homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17-17

#305 2011-12-05 16:59:30

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Re: Intrebari si raspunsuri pentru viitoarele mamici - 17

da, ai si tu dreptate... bafta atunci! goodluck

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#306 2011-12-05 17:03:39

Melita
Hero member
Inregistrat: 2011-01-07

Fetelor intreb si eu aici pt ca ma gandesc ca sunteti mai pregatite in ceea ce priveste nastere de la inceput pana la sfarsit cu tot cu analize.
De curand am avut un curs la patologia chirurgicala a copilului si proful ne-a spus ca herpesul poate dauna fatului (dar eram intr-o visare totala si nu mai stiu cum il afecteaza, am retinut doar ca herpesul afecteaza fatul).
Eu mereu fac herpes de gradul 1, acela la buze, mereu imi iese pe sistem nervos sau cand organismul e slabit. Jos nu am avut niciodata probleme, adica nu mi-au iesit niciodata basicute ca la gura. Intrebarea mea este ce stiti despre acest herpes, cum poate dauna bebelului si ce alanize ar trebui sa fac sa stiu daca am sau nu aceasta forma de herpes. Nu vreau acum un sufletel, dar mai tarziu vreau cu siguranta 2 sau 3, iubesc foarte tare copii si as suferi daca as avea probleme in conceperea lor sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#307 2011-12-05 17:07:01

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

kae, cred ca era vorba despre herpesul genital, nu asta de apare la gura.
mai multe nu prea stiu sa iti spun ca nu m-a interesat nici pe mine problema, neavand probleme

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#308 2011-12-05 17:20:16

Melita
Hero member

Pai am inteles ceva de genul ca daca ai la gura adica de gradul unu e f probabil sa ai si genital adica de gradul 2. Si cum asa herpesul de la gura apare cand ai sistemul imunitar scazut, herpesul genital poate sa perceapa sarcina ca pe un corp strain si sa o afecteze sad

”Cata bucurie vi s-ar asterne pe chip, daca v-ati demachia de rautati si invidii...” (Mihaela Radulescu Schwartzenberg)

#309 2011-12-05 17:30:43

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

nera imi imaginez ca oricat ti-ai dori sa intri, acum nu mai e timp. tot ce conteaza e gandacelul tau hjarta

amalia nasol incidentul cu cartusul. poate reusesti sa scoti pata de cerneala de pe pantaloni

any o seara frumoasa pusspuss

katey bafta la eco  goodluck

kae si eu stiu ca doar herpesul genital poate afecta fatul, si daca nu ma insel la nastere il afecteaza, atunci ia microbul, dar nu sunt sigura de asta. se poate face o analiza, HSV parca se numeste, 2 daca nu ma insel pt infectiile genitale. eu n-am facut-o pt ca e scumpa si apoi n-am avut niciodata herpes nici macar la gura...

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

Publicitate

loading...

#310 2011-12-05 17:33:03

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

k?reste a scris:

Pai am inteles ceva de genul ca daca ai la gura adica de gradul unu e f probabil sa ai si genital adica de gradul 2. Si cum asa herpesul de la gura apare cand ai sistemul imunitar scazut, herpesul genital poate sa perceapa sarcina ca pe un corp strain si sa o afecteze sad

eu stiu ca daca nu ai herpes genital IN FAZA ACUTA CAND NASTI, nu e nicio pb. asta oral nu are nicio treaba

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#311 2011-12-05 17:41:29

pokemon
Diamond member

afara ploua si puii nostri nu vor sa intre in cusca lor....imi vine sa ma bag si io acolo, macar sa nu ii vad uzi sad

#312 2011-12-05 17:47:37

guguluta
Full member
De la: Castelul lui Dracula!
Inregistrat: 2010-04-14

Care pui Poke,aia doi dupa fb?

Din 17 septembrie 2010 mamica de Leonardo Cristian!hjarta  hjarta  hjarta
Multumim doamne pentru minunea trimisa!puss  puss

#313 2011-12-05 17:48:14

Melita
Hero member

Katami, m-ai linistit. Oricum cand o sa merg la controlul de rutina la o jumatate de an o sa intreb. Nu vreau sa ma trezesc ca imi doresc un copil i din cauza unor probleme cronice nu-l pot avea. Nu sunt deloc neglijenta cu asta si mereu am grija de mine din punctul asta de vedere.

