide de sens"

#2553 2012-01-10 11:17:32

mucoasa
Insomniac member

tatiana puss ma bucur ca sunteti bine kram . eu merg maine la eco, am emotii cesafac
sa stii ca si eu ma simt tot timpul uda, dar nu cred ca pierdem de pe acum lichid amniotic nustiu ce bine ca bebe a recuperat frumos applause
legat de analize maine imi zice ce mai trebuie sa fac si o sa scriu ca sa poti citii si tu, sper sa fie totul bine rugaciune
la mine secretia e mai abundenta, dar nu am usturimi sau mancarimi, doar ca mai am cateodata dureri, acuma sa vad ce zice dr legat de asta
ai anuntat familia? big_smile si angajatorul? cum au reactionat?
eu am pus 3 kg, tu cat ai luat pana acum?
katey mersi pt sfat kram

5 iunie 2012

#2554 2012-01-10 11:20:50

Onutza23
Insomniac member

any multumesc puss

alintush si bebe pusspuss ma bucur ca sunteti bine. daca te deranjeaza secretia trebuie sa faci lama sa vezi ce e

katey eu broccoli fac doar fiert sau in amestec cu alte legume calite in ulei

any bafta maine la eco, lasa emotiile ca e totul bine  goodluck  goodluck

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#2555 2012-01-10 11:23:47

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Time, o sa incerc si cu unt si pane. Merci! smile

Onutza, poti sa detaliezi "alte legume"? tongue Eu pana acum l-am combinat doar cu morcov si conopida. Cu alte legume mi s-a parut ca nu prea se impaca. nustiu

Tatiana si mie mi-a zis cineva sa am grija cu scurgerile sa nu fie lichid amniotic, dar ca si Ani, cred ca e cam devreme. Insa nu pot sa-ti spun sigur. sad

Ultima oara a fost editat de Katey (2012-01-10 11:26:04)

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#2556 2012-01-10 11:27:24

mucoasa
Insomniac member

fetelor cand se formeaza dopul gelatinos? eu am deja?

5 iunie 2012

#2557 2012-01-10 11:30:20

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

alintush puss bine ai revenit.felicitari pt bebel applause despre intrebarea ta cu lichidul amniotic nu stiu ce sa-ti raspund.atata timp cat la eco nu ti-a spus nimic n-ai de ce sa-ti faci griji,se vedea daca era vre-o problema.scurgerile de lichid amniotic de regula sunt acompaniate de dureri si risc crescut de avort,ceea ce se vedea la eco.deci stai linistita puss in perioada asta de sarcina,cantitatea de secretie creste,si este perfect normal.daca ai usturimi,du-te si fa-ti analiza de secretie si/sau culturi de col sa vezi despre ce e vorba.in mod normal daca infectia nu e foarte agresiva,nu afecteaza bebelul,dar nu merita sa risti.sper sa vii cu vesti bune kram

katey,eu mai mananc broccoli,calit in unt pana se inmoaie apoi facut cu sos alb drool eu broccoli-ul simplu fiert nu-l mananc ca nu-mi place gustul

any puss lasa emotiile,ca este totul ok.te asteptam cu noutatile big_smile goodluck din ce stiu eu,dopul gelatinos se formeaza o data cu inchiderea colului

Ultima oara a fost editat de Ravensoul (2012-01-10 11:32:41)

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2558 2012-01-10 11:33:43

alintush1828
Full member

Fetele, merci frumos de raspunsuri.
Legat de secretie - eu joi am facut analiza secretiei si a iesit perfecta - si de duminica au inceput eliminarile sad Eu cu vreo jumate de an inainte de sarcina am avut gardnerella, si am tratat-o. Da am citit pe net ca in special in trimestrul 2 de sarcina - sschimba flora vaginala ce poate duce iar la candida sau gardnerella. Tocmai saptamina viitoare voi merge la ginecolog. Oare nu influenteaza asta negativ la dezvoltarea bebelusului?
Any - eu iti tin pumnii pentru miine, o sa fie totul bine, ai sa vezi. Chiar te rog sa scrii de analize. Eu aveam pina a ramine insarcinata vreo 52-53 kg. Cind m-am cintarit prima oara in prima luna de sarcina aveam 55. Si acu am 57. Nu stiu cum sa socot - ca am adaugat de la 53 la 57 sau de la 55 la 57 smile Burtica e inca micuta, da e ceva mai vizibila acu.
Familia am anuntat-o demult, la 8 saptamini. Mamele ca de obicei pling, si tatii felicita smile Au fost emotii frumoase.
Da angajatorul al anunt azi - o sa aiba soc big_smile Va scriu reactia dupa ce il anunt.
Pupici  puss