#314 2011-12-05 17:54:04

pokemon
Diamond member

da, gugu...aia 2 plus inca o fetita mai mare pe care am infiat-o de vreo 2 sapt smile
sunt asa de atasati de noi ca dorm numa' in fata usii (care e din geam) si cum se aprinde o lumina sau ceva in casa, ei sunt cu ochii dupa noi. asta e a doua ploaie d ecand ii avem.
la prima au dormit in casa dupa ce, din aceleasi motive, i-a udat ploaia si tremurau ca 2 iepuri....

pf, am terminat de spalat, doamne cat d emici pot fi! unele chestii nici nu stiam cum sa le pun la uscat, ca imi piza de pe uscator big_smile

Ultima oara a fost editat de pokemon (2011-12-05 18:26:23)

#315 2011-12-05 18:46:35

Ioana He
Insomniac member
Inregistrat: 2011-09-01

Mamici si burtici va pupicesc pe toate  puss
Nu am citit din urma ca nu am apucat, zilele astea ma pun la zi.
Eu am fost la dr azi si totul e ok  happy  partydance  dance , ne mai vedem in ianuarie cu dr. Nu am reusit sa vedem ce e ca statea turceste bulina mea  chicot .
Sotul a fost emotionat la maxim, astazi s-a tuns si eu i-am zis ca a facut-o special pt bebita ca sa arate bine la prima lor intrevedere  rotfl
Voi din ce mi-am aruncat un ochi am vazut ca sunteti ok.
Ingrosam randurile  majoreta  ceea ce e super. Bun venit noilor burtici, cu experienta sau fara, sarcini usoare pana la 40+, bebei sanatosi si nasteri usoare. Abia astept sa ne inmultim si mai mult.  happy

Ultima oara a fost editat de Ioana He (2011-12-05 18:47:49)

#316 2011-12-05 18:50:07

pokemon
Diamond member

ioana puss important e ca sunteti bine! puss
aseara a fost si sotul meu in 'vizita' la bebe lol tare greu a mai fo' pentru mine smile

#317 2011-12-05 18:55:22

Katey
Addicted member
De la: Tgv
Inregistrat: 2011-09-13

Kaereste, cand mi-am facut analizele pentru preconceptie, doctorita mi-a spus ca nu-mi da sa fac analiza pentru herpes pentru ca in momentul de fata o intereseaza mai putin si ca aia e importanta la nastere. Cele care il au in faza acuta, cum spunea katami, nu pot naste normal ca sa nu il transmita la bebe, sunt obligate sa nasca prin cezariana. Deci eu zic sa stai linistita.smile

Strumful nails  7,5 ani
Gremlinul bebe 2 ani si 10 luni

#318 2011-12-05 18:55:45

Ioana He
Insomniac member

Poke, multu  puss
ce tare esti  lol  lol  macar pt sot a fost usor  big_smile

#319 2011-12-05 18:56:38

Onutza23
Insomniac member
De la: Neamt
Inregistrat: 2007-07-09

poke ma bucur ca ai reusit sa speli hainutele, bravo
de ce a fost greu pt tine cu "vizita" de aseara? nu te simti bine?

ioana si bebe pusspuss felicitari pt vestile de la eco, tot ce conteaza e sa fie bebe bine, sexul ai tot timpul din lume sa-l afli. din ce am citit eu, abia de la 16 sapt incep sa se dezvolte organele sexuale diferentiat, eu la 16+ aveam doar presupuneri de la doctori

Un vis implinit, o familie fericită! Sunt mămică de fetiță și băiat!  hjartahjartahjarta

#320 2011-12-05 18:58:56

Ioana He
Insomniac member

Onutza multumeasc. Sigur ca important este sa fie sanatos indiferent de ce este  rugaciune  dar ca eu ma dusesem intinsa  big_smile . Doctorul a spus ca in mod normal se ede la varsta asta dar pozitia nu-l aantajeaza. Probil si daca vedea nu era cert. Eu sunt super fericita oricum ca e bine si ca nu mi-a mai dat nicio analiza pana data viitoare  puss  kram

#321 2011-12-05 19:05:22

pokemon
Diamond member

onu, pai se intarea burta indiferent cum stateam. am incercat pe toate partile si n-a prea mers treaba smile
ioana, pt ela  fost o usurare rotfl
sa stii ca si la mine tot asa a fost. am vazut pe la 14 sapt ce e si de atunci s-a intors si greu mai vedeau medicii cate ceva smile dar mai mult pt ca stiam noi deja ce e smile si ei confirmau

#322 2011-12-05 19:07:04

Ioana He
Insomniac member

Poke  rotfl frumos joc de cuvinte  lol

#323 2011-12-05 19:14:29

Savannah
Full member
Inregistrat: 2009-12-03

Salutare fetele!!

Nu am mai intrat pentru ca am fost internata in spital..iar cand am ajuns acasa nu am mai avut 1 secunda libera.
Am nascut o fetita..prin cezariana..si sunt cea mai fericita..
Nici nu am nascut bine si deja ne gandim la al 2-lea bebe big_smile dar avand in vedere ca am nascut prin cezariana trebuie sa mai asteptam.
Imi pare rau ca nu am mai intrat dar ne-am mutat in casa noua si aici nu am internetul. Acum am intrat de pe telefon. Va pup dulce,aveti grija de voi!!

gravida 37+ Doamne ajuta-ne sa fie bine pana la capat si bebe sa creasca mare! rugaciune
Doamne,iti multumim ca esti langa noi si ne asculti rugaciunile rugaciune rugaciune

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.