#2559 2012-01-10 11:37:39

Ravensoul
Sr. member
De la: Constanta
Inregistrat: 2011-08-13

alintush,si eu am avut infectie cu gardnerella la inceput de sarcina.se trateaza,nu-ti face probleme kram asteptam povestea cu reactia sefilor goodluck legat de dimensiunea burticii,nu ai de ce sa-ti faci probleme,fiecare femeie e diferita,daca burtica e mica nu inseamna ca automat sunt probleme...cunosc cazuri si cazuri: femei care n-au avut burta de loc (aratau la 8 luni de parca ar fi putin balonate) si femei (ca mine care au ditamai butoiasul tongue

25.02.2012 a venit pe lume minunea noastra hjarta

#2560 2012-01-10 11:39:33

mucoasa
Insomniac member

tatiana iti tin pumnii, sa ne scrii reactia lui big_smile  goodluck
raven mersi de info kram si colul cand se inchide? la cate sapt? rodnar

5 iunie 2012

#2561 2012-01-10 11:41:35

alintush1828
Full member

Raven - merci pentru raspuns. STiam si eu de burtica ca fiecare cu corpul ei. Doar ca medicii astia uneori mai exagereaza cind anunt aceva, fara sa mai duca cont ca si asa gravidele retraiesc mult in timpul sarcinii.
Tu cu ce ai tratat gardnerella?
Eu saptamina viitoare voi merge la doc si voi da iar analiza. Sunt ovule care le poti administra in sarcina?

Any - colul e inchis pe toata perioada sarcinii, si se deschide la nastere. Eu asa stiu.

Ultima oara a fost editat de alintush1828 (2012-01-10 11:42:23)

#2562 2012-01-10 11:44:28

mucoasa
Insomniac member

tatiana m-am linistit acum happy eu eram paranoica ca nu am dop gelatinos si sa nu fie colul deschis chicot

5 iunie 2012

#2563 2012-01-10 11:45:21

alintush1828
Full member

Any - da eu am uitat sa intreb esentialul. Tu simti ceva in burtica? Ceva miscari??

#2564 2012-01-10 11:46:37

Onutza23
Insomniac member

katey alte legume in sensul ca mai cumpar legume la punga in amestec, din alea de la dujardin. preferatele noastre sunt cele cu castana, napi, morcov, porumb si broccoli

alintush eu am secretii din abundenta, de cele mai multe ori e watery mai degraba si tre sa ma schimb una-doua. nu e o regula ca se schimba flora, eu am facut o singura lama la inceput de sarcina ca nu m-a deranjat niciodata secretia, din contra mi-am dorit sa fie multa (cand am avut putina ma simteam uscata si parca ma lua cu mancarimi smile cum a zis si raven, daca aveai probleme iti spunea la eco, nu te mai gandi la toate relele ca nu are nici un rost, te stresezi degeaba
dimensiunea burtii nu conteaza, eu cunosc pe cineva care are cu 2-3 saptamani mai mult ca mine si burtica e mica, pe mine pantalonii nu ma mai incapeau demult si ea isi cauta dupa 30+ de imbracat. depinde de la organism la organism, nu sunt reguli si de comparat cu alte burtici e destul de greu
bafta cu angajatorul, asteptam reactia

Ultima oara a fost editat de Onutza23 (2012-01-10 11:49:32)

#2565 2012-01-10 11:47:42

mucoasa
Insomniac member

tu inca nu stiu ce sa zic nustiu am simtit duminica seara pt 2 secunde ca zvacnire in burta, dar nu stiu daca a fost bebe sau nu. de atunci nimic nustiu
tu l-ai simtit?

5 iunie 2012

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.